Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו קטן (בלי תחת) בתקציב של 30-35K, ידני, שיהיה חסכוני ואמין (כמו שכולם מחפשים).

עד כה התמקדתי בעיקר בחיפושיי אחר הונדה סיויק האצ'בק 1.4 3 דלתות בשנים 2000 ומעלה, אך לצערי המבחר מועט (אני מוגבל רק לאיזור המרכז, וחוצמזה שבחלק מהדגמים של ההאצ'בק אין כריות אוויר וABS וזה קקי ).

נתקלתי במיציבושי קולט, ומוחי הקודח אמר "אהאה!", אולי מכאן תגיע הישועה?

העניין הוא שממה שהבנתי יש מיציבושי קולט רק 1.6 ליטר.

אז שאלתי היא, בהשוואה מבין שני הרכבים, מי עדיף מבחינת אמינות, איכות, הנאה, וכו',

וספציפית, כמה הבדל יהיה בין ה1.4 של הונדה ל1.6 של מיציבושי מבחינת דלק?

נניח ומדובר בשני דגמים מהשנים 2000-2003, עם אותו קילומטראז' (נגיד 150 אלף), אותו מספר ידיים (3)...בסופו של יום, מי עדיף?

ובא לציון גואל

פורסם

הבאסה היחידה בקולט שאחרי מודל 96 יש רק את הדגמים בעלי 90 כ"ס ורובם אוטמטיים ולצערי אני לא אוהב איך שהם נראים.

ההונדה כמו שאמרו אין בהאצ'בק בשנים האלה.

אני ממליץ על פולו 16v 100 כ"ס ועוד יישאר עודף בצד.

פורסם
יש דגמים 3 דלתות של סיוויק ששוווקו כאן אחרי שנת 2000 אבל הם חורגים מהתקציב.

הדגם הוא ES וקשה מאוד למצוא כאלה למכירה.

ולא רק שהם נדירים, הם גם גבוהים יותר במחירון בצורה משמעותית מהקולט ולכן הסקתי שהוא מתכוון לדגם שעד שנת 2000 וכמו כן הוא ציין שהוא מתמקד ב1.4 והדגם שאתה מדבר עליו מגיע 1.6

בתור אחד שהייתה לו את ההצ'בק הרלוונטית לשירשור במשך 3 שנים אני יכול להעיד מניסיון שהרכב מאוד מומלץ והחיסרון היחיד שלו זה חוסר באיבזור בטיחותי.

הרכב (לפחות בגרסה הידנית) זריז יחסית לנפח, מאוד חסכוני והראה אמינות מופלגת! 3 שנים עם 0 תקלות ורק היתפוצצות רדיאטור שגררה החלפת מנוע ההונדה ראתה מוסך רק לטיפולים שוטפים.

מרווח הפנים מצויין, עלות האחזקה זולה, בגאג' סביר יחסית להאצ'בק קטנה וחלקי חילוף בשפע.

את הקולט אני פחות אוהב, אין סיבה רציונאלית אבל היא לא דיברה אלי כשהייתי לפני קניית רכב מהקטגוריה הנ"ל.

• תוכן חדש...