Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים, תנו הצעות... - **עדכון**

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! :D

אני במגמת מחשבים בכתה יא'. לסוף שנה כל אחד צריך להקים אתר על נושא מסויים.

חשבתי בהתחלה כמובן לפנות לתחום המוטוריקה, ועלה לי נושא להקים אחד על יצרנית רכב שלא אנקוב בשמה כרגע.

היום הסתבר לי שהאתר חייב להיות קשור למשהו ישראלי. לא בא בחשבון על יצרנית רכב מגרמניה או איטליה...

אז אני רוצה שתתנו הצעות לנושאים לאתר...

שהנושא יהיה קשור למוטוריקה,

שיהיה מקיף ועשיר יחסית (לא על חנות שיפורים בת"א או משהו... :lol: ).

אודה לכם אם תתיחסו ברצינות לבקשה.........

תודה מראש,

תומר.

172

פורסם

מה דעתך על אתר שימסד את מפגשי יום שישי?

או - אתר שיתמקד ביצרנית הרכב החביבה עליך, אבל במכוניות מיוחדות שלה פה בארץ (מועדון לאדה הישראלי, לדוגמא. אפילו אם מועדון אמיתי לא קיים).

או אפילו אתר על לסצינת חובבי הרכב הישראלים, ולמועדוני הרכב שכבר קיימים (ה-5, אלפא, PSI, דה-שבו וכו' ), תוכל לשים (ברשות, כמובן) תכנים מהם, לרכז חדשות וכו'.

הייתי שמח אם היה אתר כזה.

בהצלחה!

פורסם

קלי קלות -

אתר שיפרט על יצרנית המכוניות הידועה תע"ר (תעשיות רכב נצרת)

אם אתה רוצה משהו טוב יותר - תמיד יש לנו "הארגז" או "מרכבים". :D

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

תודה חברים על ההצעות עד כה...

כמה הערות:

אני לא יכול לעשות אתר על מפגשים של יום שישי, זה הרבה תמונות וקצת כתוב.

בקשר לתע"ר ולסברה - נושא מאוד מצומצם...

מועדון החמש - יש לו כבר אתר...

וחוץ מזה, אני מחפש נושא שלא ידרוש עידכונים כל פעם, מפני שזו עבודה חד פעמית מה שנקרא...ואולי אח"כ אני אעשה את האתר לרשת, וזה יקח זמן רב לעניות דעתי.

חשבתי על נושא הייבוא לארץ. לכלול את כל המייבאים והדגמים שמיובאים לארץ ומעט פרטים עליהם. אבל זה נראה לי מסובך מדי להתחרות במוטוקאר :D

אז תמשיכו להציע הצעות, כי אני מת לעשות משהו שיתרום לנו קצת...אני בטוח שיש פה אנשים עם עוד רעיונות.

תודה מראש.

עריכה: עלה במוחי רעיון. אולי להקים אתר המשך המכיל פרטים כל מכוניות משופרות בארץ (הראלי של תומר, פולו של אייל ועוד כמה חביבות שאפשר). זכור לי שאחד מחברי הפורום התחיל להקים אתר כזה (אייל אולי?).

זה יכול להיות רעיון מצויין!

172

פורסם

גם אני במגמת מחשבים ואני עשיתי את הפרוייקט הזה לפני שנה (אני יב).

אנחנו היינו צריכים להשתמש בפרוייקט במסד נתונים ולהשתמש בשפת SQL בנוסף לשפות אחרות (HTML,ASP),אז נראה לי שבטח גם אתה צריך להשתמש פחות או יותר באותם דברים, ולכן כמה הצעות של חברי הפורום פה לא ניתנים לאימוץ :( .

לפי דעתי אתה יכול לכתוב אתר לחברה דמיונית/חדשה שאתה עומד בראשה :wink: ושבעצם החברה הזאת מיבאת מכוניות לישראל. הנתונים יתבססו על נתונים אמיתיים כלומר תוכל לקחת נתונים של איזה מכוניות מיובאות ואיזה דגמים מחברות אמיתיות כמו מוטוקאר.

שיהיה בהצלחה.

נ.ב - קיבלתי 100 בחרא הזה. :D

פורסם

אתר על מכוניות משופרות למיניהם יש והוא מעולה (יהיה קשה להתחרות איתו)

אני מתכוון למאקס טיוניג (אין לי כח לשנות לאנגלית אז תסלחו לי על הכתיבה הלא ברורה)

אתה יכול לעשות אתר על המכוניות הכי נחשקות שמיובאות \יובאו ארצה

כולל פירוט יתרונות חסרונות ותמונות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אנחנו היינו צריכים להשתמש בפרוייקט במסד נתונים ולהשתמש בשפת SQL בנוסף לשפות אחרות (HTML,ASP),אז נראה לי שבטח גם אתה צריך להשתמש פחות או יותר באותם דברים, ולכן כמה הצעות של חברי הפורום פה לא ניתנים לאימוץ :( .

לפי דעתי אתה יכול לכתוב אתר לחברה דמיונית/חדשה שאתה עומד בראשה :wink: ושבעצם החברה הזאת מיבאת מכוניות לישראל. הנתונים יתבססו על נתונים אמיתיים כלומר תוכל לקחת נתונים של איזה מכוניות מיובאות ואיזה דגמים מחברות אמיתיות כמו מוטוקאר.

שיהיה בהצלחה.

אנחנו לא צריכים להגיע לרמה של SQL, כי לא למדנו על זה.

וגם ב-ASP לא צריך ליצור הרבה דברים.

מה שבטוח, אני רוצה שיהיה נושא אהוב עלי, כמו מוטוריקה ומכוניות, ולעשות עליו את האתר.

אני כבר אתייעץ עם המורה שלי.

תודה לכולם.!.!.!.!.

172

פורסם

שיהיה בהצלחה.

פשוט תעשה מאגר נתונים של רכבים משופרים שיכלול את כל השיפורים האפשריים שיאפשר בסוף להוציא דוח מפורט ,

לדוגמא תרצה לדעת לאיזה מכוניות יש טורבו ברכב , יהיה אפשר להוציא דוח בנושא ולראות למי יש וכו' .. .

תכין ב - VB או משהו דומה תוכנה קצרה שתזין את המידע לקובץ ACCESS שישב באינטרנט איפשהו , ותשלח את תוכנת ההזנה לחברי הפורום והם יזינו את המידע על הרכבים

שלהם .

עשיתי משהו כזה בצבא ( לא בנושא מכוניות משופרות כמובן ) ושיש ל - 100 איש את תוכנת ההזנה אתה מקבל מאגר מידע שלם תוך מספר ימים .

אם אתה צריך עזרה תפנה אלי בפרטי .

נ,ב : זה בכלל רעיון נחמד לעשות את זה בפורום , ככה נדע בדיוק למי יש מה ולכולם יהיה גישה לזה. , מה אתם אומרים ?

פורסם

עריכה: עלה במוחי רעיון. אולי להקים אתר המשך המכיל פרטים כל מכוניות משופרות בארץ (הראלי של תומר, פולו של אייל ועוד כמה חביבות שאפשר). זכור לי שאחד מחברי הפורום התחיל להקים אתר כזה (אייל אולי?).

זה היה יותם ק. והכתובת היא:

http://mycar.hothost.tv/

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

RedR - אני לא מחפש יותר מדי סיבוכים. רק שהאתר יהיה בנוי ברובו על ג'אווה סקריפט וקצת ASP, ללא שום דבר אחר מיותר.

חן ר. - אה כן, זהו יותם! הוא אמר שאין לו זמן לעדכן ולשפצר את האתר. וחוץ מזה, אני מתכוון לבנות אתר יותר מעמיק...

נראה לי שזה הכיוון שאליו אלך, עכשיו אני רק צריך לחכות כמה ימים כדי לקבל אישור מהמורה שלי.

תודה.

172

פורסם

טוב, עפ"י הדרישות של משרד החינוך (בראשות הגברת "הנכבדת" לימור לבנת), האתר חייב להיות קשור לישראל, או להיסטוריה שלה.

חשבתי זמן מה, ולבסוף הגעתי להחלטה שאני אבנה אתר על נושא ההיסטוריה של ישראל בייצור רכב. יש כמה וכמה דגמים שאפשר לפרט עליהם, ונראה לי שהנושא מקיף דייו.

אשמח אם תוכלו להזרים לי מידע אודות נושא זה, אבל לא עכשיו, במשך החודש הקרוב אבקש חומר.

תודה רבה

תומר

172

פורסם

אין ספק ש"הפולו של אייל" היא אחת המשופרות ביותר בארץ :lol:

מכוניות כמו הראלי של תומר מתגמדות לידה.... :silly:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...