Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה יונדאי אקסנט החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם למזדה 3 יש רק 4 הילוכים, אז מה ?

הכי קל לפסול את המכונית רק בגלל שהיא יונדאי, וכל יונדאי היא "זבל קוראני" בלי קשר כלל לטיבה, כמו שכל סיטרואן "עושה בעיות" וכל פולקסווגן "יקרה לטיפולים" וסקודה זה בכלל "כמו דלתא".

האקסנט החדשה, כמו כל מכונית חדשה, תיבחן ביכולתה בכביש ולא על פי שמועות.

לא יודע מה אתך, אבל אני נוטה להסכים עם הסרקזם של ג'רמי קלרקסון מדי פעם, ובמקרה של האקסנט, אני יותר ממסכים איתו.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

יש הבדל בין סרקזם וציניות לבין קביעת עובדות, עוד לפני שהמכונית נבחנה.

כפי שכבר אמרתי, קל מאד לפסול אותה רק בשל העובדה שהיא יונדאי, וכידוע לכל, כל יונדאי הינה מכונית איומה ונוראה, רק בגלל שהיא יונדאי.

ובאותה הזדמנות, אני מציע לך לעשות סיבוב בסנטה פה החדשה, עם מנוע דיזל 2.2 שמפיק 197 כ"ס, ולהיווכח שהתוצרת שלהם לא נופלת במאום מהמיטב שיש לאירופה וליפן להציע.

אבל עזוב, זה זבל קוראני..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מסכים בקשר להתקדמות העצומה של יונדאי.

אני נוהג ב-I30 השנייה שלי ונהנה מאוד מהרכב. בהחלט מרשימה הקפיצה שהם עשו בעשור האחרון. מהאלנטרה האפורה והמרדימה לרכב איכותי בעל תא נוסעים נעים לשהייה שמורכב בצורה טובה, מנוע בעל ביצועים טובים וחסכוני יחסית ועיצוב נאה לדעתי. אגב האמינות טובה והרכבים שנמצאים אצלי חיים בתנאים קשים של עבודה מאומצת, המון קילומטרים לא תמיד בכביש סלול ולא נשמע מהיונדאי שום ציוץ, אותי היא בהחלט הרשימה, במיוחד לאחר האכזבה שהפגנתי כשעברתי אליה מהונדה סיויק חדשה.

פורסם
מישהוא כבר אמר הצלחה שקטה?, לדעתי החברה הזאת מתקדמת ובסוף תעקוף את כולם..בשקט

אהבתי

ממש מפחיד קצב ההתקדמות המטאורית של יונדאי, הם כבר היצרן הרביעי הגדול בעולם אחרי שלאחרונה עקפו את פורד, לא יעבור הרבה זמן והם יעברו גם את GM בדרך למקום השלישי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

נראית לא רע לפי דעתי, במיוחד בהשוואה לדורות הקודמים.

עדיין היית ימעדיף רכב מיצרן אחר

seat leon 2002 20vt

פורסם
ממשיכים בקו ה"בומבסטי" שלהם. בודי מתיימר, ו"אפס" מתחת לו. 4 הילוכים בשנת 2011. חרפה.

4 הילוכים בשנת 2011 זה בושה, 85 כ"ס ממנוע 1.4 ליטר ב-2010 זו בדיחה...

באיזה רכב נוהג כבודו?

פורסם

לא יודע למה אבל היא מזכירה לי באופן מחשיד את הפורד פיאסטה/מאזדה 2 סדאן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...