Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא טוב. ממש לא טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בבוקר היתי אמור ליסוע לחיפה להורים שלי ואח"כ ,בערב, להעביר הרצאה באיזה פרוייקט שאני כרגע עושה.

הייתי אמור ליסוע בערב, אבל בבוקר הוקפצתי בשעה שמונה וחצי ע"י המארגן שהודיע לי בהיסטריה שמגיעים פי 5 אנשים ממה שחשבתי. בעיברית תיקנית זה אומר 500. חישוב מהיר מראה שלכיסי משולשל בערך פעמיים מע' פליטה (מי מכיר את מס הכנסה?!?!) וצריך לטוס לחיפה להתארגן.

אז בסביבות תשע אני כבר מחוץ לבית. בדיסק אני שם את פסקול מהיר ועצבני (באדיבות בולי) ואת אני לנוקס לדרך חזרה- כי אני חוזר מדברים כאלה ממש סחוט ריגשית ופיזית.

אז אני מחמם מנוע 5 דקות וטס לחיפה.

הדרך עוברת בזיגזגים היסטריים. אנשים נדבקים לשמאל באדיקות שהיתה גורמת למר"צ להיבחר לראשות הממשלה ואני מפנה אותם בעדינות ובהתחשבות מהנתיב השמאלי. מי שלא מתפנה בכוחות עצמו זוכה לראות במראה הצדדית את האותיות הקטנות עם המק"טים של פיז'ו סיטרואן שטבועות על הפנסים הקידמיים שלי.

הרוב נבהלים על הלאנטיס המצוחצחת שלהם וישר זזים .

התנועה לא עמוסה בשביל יום שבת בבוקר ואני שם חימום פול על הרגליים,פותח את החלונות ונותן לרוח לעשות לי בשערות דברים גסים.

אני רושם בראש כל ניידת סמויה שאני רואה.קארינה (עדיין?!?), לגאסי,פוקוס "אלדן".

נוסע מאחוריהם בשקט עד שהם תופסים קורבן.

תמיד זו משפחה תמימה,עם ילדים,שנוסעת על איזה ג'יפ מלוקק מפלסטיק וסיליקון בדרך לעשות את מה שנראה להם כ"שטח". הם נוסעים 120 ואז הם נתפסים והולכת להם השבת.

מדהים אותי שעברייני התנועה האמיתיים (אני מודה - אני כזה) נוסעים מאחוריהם והם תופסים את פלצני השטח האלה על 120 קמ"ש או על מעבר נתיבים ללא איתות...

שט לי על 150. לא היסטרי-לא מהירות שדורשת ממני ריכוז שסוחט אותי אח"כ. גם ככה תיכננתי לישון אצל ההורים שלי לפני ההרצאה ולהגיע רענן.

באזור חדרה, אחרי תחנת הכוח, אני עולה ל*** וחושב על כל מיני דברים. רק כשאני נוהג נהיגות ארוכות אני צלול לחלוטין ויש לי קצת זמן לעצמי -והמוח שלי עולה לאוברדרייב של מחשבות ואני נהנה מכל רגע.

עד שאחרי חדרה איזה דביל מתנחל על עם לאנטיס על המסלול השמאלי. הוא נוסע 130. אני מאותת , מאותת והבן זונה לא זז.רכב מושכר. דביל.

והימין ריק!!! אחרי כדקה אני מתעצבן, חותך מימין ומאיץ.מזיז מגאן מהשמאל ע"י סריה של צפירות.

הבן זונה מאיץ אחרי ומאותת לי עם האורות!! עוד מישהו שרוצה לעקוף ולעשות לי סימן של "נו נו נו". אין בעיה. דבר איתי על 200.

אני מוריד לרביעי, נותן לדוושה את המשחק הקטן בקצה המהלך שלה - הרפייה של מילימטר שנותנת ללהבה קטנה לצאת וישר לוחץ.

האידיוט מנסה, אבל מ140 אין לו עם מי לדבר. אני סוגר סקאלה, מודה לאלוהים על אוויר הבוקר הקר והדחוס והלאנטיס הופך לכתם קטן במראה.

גוש מכוניות. מאיט. הלאנטיס מגיע גם. מאותת עם האורות. גם הכחולים...

הפעם 2 יושבי הלאנטיס חובשים כובעים יפים כאלה, שחורים עם פס זוהר מסביב.

אני חושב באינסטינקט. לברוח? הם קלטו את המספר. לעצור? הם ירימו לי 1/2 משטרת תנועה ארצית כולל מסוק וכיתת יורים.

הרמקול כבר רועם "פיז'ו עצור בצד!"

אני חושב אם לעשות את מה שפעם עשיתי - להגיד לו שלא עצרתי כי הוא לא אמר "ראלי", אבל נראה לי שהפעם באמת הגזמתי.

אני עוצר והם קופצים החוצה. 2 שוטרים של משטרת התנועה הארצית.

קלגסי משטרת התנועה...

הפעם זה לא צחוק. הלשון שלי הוציאה אותי מהרבה מקומות,אבל הפעם זה נראה חמור.

אני מסתכל על עצמי. בלי עניבה, לא מגולח, סווטשרט . מכנסיים קצרים שחושפים רגליים מקועקעות (יש לי אחד חדש) וטימברלנד בלי גרביים. אוי, זה נראה רע.

אני נראה כמו ילד בן 20.

הם לא אומרים כלום. רק רישיונות ותסתום.

אני נותן וסותם.

הם הולכים לניידת. אני מתקשר לXRRALLYE לשאול אם יש מצב לקחת אותי מכביש החוף...

הוא מעודד אותי בסיפורים על הזוועות שהולכות ליפול בחלקי ואני נלחץ בכיסא.

הם חוזרים.

השוטר הצעיר מתחיל:

"שלום תומר", "אנחנו נוסעים לתומנו 120 ופיתאום אתה מגיע ומבצע את העברות הבאות:

1 לא שומר מרחק

2 עוקף מימין

3 לא מאותת

4 בלי חגורה

5 אגזוז רועש

6 הלאנטיס הגיעה רק עד 190 ולכן אני לא יודע לכמה הגעת בכלל.

7 בדרך הורדת מישהו מהנתיב השמאלי כמעט בכוח."

אני תופס את חומרת המצב,אבל מקשיב.

עובר בראש על תרחישים. מבין ש"אני ילד טוב ותמים " לא ילך כאן. גם גישת "אני סטאז'ר בדיני תנועה" לא תלך - העבירות חמורות מידי.

החלטתי ללכת על "אני מבין את החומרה" פלוס "זה פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה ואני מפחד" פלוס משהו נדיר שנקרא "כנות".

אז אני מתחיל:

1 ואלה, נכון, לא שמרתי מרחק.

2אל תיסע בשמאל, לא יעקפו אותך מימין. יש מה שנקרא "לחלוף על פני". צר לי, אבל אני עשיתי את העבודה שלכם. לא משנה אם נסעתי 300 (להקפיד לא לציין מהירות נסיעה אמיתית) או 500, עדיין, יש לכם בספר עבירה שנקראת אי שמירת הימין. תאכפו אותה.

3 נכון. לא אותתתי. תנו לי את המגיע לי.

4 יש חגורה. פשוט לא ראיתם אותה כי שלי מחוברות לריצפה. הנה אישורים (ממששים ומתלהבים).

5 נו? הנה אישורים.

6 אני לא יודע? נכון. נסעתי מהר. הנה הרישיון. אני לא ילד קטן. אני נוסע כאן מספיק וכן - אני עושה את זה מהר.(טון סמכותי).

7 אני צריך לעשות את העבודה שלך? מחרתיים אני נוסע לאיטליה ואני יכול להבטיח לך ששם אין דבר כזה נסיעה בשמאל. מי שנוסע 140 אינו פושע אלא אדם שממהר והמשטרה אינה גוף שנוא שפועל בדרכי עורמה ומחבוא אלא גוף שעוזר לנהגים.

כאן נכנס המשפט של "רועדות לי הידיים". זה תמיד עובד.

אני עוקב אחרי התנועות כשהוא חוזר לניידת.

זה הזמן לראות אם מדדו אותי.

אני ניגש לניידת (כאילו שכחתי משהו) ושואל אם אני חונה בסדר. זה מספיק. אין VASCAR.

השוטר הצעיר חוזר אלי ולהפתעתי יש לו ביד כוס קפה.

הוא שואל אותי על האוטו ואני מסביר (רק מה שצריך) ומסביר כמה זה מעצבן שכל נהג שני נדבק לי לתחת ומאותת. הוא בחור בסדר.

הוא אמר לי שהם ציפו לילד והסתבר שאני לא עבריין המהירות הממוצע ושנראה לו שלדפוק אותי זה לא מה שירגיע אותי.

בחור על הכיפאק.

הסברתי לו על השתוללות לעומת שיוט רגוע על 150 והוא דווקא הבין.

בסופו של דבר קיבלתי 250 על עקיפה מימין. השוטר ייעץ לי לשלם עד ה31 מכיוון שאז יימחקו לי הנקודות וביקש ממני ליסוע בזהירות.

הסברתי לו שאפשר ליסוע גם 200 בזהירות, אם רק השמאל היה פנוי- אבל זה כבר עבודה שלו, לא שלי.

הם נסעו לדרכם ואני לחיפה.

הצחיק אותי לראות שבאזור זיכרון הם תפסו מישהו עם טראנו - אולי זו היתה הפעם הראשונה שהם עצרו מישהו על נסיעה שלא לצורך בשמאל...

ON THE BRIGHT SIDE-

העברתי אתמול הרצאה של 3 שעות שהסתיימה במחיאות כפיים ויותר חשוב-

סכום ששווה לשליש מהאוטו שלי. עדיין - לא שווה שלילה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:wink: 250 קטן עלייך..

עוד 6 הרצאות ואתה קונה איזה M3 נחמדה :)..

או שיותר מעניין משהו כזה-

ali13.jpg

ד"א תומר טרק נחמד שיש בתחילת הסרט של ALI G

תשיג אותו-

m-beat featuring general levy - Incredible (Booyaka Mix)

פורסם

big up...

יש לי את הפסקול, אבל לא התלהבתי. זאת לא המוזיקה שלי.

ההרצאה הזאת היתה משהו ממש חד פעמי (אולי... :lol: ) והשאירה אותי ממש סחוט.

עדיין- זה סידר אותי (ואת הראלי) לכמה חודשים הקרובים.

פורסם
אתמול בבוקר היתי אמור ליסוע לחיפה להורים שלי ואח"כ ,בערב, להעביר הרצאה באיזה פרוייקט שאני כרגע עושה.

...

אכן ,פה גדול ומזל עושים את שלהם.

לגבי הקנס - הרי שאתה צריך לשלם אותו דווקא אחרי 31 לחודש. בעיקר אם יש לך נק' קודמות . ראה הודעה קודמת שלי ברכב כללי.

פורסם

לא. ממש לא... :lol:

אני מרצה על השפעת המציאות היומיומית שלנו על כל מיני דברים שקורים לאנשים בהיבט הפסיכולוגי. בעיקר דברים כיפיים כמו התקפי חרדה והתמודדות עם טראומה- כולל גיוס או פיטורין או גירושין -דברים נפוצים בחברה הישראלית.

לשמחתי הרבה עשיתי כל מיני דברים שמאפשרים לי להרצות בנושא ולפעול בנושא.לצערי אני נתפס על מהירות בדרך.. :lol:

פורסם

תודה.

האמת שזה נגמר טוב, אבל זה יכול היה להיגמר הרבה הרבה יותר גרוע. אני גם ככה על תנאי על "ניסיון בריחה משוטר" (אני?!? ברחתי?!? הוא עשה לי עם היד סימן של "תן גאז").

בכל מקרה - הכסף הולך ברובו לכיסוי מינוס ולמטרה נעלה.

כוס אממק- יש לי יותר מדי מטרות נעלות בחיים... :lol::lol:

פורסם

תוך כחצי שנה , בהוצאת ספרים גדולה ומוכרת שלא ניכנס כרגע לפרטיה בגלל סיבות של זכויות וסודיות. לספר קוראים "ברגע של חולשה" והוא מורכב בעיקר מסיפורים קצרים.

הם קיבלו אותו לפני כחודש ומאוד התלהבו, הזין זה שיש שם כל מיני דברים שהולכים לי בראש ואני לא כ"כ סגור על אם אני רוצה לפרסם אותו או לא.

גם אני צריך לשים איזה 10000 שקל לפני שיהיו רווחים -יש לי כבר ספונסר, אבל זה אומר שבתור "ספר ביכורים" אני לא אראה אגורה שחוקה ויצא לי רק הפירסום - ואני לא יודע אם יש לי את האנרגיות לכתוב שוב פעם.

סליחה - את כוח הרצון והאנרגיות יש לי - פשוט מדובר בתיעוד של כל מיני דברים שאני לא יודע אם הייתי רוצה שכל העולם יחטט בהם. :(

פורסם

כרגיל ח"ח כל הכתיבה :!:

אם הייתה לי את הלשון החלקה שלך אולי גם אני הייתי עוצר לשוטר הזה ביום שישי... :roll:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

תשמע אחי אני מוריד בפניך את הכובע :wink: איך יצאת מכזה דבר?! אני עם המזל שלי, הוא היה שובר לי את הרשיון מול הפנים וצוחק.

כשאני עמדתי מול שוטר לאחר שדיברתי בטלפון וגמגמתי לו הוא אמר לי שאם הייתי אומר את האמת הוא היה מוותר(כן בטח!) קיבלתי 750 שקלים חדשים ומנצנצים שהיו יכולים להתבזבז לדרכים טובות יותר בהרבה ומה הנאכס הכי גדול שאחרי יום הורידו את הסכום ל500.

"בקיצור עזבו אותכם טלפונים וחגורות ומהירות עצתי סעו לאט אבל מהר ולא בהגזמה וזכרו שהחוקים נועדו בישביל הנהגים" -----איזה משפט של שוטר מלשין קשה להודות קצת אבל זוהי האמת. :evil: קשה..וגם קצת כואבת...

• תוכן חדש...