Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש מידע לגבי טופס 55

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני רוצה לעבור בסיס קרוב לבית והבנתי שאפשר לעשות זאת דרך טופס 55. הסיבה שלי היא בעיות עם מפקדת שלא מוכנה לבוא לקראתי בשום מובן, אני מרגיש עבד שלה ולמרות שאני קורע את התח@ היא מתנכלת אלי.. בנוסף לזה, אני מאוד קשור לבית בגלל מחלה שהייתה לאחד ההורים. ואני עושה יומיות בבסיס במרחק 70 ק"מ. יוצא שאני מגיע הביתה כל יום ב8 וקם למחרת ב6

האם יש לי סיכוי לקבל העברה?

תמיר.

פורסם

תפנה למדור ת"ש, הם יבקשו מסמכים, תביא להם ותקבל הקלת ת"ש אם לפי המסמכים ימצאו שאתה זכאי.

אתה צריך להוכיח שבגלל מחלת הוריך הם לא יסתדרו אם לא תוכל להגיע מידי יום הביתה. לשם כך דרושים אישורים רפואיים ואישורים מעובדת סוציאלית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל טופס 55 לא שווה את הנייר עליו הוא מודפס.

ישנן דרכים רבות ומגוונות שבעזרתן ניתן להעבור בסיס - כמו ת"ש, בעיות רפואיות לא עלינו, אי ציות לפקודות, פסילת מקצוע וכו', אבל טופס 55 לרוב לא יוביל אותך לשום מקום.

טופס 55 כן עוזר אם ברצונך לעבור מבסיס פתוח לסגור בהסכמת מפקדיך.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אני עושה יומיות בבסיס במרחק 70 ק"מ.

צר לי לאכזב אותך, אבל נראה לי שהסיכויים מעטים שישפרו לך את התנאים מעבר לכך.

באיזה תפקיד מדובר?

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אל תיצא לקורס אחרי זה בעייתי לפסול מקצוע.

תתחיל לעשות בעיות, שב אל תעבוד ( לא נפקדות או כאלו זה לא יוביל לשום מקום טוב). פשוט תגיד אני לא עובד, לא יודע איך, אין אני טמבל וואלה לא מצליח כל מה שיבקשו תגיד לא יודע לא מבין. ראש קטן.

אחרי זה שהם יבינו תרמז, תגיד תחפשי חייל אחר או שאת באה לקראתי ומשפרת לי את התנאים. אם לא עוזר תמשיך לשחק אותה דביל. בסוף זה יעבוד.

כן נשמע דבילי אבל זאת הדרך היחידה ה"חוקית" שעובדת אין להם מה לעשות עם חיילים טמבלים. עובדה הביאו לי משקית שתבוא לעזור לי ראיתי שהיא לא בעניין ושהיא ממש סובלת אמרתי לה תשחקי ראש קטן ( היא אמרה שאף פעם לא היה לה מחשב בבית והיא לא מבינה כלום) ... אחרי חודש היא כבר עברה לבסיס אחר, ובחודש הזה היא לא עשתה כלום.

פורסם
ראש קטן.

לא מסכים עם הגישה הזאת.

יש לך מפקדת שלא מבצעת את התפקיד כמו שצריך? יש לה מפקד/ת.

פנה אליהם - נסה לעלות הלאה בסולם כמה שאפשר.

אם כל התהליך הזה לא עוזר (ברור שיש סיכוי טוב שגם המפקדים מעליה לא יקשיבו ויתחשבו, אבל חובה לנסות קודם) - תחשוב על דברים אחרים.

אתה בטוח שהמפקדת כ"כ נוראית? נתקלתי במספיק חיילים שהיו בטוחים שהם עבדי פרך ולא מתחשבים בהם, למרות ששירתו 20 מטר מהבית, עבדו פחות משעה ביום והשתחררו בשעות לא הגיוניות בעליל - אבל להם זה היה נראה נורא - סיפוח של כמה ימים לבסיס אחר בדרך כלל היה מכניס אותם לפרופורציות...

בכל אופן, כאחד שהיה מהצד השני אני מבטיח לך שחיילים שעושים בעיות לא מבטיחים לעצמם פתרון לכל הבעיות - זה רק גורם למפקדים לצאת נגד החיילים ולגרום ליותר נזק.

יש לא מעט חיילים שזה מצליח להם - אבל זו דרך טפשית בעליל - אתה עושה צבא, נסה לעשות אותו על הצד הטוב ביותר.

בהצלחה.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...