Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים עשיתי העברת בעלות על רנו קליאו B שנת 2000 ידנית 1.4 , וקיבלתי 2 מפתחות , אחת זה מפתח ללא האימובילייזר ורק עם הנעילה מרכזית , והמפתח השני זה רק אימובילייזר ללא הנעילה .

עכשיו המפתח שעם האימובילייזר לפעמים מניע את האוטו ולפעמים לא , ככה שזה נורא מעצבן וזה כנראה רק יחמיר .

אז השאלה שלי קודם כל , מה כדאי יותר ? לשכפל מפתח כנראה אי אפשר נכון ? ושמעתי שמפתח חדש עולה מעל 500 ש"ח .

יש גם את האופציה השניה והטובה יותר לטעמי , והיא לנתק את האימובילייזר לגמרי , אבל שמעתי שרק בעלי מקצוע מומחים יכולים לעשות את זה וזה לא קל .

מה לדעתכם כדאי יותר ? לי זה לא משנה והזול מבינהם זה מה שאני אעדיף

*אשמח בנוסף לזה לקבל המלצה לבעל מקצוע מתמחה בתחום באזור ראשל"צ והסביבה .

נ.ב

מבחינת ביטוח אני גם ככה עושה רק חובה וצד ג , מצד הביטוח חובה מיגון כלשהו ברכב למניעת גניבה גם אם זאת הפוליסה הכי פשוטה ?

תודה , אלכס .

פורסם

מדהים יש לי אותו רכב כמו שלך והיתה לי את אותה בעיה .ולעוד אלפים פנה אליי בפרטי שלא יעבדו אליך בנושא האמבוליזיר צריך להחליף שבב [צ'פ-]

פורסם

זו בעיה נפוצה מאוד במפתחות האלו.

אכן ניתן להחליף צ'יפ במפתח בעלות סבירה (סביב 250 שקל), והבעיה לא חוזרת יותר.

אל תדחה את זה, כי ביום בהיר אחד המפתח "המגמגם" יפסיק להניע את הרכב לגמרי, ואתה תתקע.

פורסם

ברור ... זאת המטרה של השרשור

ראיתי המלצות על פאר המנעולים , אז אני אגש לשם בקרוב .

תודה על העזרה .

פורסם

אין לי הסבר מדעי, אבל מה שקורה זה שהרכב מפסיק לזהות את הצ'יפ שבמפתח מהמרחק הרגיל. המרחק בין הטבעת בסוויץ למפתח הוא כ5 סנטימטר. משחקים עם המפתח מקרבים טיפה את הצ'פ לטבעת ואז יש זיהוי.

ביום אחד, כשהמפתח שלי נדפק לגמרי, פירקתי ממנו את הלוח החשמלי, ודחפתי אותו קרוב מאוד לסוויץ, וזה איפשר לי להמשיך להניע עוד כמה ימים, עד לתיקון הבעיה.

• תוכן חדש...