Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא 2600 , המחשבה שלי היא לקנות קומפוננט morel dotech ovation 5 , עכשיו מה שקורה זה שעם כל שאר החמוצים יוצא שאני משלם 2400 , ונשאר לי 200 שקל להתקנה שזה לא מספיק.

האם יש קומפוננט שמגיעים לרמה שרציתי במחיר יותר זול?

מה עם ה Pulse?

עוד שאלה , האם הגודל של הרמקול ("5.25 , 6.5") משנה משהו?

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

באיזה רכב מדובר?

הדוטק אוביישן הוא ברמה גבוהה יותר מהפולס זה לא הסט הכי מפציץ אבל הוא נותן תמורה יפה למחיר.

וכן, 5.25 ו6.5 זה משנה, תמיד עדיף גדול יותר :wink:.

מבחינת התקנה, זה לא בעיה לדחוף 6.5 לחור מקורי של 5.25 גם בלי לחתוך את הדלת,

מבחינת סאונד, יש לפעמים סטים שב5.25 הם מוצהרים נגיד 120RMS וב6.5 140RMS, סתם דוגמה.

ברמת העיקרון ההבדל הוא קטן אבל קיים.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

מנסיון שלי עם רמקולים של חברת MBQ ההבדל מורגש מאוד ה 5.25 לא מספק סאונד טוב

לעומת זאת עם הפוקל פוליגלס V1 שהם גם 5.25 היה לי סאונד מעולה וממש נהנתי ואני עדיין נהנה מהם עד היום

אבל מהמלצות של הרבה אנשים תמיד עדיף ללכת על ה 6.5 וגם אם צריך לחתוך את הפח בדלת זה לא כזה סיפור

ולא הרבה עבודה כמו שחושבים

וגם במידה ותמכור את הרכב אפשר לשים טבעות עץ שיתאימו מגדול לקטן.

דרך אגב התקנה באשדוד לקומפוננט זה בין 100 ל 250 ש''ח

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מדובר ברכב אופל קורסה שנת 94'.

כנראה שלא הבנתם בדיוק מה אני מתכוון , "שאר החמוצים" זאת אומרת מגבר סאב וסט של 6X9.

אני מחפש קומפוננט יותר זולים כדי שהיה לי מספיק כסף להתקנה.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

• תוכן חדש...