Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תדגיש רק בבקשה את ה"בעיה היחידה בשני הרכבים...". ואיפה הסולנואידים בגיר ?

כדי להיות ברור, מדובר על 24 מאגאנים שונות ב 2 תקופות שונות של חכירה.

ברכב אחד בלבד הוחלפו שסתומי גיר חשמלים, מעבר לרכב הספציפי הנ"ל , לרכבים האחרים לא הייתה בעיה מכל סוג שהוא בגיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני דווקא לא מסכים לגבי כלל ה-2 תיקונים.

לדוגמא:

תיקנתי גיר ומשאבת מיים ב 206 של אישתי,

טפו טפו חמסה חמסה שום בצל הרכב לא התקלקל מעבר לזה.

וד"א תיקון גיר AL4 עלה לי הרבה פחות מ10000 ש"ח.

במוסך מורשה רנו שולחים את הגיר לשיפוץ במעבדה של היבואן, השיפוץ עולה 6500 תוסיף עבודה וחלקים ואתה מגרד את ה 10500 מלמטה.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם
במוסך מורשה רנו שולחים את הגיר לשיפוץ במעבדה של היבואן, השיפוץ עולה 6500 תוסיף עבודה וחלקים ואתה מגרד את ה 10500 מלמטה.

לכן לא נגשים למורשה רנו, אלא למכון גירים מומחה, ומבצעים שיפוץ גיר בסכום שנע בין 5.5 - 6.5 א"ש וחוסכים את עמלת התיווך של המוסך המורשה.

פורסם
לכן לא נגשים למורשה רנו, אלא למכון גירים מומחה, ומבצעים שיפוץ גיר בסכום שנע בין 5.5 - 6.5 א"ש וחוסכים את עמלת התיווך של המוסך המורשה.

יוצא לי לשלוח פעמים בחודש גיר כזה לשיפוץ ואני עובד במורשה.

לפני שעבדתי במורשה עבדתי כמה שנים במוסך כללי וגם אני שלחתי למשפץ "מומחה" וכמעט תמיד ברנו היו חוזרות לי תקלות שונות ומשונות.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם
כדי להיות ברור, מדובר על 24 מאגאנים שונות ב 2 תקופות שונות של חכירה.

ברכב אחד בלבד הוחלפו שסתומי גיר חשמלים, מעבר לרכב הספציפי הנ"ל , לרכבים האחרים לא הייתה בעיה מכל סוג שהוא בגיר.

תודה על ההבהרה. רק רציתי לציין שזה לא אופייני לצפות משום רכב לקלקולים כאלה (מדחס מזגן) ועוד בשנים הראשונות ממש (ומזל שזה היה תחת אחריות). גם חבר הפורום charger12il כתב על בעיה במדחס + תקלות שונות רבות אחרות.

לדעתי זה לא מוסיף למגאן נקודות זכות.

alfa 156 2.5.

פורסם
תודה על ההבהרה. רק רציתי לציין שזה לא אופייני לצפות משום רכב לקלקולים כאלה (מדחס מזגן) ועוד בשנים הראשונות ממש (ומזל שזה היה תחת אחריות). גם חבר הפורום charger12il כתב על בעיה במדחס + תקלות שונות רבות אחרות.

לדעתי זה לא מוסיף למגאן נקודות זכות.

תקלות קורות בכל הרכבים , כל עוד היבואן לוקח אחריות ומתקן את הבעיות , אין עם זה שום בעיה.

ההודעה של charger12il נראתה לי מעט מוגזמת, סה"כ יש לנו נסיון מצטבר גדול מאוד עם מאגאנים , למעלה מ 2.5 מליון ק"מ מצטבר עם 24 מאגאנים שונות ומעולם לא נתקלנו בשום בעיה יוצאת דופן למעט מדחס מזגן ושסתומי גיר.

בניגוד לדעתם של רבים פה בפורום , לעניות דכתי משנת יצור 2007 ישנו שיפור דרמטי באיכות היצור של רנו, ולמיטב ידיעתי , ובסביבה בה אני עובד, הרכבים אכן קרובים מאוד לאפס תקלות.

הרכבים עובדים קשה מאוד , גומאים ק"מ גבוהה , ומראים אמינות ושרידות ראוים לציון.

פורסם

ככלל ככל שהרכב יהיה מתוחכם יותר הסיכוי לתקלות גבוהה יותר,

לדוגמא חיפושית ,אחד המנועים הפשוטים ביותר שהומצאו :

קירור אוויר , בוקסר ,הנעה אחורית, והרכב פשוט סוס עבודה.

כל המנועי פינטו של פורד [הישנים כמו בסיירה]אמינים ויכולים לעבור לא מעט קילומטרים לפני שיצוצו איזשהן בעיות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

איזה כיף לקבל כל כך הרבה תגובות. אתם עוזרים לי מאוד בדיון הזה.

החבר charger12il אתה סיכמת את התקלות שאתה מכיר בצורה עניינית מאוד. תודה, אקח בחשבון.

החבר אייל, אבי קנה את הרכב הזה ולא היו לו תקלות בכלל, רק טיפולים שגרתיים. אני לא בטוח שאבא שלי היה עושה סיפור מנזילת שמן בטרמוסטט, הוא פשוט היה מתקן. אבל מבחינתי זה סיפור גדול. בעיקר בגלל שתקלות כאלו עולות הרבה כסף.

אף פעם לא שמעתי על כלל ה"2 תקלות", אני חושב שמי שהמציא את הכלל הזה הוא בעיקר בעלי רכבים צרפתיים. שאחרי 2 תקלות רציניות מכרו את הרכב וקנו רכב יפני.

אני מצרף לשרשרת תמונה טובה של המנגנון שמצאתי.

vvt12349we.jpgvvt12349we.jpg

תמשיכו בבקשה להגיב על השאלה, זה טוב לי כדי להחליט.

אייל

• תוכן חדש...