Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש אותו, ואני מבסוט ממנו.

סאונד טוב, ממשק נוח, USB, תצוגה יפה ונוחה לקריאה, אפשרויות כיוון וחיתוך רבות.

בקיצור קניה טובה

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

כן זה נפתר, אני עובד עם USB 16GB .

הבעיה היתה אצלי ולא במכשיר, לא עשיתי שעורי בית ובדקתי מה הנפח המקס' שהוא יודע לעבוד איתו .

פורסם

האקליפס בסדר רק שיש מספר "בעיות",בשמש כמעט ולא ניתן לקרוא מה כתוב על המסך.

אין אופציה לבחור את תדר החיתוך לקומפוננט או סאב, יש תדר קבוע של 100 הרץ לקומפוננט ו-80 לסאב, או שאתה מפעיל או שלא.

אין אפשרות להנחית תדר מסויים באקולייזר הפרמטרי.

האלפיין מכשירים מעולים.שדי יקרים לפי דעתי,אין בהם אפילו פאנל חשמלי.

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס ב5030 אין בעיה של התצוגה בשמש (ב3100/3200 ישנה), כמו כן כן ניתן לחתוך תדרים שונים וגם לשנות את ההנחתות באקו' הפרמטרי.

פורסם

בוריס, הייתכן שעשית העתק-הדבק להודעה שלי? :-P

בכל מקרה, ב5030 יש את כל אופציות החיתוך, אין בעיה של שמש, גשם, שלג או אובך :wink:

ואקולייזר מלא

פורסם

אני לא אהבתי את הממשק של הקלריון בנוסף האקולייזר בו "פשוט" יותר מבאקליפס. מבחינת היציאות, אמנם בקלריון זה 6 וולט אבל באקליפס מדובר ב-5 וולט ב-55 אוהם, אין רדיו שני (חוץ מה 7200 ודומיו) שמציג נתונים כאלה.

פורסם

חוץ מיד 2 ששם האקליפס 5030 מופיע-האם אתה בטוח שהינך מסוגל לשים יד על אקליפס חדש ? ובטח 7200?

האקליפס מכשיר נהדר לכשלעצמו, נחשב פריט קשה להשגה ובטח ובטח חדש.

בחו'ל גם קשה למצוא למרות כל הפרסומים שיש להם במלאי(ובמציאות-אין) ואם כבר תשים יד על מכשיר חדש המחיר גם גבוה משמעותית ממה שהיה לפני הפסקת הייצור.

בכל מקרה,חדש או יד 2-המכשיר מצוין.

בהצלחה

ליאור

• תוכן חדש...