Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לאונה 91' ויש נזילות מהפנסים האחוריים לתוך הפגז'

הבנתי שיש לאטום את זה בסיליקון,

יש סיליקון יעודי או מומלץ לכזה דבר?

נ.ב. הדיקטים שיש בפגז' היתעבתו בצורה מחרידה , חשבתי להכין חדש, אבל אולי עדיף מחומר אחר, יש המלצות?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

כן יש חומר שנקרא סופר-7.

עולה 35 שקל,ויספיק לך להכל(מניסיון).

אל תעשה עם סיליקון כי זה לא יחזיק.

תאטום גם מבפנים וגם מבחוץ.

לגבי הדיקטים שאתה מתכוון, אלו בעצם מיכסה עליון של תאים בבגאג,יש 3 כאלה,2 קטנים בצדדים ואחד גדול לכל האורך, הם התעוותו לך מהמים,זה סוג של קרטון ,אתה יכול להכין חדשים מעץ עם פורמייקה,או ללכת לפירוקייה ולקחת בגרושים משומשים מרכב אחר.

אצלי ברכב אני הכנתי 2 חדשים מדיקט וציפתי אותם בלבד(כנ"ל את כל הבגאג מבפנים).אגב,מתחת הכל מצופה דינמייט אקסטרים 2 שכבות.

תמונה מצורפת:

sub21.jpg

sub29.jpg

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לי היה סובארו ליאונה 83 והייתה לי את אותה בעיה , אטמתי עם סיליקון וזה פטר את הבעיה להמון זמן8)

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

זה בא בשפורפרת כמו סיליקון רגיל ועליך להצטייד באקדח סיליקון כדי לעבוד עם זה בצורה טובה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...