Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת אופל אסטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש אופל אסטרה שנת 99 מנוע 2.0 דיזל

הבחור רוצה עליה 15000, נסעתי עליה והיא עובדת מעולה מלבד המזגן שלטענתו יש למלות גז וכמה פלסטיקים שבורים (כולל את התא כפפות שנופל לרצפה אם פותחים אותו)

האוטו עשה 230 אלף ק"מ

כדאי? אוטו אמין?

מבחינת מנוע, גיר, וכו' הוא אמר שעליו.

פורסם

שלום,

אם אין גז - יש סיבה לכך, זאת אומרת יש דליפה.

יכול להיות, שהסיפור פשוט ולא יקר, ויכול להיות גם רציני (מדחס\מעבה ועוד..).

בוא נגיד, אם אני הייתי רוצה למכור, ורק היה צריך למלא גז, כן הייתי משקיע 250 ש"ח בזה, כדי להראות רכב עם מזגן תקין לקונים.

הנקודה החשובה - מצב של משאבת ההזרקה. היא יקרה מאוד לשיפוץ\החלפה (כחצי מהמחיר המבוקש על כל הרכב):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=317836&highlight=%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%94+%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA+%D7%94%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%A7%D7%94

האם ברכב המדובר כבר ביצעו את השיפוץ\החלפה של משאבת סולר?

בקילומטראז' שציינת (230 אלף ק"מ) השיפוץ יכול להיות קרוב (ואולי בגלל זה הרכב למכירה) - תבדוק טוב את מצב המשאבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בגלל שנראה שהאוטו לא טופל יפה (נראה לפי הפלסטיקים השבורים וכו')

וגם הק"מ הגבוהה ויתרתי עליו..

אבל עדיין לעדתי הרכב מתאים לי, יש משהו שאני צריך לדעת עליו במיוחד?

אפשר אולי חוות דעת של מישהו שהיה לו את הרכב לכמה זמן?

ואני מדבר על השנתונים 99' 00'

פורסם

אבל עדיין לעדתי הרכב מתאים לי, יש משהו שאני צריך לדעת עליו במיוחד?

תקרא עוד פעם ותזכור את כל מה שרשמתי על משאבת ההזרקה - הרבה יותר חשוב מהפלסטיקים.

כל רכב דיזל משנת 99-2000 שתראה, יהיה עם קילומטראז' דומה (לפחות).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סבבה תודה רבה,

עכשיו עוד שאלה בקשר למשאבה, אם ונגיד היא עברה שיפוץ, האוטו אותו אוטו? כאילו אמין?

מה שאני מנסה להבין אם אתה אומר שאופל אסטרה או כל רכב דיזל מהשנים האלה צריך לעבור בשלב מסויים את הקטע עם המשאבה ולאחריו הוא יהיה בסדר?

פורסם

לכל רכב יש בלאי טבעי.

ובאיזור ה 250 אלף לרוב צריך להתחיל לתקן כל מיני דברים ברכבי דיזל.

כנראה אתה מחפש רכב דיזל אוטומטי, לכן אסטרה מתאימה לך (אין מבחר אוטומטיים בתקציב שלך).

יש כמה מערכות לא זולות: מנוע (כמובן), גיר אוטומטי, משאבת הזרקה,טורבו, מערכת מיזוג, מצתי חימום הקדם (להט), הגה, אלטרנטור.

תחפש רכב עם היסטוריה מלאה של הטיפולים (לא חייב להיות ממוסך מורשה), בהתאם לקילומטראז'.

תראה מה כבר תוקן\הוחלף, ולפני כמה זמן.

אם שום דבר עדיין לא עבר תיקון\שיפוץ\החלפה עד 250 אלף ק"מ, יש סיכוי טוב, שבעתיד הקרוב צריך להשקיע אלפי שקלים ברכב.

במיקרה, משאבת הזרקה באסטרה דיזל יקרה יחסית למשאבות ברכבים אחרים.

אחרי שיפוץ הרכב שוב תקין, אני לא יכול להגיד כמה זמ וקילומטרים זה יחזיק (80\100\120 אלף ק"מ) עד לשיפוץ הבא.

אני ממליץ לך להכניס את הרכבים, שאתה מעוניין לבדוק, למוסך שמכיר את הדגם לקבלת מצב מכאני של הרכב. מבדיקה במכון אתה לא תבין מה מצבו -הכל ייצא לא תקין.

• תוכן חדש...