Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] בנטלי Continental GT חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרשימה ביותר , אך לראות מישהו מתחת לגיל 40 ברכב הנ"ל זה לחשוב א- או שהוא הנהג ב-או שהוא גנב את האוטו ג-שזה בדיחה

לסיכום : לפי דעתי הרכב הנ"ל הוא פשוט רכב לגברים עשירים מעל גיל ה45

פורסם

עדיין נראית טוב, לא החלטתי עדיין אם אני אוהב את התפיחה מעל הגלגלים האחוריים ואת הפנס הקדמי המוגדל.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
מרשימה ביותר , אך לראות מישהו מתחת לגיל 40 ברכב הנ"ל זה לחשוב א- או שהוא הנהג ב-או שהוא גנב את האוטו ג-שזה בדיחה

לסיכום : לפי דעתי הרכב הנ"ל הוא פשוט רכב לגברים עשירים מעל גיל ה45

הרכב הזה מאוד נפוץ בארה"ב בקרב זמרי ראפ אפרו-אמריקאים. הם בד"כ צעירים.

emotion of motion

פורסם
הרכב הזה מאוד נפוץ בארה"ב בקרב זמרי ראפ אפרו-אמריקאים. הם בד"כ צעירים.

נכון, רק שאצלם היא נראית יותר ככה:

cue-597kH725U0.jpg

רכב מדהים, העיצוב שלו מושלם.

פורסם

תאמת אני דיברתי על לראות חוויה כזאת בארץ , אבל אם כבר נגענו בארהב אז כן שם זה אופייני לראות בחור אפרו אמריקאי בעל אמצעים שינהג בכזה דבר , (השחורים שלהם זה הערסים שלנו ) :lol: דרך אגב השחורה ששמתם פה , אז גם אם הייתי צריך לצאת מהבית חצי שנה עם מצנפת עם צבעים של קהילת הגייז הייתי עושה זאת במילים אחרות הבנטלי השחורה פשוט מהממת

פורסם

לא בדיוק הייתי מבחין בהבדל אם הייתי רואה אותה בחניון.

דרך אגב\ זאת בנטלי צעירה היחידה בפורטפוליו שלהם.

פורסם

חוץ משינוי בפנסים הקדמיים, אני לא רואה שום שינוי מיוחד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...