Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine x305s או JVC AVX77

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זקוק לעצתכם. אני מתלבט בין 2 המערכות הללו. לכל אחת יתרונות וחסרונות משלה. יש לי אפשרות להביא את אחת מהן מחו"ל (גרסת רדיו אירופאית לאלפיין, ל JVC ניתן לשנות את תחום התדרים בלחיצת כפתור). מחיר הבסיס לשתי היחידות כמעט זהה, רק ש-JVC מגיע עם Bluetooth מובנה, ולאלפיין יהיה צריך להוסיף תוסף BT שעולה 150 דולר.

ה-HU של JVC נראה יותר "מגניב" - מסך מגע מלא, וכו', מצד שני - אני לא בטוח עד כמה זה פרקטי בשימוש יומיומי.

בקיצור - מתלבט. אלפיין יותר יקר, JVC יותר מגניב, אבל אלפיין זה אלפיין בסופו של דבר. מצד שני - JVC זכו עם המכשיר הזה בכמה פרסים מאוד יוקרתיים בתערוכות אלקטרוניקה.

מישהו יכול לעזור לי להכריע?

פורסם

אין לי נסיון איתם, אך ההשוואה קצת בעייתית.

אלו שני מכשירים מקטגוריות שונות. ה-JVC הוא DVD וה-alpine הוא בכלל מכשיר שמיועד לעבוד עם התקני זיכרון (usb,sd,ipod) ואינו קורא CD.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני משווה אותם על בסיס של מרכז בידור מתקדם לרכב. שניהם עובדים מצוין עם אייפוד וזה מה שחשוב.

זה שלאלפיין אין СD - זה לא חסרון בעיניי, כל המוסיקה שלי מזמן עברה לאייפוד. את הפונקציה של DVD ב-JVC - לא נראה לי שאמצא יותר מדי שימוש בה.

אז מה שחשוב זה טיונר איכותי, עבודה עם אייפוד ודיבורית BT. כל השאר - בונוסים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אם זה יעזור לך, אבל מחר אני מתקין את הJVC KD-ADV49 שזה דגם קודם ויותר פשוט של ה77-

אני אמסור חוו"ד ברגע שהוא יהיה מותקן (אולי אפילו יהיה מוכן למפגש :-))

הבנתי שמסך המגע שלו לא נוח לתפעול, קניתי אותו רק בגלל שהוא תומך בDTS SURROUND שזו סטיה אישית שלי-

אבל נראה לי שלמטרות סטראו הייתי הולך על האלפיין בלי למצמץ.

עריכה: עכשיו אני רואה שה49 לא ממש דומה ל77, משום מה חשבתי שיש להם אותו מסך מגע אבל ב49 זה טאץ' פאד וב77 כל המסך הוא מסך מגע.

עדיין נראה לי שהייתי הולך על האלפיין למטרות סטראו, אבל אין לי על מה לבסס את זה :-)

פורסם
לא יודע אם זה יעזור לך, אבל מחר אני מתקין את הJVC KD-ADV49 שזה דגם קודם ויותר פשוט של ה77-

אני אמסור חוו"ד ברגע שהוא יהיה מותקן (אולי אפילו יהיה מוכן למפגש :-))

הבנתי שמסך המגע שלו לא נוח לתפעול, קניתי אותו רק בגלל שהוא תומך בDTS SURROUND שזו סטיה אישית שלי-

אבל נראה לי שלמטרות סטראו הייתי הולך על האלפיין בלי למצמץ.

עריכה: עכשיו אני רואה שה49 לא ממש דומה ל77, משום מה חשבתי שיש להם אותו מסך מגע אבל ב49 זה טאץ' פאד וב77 כל המסך הוא מסך מגע.

עדיין נראה לי שהייתי הולך על האלפיין למטרות סטראו, אבל אין לי על מה לבסס את זה :-)

חוו"דתך בהחלט תעזור! שקלתי את ה-ADV49 גם, רק לא הייתי בטוח בקשר להתנהגות המסך שלו בשמש, ראיתי איפשהו תלונות בעניין ( אותו כנ"ל - לגבי ה-77). אז אשמח לדעת איך התרשמת מה-49 שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, חוו"ד ראשונית על JVC KD ADV49:

דבר ראשון מסך הטאץ'- בלתי יעיל בעליל, כצפוי, קשה להתרגל לכיוון ווליום וכולי אבל נראה לי שאני מתחיל לתפוס את זה,

בנסיונות הראשונים במקום להעלות ווליום העברתי פולדר \ שיר וכולי...

מבחינת הצליל - מפתיע לטובה, התקנתי את הHU הזה אחרי דיוידי קלאריון שנשמע קצת יותר בהיר בגבוהים, אבל מצד שני לקלאריון היה תדר אחד על גבול המעצבן (איפהשהו בתחום המיד הגבוה).

להפתעתי הJVC היה הרבה יותר מרוסן ונשמע יותר טוב בווליום גבוה.

כמו כן יחסית לקלאריון הוא מוציא ליין אאוט של 5 וולט, מכובד ביותר ומורגש באיכות ובשליטה.

אופציית בלו-טות'- היות ומדובר במיקרופון פנימי, התוצאה לא מוצלחת במיוחד (ב77 יש אופציה למיקרופון חיצוני? אם כן, תשקיע עוד קצת ותשדרג אם אפשר).

מחר אני אבדוק איך המכשיר מסתדר עם כונן חיצוני בנפחים גדולים, כרגע אני עם USB של 4 ג'יגה ועובד סבבה- גם המעבר בין השירים והפולדרים הוא די אינטואיטיבי.

לגבי התנהגות המסך בשמש - רוב הזמן אפשר להימנע מהחזרת אור על ידי אופציית הTILT (המנגנון מכני, קצת מפחיד אותי שהוא יהרס מתישהו- זה אותו מנגנון של הכנסת דיסק). לא קניתי את הHU בשביל לראות סרטים כך שלא בדקתי את הנושא לעומק.

סך הכל אני מאוד מבסוט מהHU הזה בינתיים, אבל אני שוב מחדד- קניתי אותו רק בגלל אופציית הDTS SURROUND שלו, כל השאר זה בונוסים נחמדים, למטרות סטראו יש מצב שהייתי קונה את האלפיין...

• תוכן חדש...