Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

לאור הזדמנות שקפצה לידי בזמן האחרון הנני שוקל לקנות נגן. הדרישות:

1)איכות סאונד גבוהה(הכי חשוב).

2)מסך לפחות 3", עם יכולת ניגון סרטים רצוי באיכות טובה.

3)חיי סוללה ארוכים ככל האפשר.

4) רצוי ללא מסך מגע אבל הבנתי שמרבית הנגנים הבאמת טובים הם עם מסך מגע.

5) זיכרון של לפחות 16 GB.

6) תקציב עד 1000 ש"ח, אפשר להתגמש בעוד 500 אבל רצוי שלא.

יש לי אפשרות להביא נגן מגרמניה עם דודים שמגיעים לביקור בארץ, או לחליפין לשלוח לארץ מארה"ב דרך דוד של חבר.

ננעלתי על ZUNE HD מארה"ב עד ששמתי לב במפרט שהוא לא תומך בFLAC, אז איך הוא נחשב לטוב בעולם מבחינת מוזיקה?

בכל מקרה ההתלבטות היא בין ZUNE HD לCOWON S9. המחיר של שניהם בחו"ל הוא קצת צפונית ל200$.

אשמח לשמוע על אלטרנטיבות אחרות שהן לא אייפודים למיניהם.

תודה רבה וערב טוב.

פורסם

D2,עם 16GB ובנותר תשקיע על אוזניות טובות + כרטיס זיכרון.

קורא FLAC אבל מסך רק 2.5,מסך מגע,מחזיק הרבה זמן בלי הטענה,מוצהר 52 אבל זה בטוח פחות,גם 50 או 48 שעות סוללה זה מכובד ביותר.

יש לי אותו ואני מרוצה מאוד אני מחבר אותו לרסיבר או לרכב והאיכות סאוונד מעולה,מה שכן יש לו גם את המגבר הפנימי הכי חזק מבין הנגנים אז גם אוזניות מאוד איכותיות הוא יזיז.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האמת היא שאני מבל את מרבית היום בסביבת עבודה רועשת ככה שזה ממש לא מעניין אותי שהD2 מסוגל להפיק 97 DBA עם אוזניות מקוריות.

אני מחפש משהו איכותי, והאמת היא שהD2 נפסל אך ורק בגלל עיצוב, כשאני משקיע כזה סכום של כסף אני מצפה לאהוב את מה שאני מקבל.

פורסם

למה לא אייפודים למיניהם?

אייפוד טאץ' הוא כבר מזמן לא כמו האייפודים של פעם שהיו חסרים המון פיצ'רים ודרשו אביזרים במאות שקלים.

יש בו הכל כולל WIFI וכמעט כל האפליקציות של האייפון.

32 ג'יגה ב1400 שקל זאת אחת הבחירות הטובות.

פורסם

אין לי באמת הסבר לעובדה שאני פשוט לא אוהב את המותג. חוץ מזה הבנתי שהם סובלים מחיי סוללה קצרים זה מאוד חשוב לי.

פורסם
האמת היא שאני מבל את מרבית היום בסביבת עבודה רועשת ככה שזה ממש לא מעניין אותי שהD2 מסוגל להפיק 97 DBA עם אוזניות מקוריות.

אני מחפש משהו איכותי, והאמת היא שהD2 נפסל אך ורק בגלל עיצוב, כשאני משקיע כזה סכום של כסף אני מצפה לאהוב את מה שאני מקבל.

בלי קשר לעוצמה,יש אוזניות שנגנים אחרים לא יכולים להפעיל בצורה טובה,הD2 רוב האוזניות שתשים לו הוא יתמודד איתן יפה.

וקשה למצוא נגנים שיעמדו איתו מבחינת איכות סאוונד,אייפודים וכו' היתי פוסל אך ורק בגלל האיכות סאוונד הנמוכה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אפשר הסבר מה זאת אומרת שחלק מהנגנים לא יצליחו להפעיל את האוזניות טוב?

ברמת העיקרון הS9 יותר חדש מהD2 ויותר מתקדם ממנו, איכות הסאונד שלו לא אמורה להיות יותר טובה?

פורסם

יותר חדש לא בהכרח יותר מתקדם.

יש נגנים שתשים להם אוזניות איכותיות אז בווליום מסויים האוזניות יכנסו לדיסטורשן בגלל שלנגן אין מספיק כוח כדי להזיז את אוזניות.

D2 יתמודד עם רוב האזניות כי יש לו מגבר פנימי חזק משאר הנגנים.

S9 יותר לסרטים מאשר למוזיקה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...