Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות טויוטה קורולה 2001, הבעיה רק שהמערכת שלו נימצא למטה ולא למעלה ולא באמצא,? אם יש דרך איך שהוא לסים את המערכת למעלה

פורסם

אאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההה (יסלחו לי מנהלי הפורום)

תריץ חיפוש על הודעות שלי - בטויוטה קורולה מהדגמים האלו יש מקום מקורי למערכת אפטר מרקט במקום היחידה העליונה (הרדיו).

היחידה הזו של הרדיו יושבת סה"כ על שני ברגים והיא נשלפת ומאחוריה יש גומחה מוכנה מראש לרדיו דיסק סטנדרטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם יש לך רדיו מקורי, למה יש לך גם בנוסף אליו רדיו "סטנדרטי"?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
אאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההה (יסלחו לי מנהלי הפורום)

תריץ חיפוש על הודעות שלי - בטויוטה קורולה מהדגמים האלו יש מקום מקורי למערכת אפטר מרקט במקום היחידה העליונה (הרדיו).

היחידה הזו של הרדיו יושבת סה"כ על שני ברגים והיא נשלפת ומאחוריה יש גומחה מוכנה מראש לרדיו דיסק סטנדרטי.[/

אם אני יסים למעלה אני יצטרך פנל ליקנות ? ולא צריך מפצל לקנות בשביל ליסגור?

פורסם

אם אני יסים למעלה אני יצטרך פנל ליקנות ? ולא יצטרך מפצל לקנות בשביל ליסגור?

אני גם לא רואה ברגים הכול סגור למעלה

פורסם

אתה קורא את מה שאני כותב? תריץ חיפוש... כתבתי לפחות חמש פעמים איך מפרקים את הקונסולה הזו.

אתה לא רואה ברגים כי צריך להגיע אליהם - מפרקים את הקונסולה המרכזית, מושכים החוצה את שני הפתחים המרכזיים של המזגן ואז אתה תראה את שני הברגים - אתה צריך בוקסה 10 בשביל לפתוח אותם.

אחרי שאתה פותח אותם זה עניין של לשלוף את היחידה המקורית ולהכניס במקומה HU (רדיו דיסק) 1DIN סטנדרטי - לא צריך שום פאנל.

אתה כן תזדקק לדעתי לקנות מתאם לצמה המקורית.

בטויוטה באותן השנים היתה לך אפשרות להוסיף ליחידה למטה רדיו דיסק DECK ורדיו טייפ DECK במקום מגירת אחסון - ואצלך מה שקורה זה שבעלי הרכב נפל על מתקין חאפר שלא יודע את הדברים האלה והוא התקין לו את הHU במגירה למטה כמו איזה מעאפן.

מה שעוד יותר חבל זה שאומרים לך לקנות בניה מפיבר בזמן שממש לא צריך!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...