Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פאסאט 2001 מנוע 2.0 לפני כמה ימים נידלקה לי נורית שמן כתומה,

היום מילאתי שמן ולהפתעתי היה חסר כ800 מ"ל, האם נגרם נזק למנוע ?(נסעתי כ200 ק"מ)

ועכשיו הבעיה העיקרית התחילו לי רעידות קלות בתחילת נסיעה,בנסיעה איטית ובחצי ברקס.

בנוסף לכל בעלייה כשהגיר משולב לD אם אני עוזב ברקס הרכב מדרדר אחורה דיי בקלות ורועד .

בנסיעה קדימה הרכב לעיתים בכביש ישר לא גולש קדימה אלא עומד

ברצוני לציין שהרכב נסע רק 65000 ק"מ מקוריים ומטופל בקפדנות מה יכולה להיות הבעיה והאם מותר להמשיך לנסוע ככה ?

פורסם

אני לא מומחה גדול אבל כמעט ליטר היה חסר ,להבא צריך להקפיד ולפחות פעם בשבועיים לבדוק שמן מים .

נורית שמן כתומה ??????? שאל מומחים , רעידות קלות בחצי ברקס =להחליף צלחות בלימה ורצוי גם סנדלים .

האוטו מידרדר =חוסר שמן תיבת ההילוכים (אין מדיד שמן כדי ליבדוק) , צריך למלא דחוף כל מטר נסיעה מחמיר את הנזק

הגיר מאד ויקר, יש לי ניסיון טוב עם 3 גירים של פסאט 1999 ,2001 ,2003

ב-2003 הבנתי שצמפיון הם אלה שהורסים את הגיר והגיר לא בעייתי כמו שאומרים פשוט צריך לדעת איך לבדוק שמן.

הוראות היצרן אומרות שהמנוע קר והאוטו על הליפט להניע אותו להעביר את בורר ההילוכים לכל המצבים שיכנס שמן, לכל המעברים ובזמן שהמחשב מחובר לרכב להגיע לטמפ של35 מעלות ,רק אז לפתוח את בורג המילוי ולמלות עד שהשמן גולש צריך להיזדרז כי בנתיים הטמפרטורה עולה.

אצלי בשתי רהכבים הקודמים חיממו את האוטו כמו חיות (סליחה על הביטוי)בטענה שצריך להגיע לטמפרטורת עבודה וכשפתחו את פתח המילוי שפריץ של שמן יצא מהגיר ואז אמרו "בסדר מלא FULL" וככה נהיה חופש בגיר האוטו מידרדר ואני נאלצתי למכור לפני שאני יצטרך להחליף גיר שזה לא יקרה לך

• ספונסר פורום
פורסם

מנוע AZM -אני חושב שאצלך סיבובי המנוע מעט נמוכים ולכן אתה מרגיש

את הרעידה בסרק של המנוע ,זה גם יכול להסביר את המשיכה הנמוכה

שלו במצב הזה .

יתכן שהיצטבר אצלך ליכלוך במצערת המנוע שגורם לסיבובי מנוע נמוכים ולרעידות

במקרה כזה אתה צריך לבצע ניקוי וכיול למצערת המנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אוקיי הבעיה היא שהרכב בכל מקרה גם עם טורים נמוכים לא אמור להדרדר אחורה הגיר אמור להחזיק אותו גם בעלייה הכי תלולה שיש לא ככה ?

• ספונסר פורום
פורסם

לא זה לא ככה

הדחף שמספק המנוע בסלד הסרק יכול לתמוך ברכב

עד שיפוע מסויים שהוא לא גדול מאד ומעבר לו הרכב יתדרדר

אחורה ,היכולת של הרכב לתמוך בשיפוע כזה תלויה בסיבובי הסרק

של המנוע ,תאורטית אם הסלד נמוך מעט יותר מהרצוי אז הרכב יתדרדר

בשיפוע מתון יותר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, כל פעם שאני נגלה לשירשורים שהינך מגיב בהם אני מתפלא כל פעם מחדש לגבי כמות הידע שיש לך ברכבים,

חבל שאני גר כל כך רחוק ממך !

אם ככה למה זה קורה רק כשהרכב חם?(לאחר נסעה של 20 דקות )

במידה ובבדיקה יתגלה שהתקלה היא באמת בניקוי וכיול המצערת אודה לך אם תשלח לי לפרטי מה הזנק הכספי לעבודה הזאת על מנת שלפני שאני יגיע למוסך מורשה אני יעשה קצת שיעורי בית ואולי בכל זאת יותר ישתלם לי להגיע אלייך וגם סוף סוף להכיר את המומחה ברכבים הנ"ל!

פורסם

לא על משהו כן? רון אחד השפיצים שאני מכיר והוא יודע כמה אני מעריך אותו.

זה לא כמו הידע שלו לעומת החוסר ידע שלך. זה דיי ברור שבשיפוע מספק הרכב ידרדר לאחור.

חוצמזה, אני ממליץ לך לקפוץ לרון, סתם שיסתכל על הרכב שלך, יביע את דעתו. אתה לא תפסיד.

פורסם

איפה בהודעה שלי כתוב שאני כל כך חכם?! התמקדתי בעניין ההדרדרות. אם היה לי משהו להוסיף, היית רואה את זה.

נפגעת?! זו לא הייתה הכוונה

פורסם

כמו שרון אמר לך,כשהרכב חם הסל"ד סרק שלך יותר נמוך.

זה כמו לצאת מהחניה עם רכב חם כשהסל"ד סרק על 650-700.

ורק לעזוב את הברקס כשהרכב קר והסל"ד כמעט על 1000 - הרכב מתקדם הרבה יותר מהר כשהרכב קר בגלל הסל"ד סרק.

אותו כנ"ל לגבי הרכב שלך בעליה,כשהרכב שלך קר הסל"ד סרק שלך יותר גבוהה ולכן המנוע גובר על העליה.

פורסם

בנוסף שהשמן חם הוא דליל יותר וכמות החיכוך שהוא מפעיל בתור ממיר המומנט יורדת

כתוצאה מזאת אפקטיביות ההתנגדות יורדת והרכב יכול להתדרדר בקלות

פורסם

אחרי דקה שתיים נוזל הידראולי רחוק מלהיות חם

תבדוק פעם עם VAG COM תראה שבאמת חימום זה אחרי 10 דקות או רבע שעה נסיעה מינימום

• תוכן חדש...