Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! אני מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת להדפסות בבית, כלומר עומס עבודה לא גדול, הדפסה מפעם לפעם.

ועוד דבר, שהמחיר יהיה סביר.

תודה ויום טוב!

פורסם

אתה מבקש המלצה על לייזר אבל עוד מעט יבואו הממליצים ויסבירו לך שאתה צריך הזרקת דיו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=316136

לצערי, המלצות על לייזר תצטרך לברר בחנויות ולהחליט מי מספק לך מידע אמיתי ומי רק רוצה למכור.

מספר משווקים המליצו על דגם ספציפי אבל אף אחד מהם לא יודע להגיד מה איכותן בהדפסת תמונות. בחיפוש ברשת מצאתי מישהו שמאוד מאוכזב מאיכות התמונות בדגם שכולם המליצו.

יש לי במשפחה מישהו שעובד באחת היצרניות הגדולות בעולם למדפסות/משולבות ואפילו הנחה יפה אני יכול לקבל דרכו. כשבקשתי ממנו המלצה, הוא התחמק בטיעון שהוא לא אובייקטיבי - מהשיחה שלנו הבנתי שהוא לא רוצה להגיד משהו פושר על החברה שהוא מייצג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מדפסות לייזר משולבות עדיפות על מדפסות הזרקת דיו בכול המובנים למעט מחיר הקנייה.

אני בחיים כבר לא הרכוש מדפסת הזרקת דיו וגם לא מוכן לקבל בחינם.

אני ממליץ על המדפסת בקישור:

http://www.logisticlaser.co.il/ProductDetails.aspx?pid=926

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,

האם המדפסת מתחברת ישירות לראוטר ?

האם היא מדפיסה דו-צדדי ?

הפקס הוא בחיוג ישיר או דרך מחשב?

קפה היא יודעת להכין ? :wink:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כמו שכבר כתבתי בעבר, על מנת להגיע לאיכות שהיא מעל הבינונית בהדפסות צבע יש לרכוש מדפסת לייזר יקרה מאוד.

במידה ועומס העבודה אינו מצדיק קניה של אחת כזו (סביב ה5K ש"ח) אין בכך צורך.

*ההמלצות שלי מקורן בניסיון די נרחב של הדפסה בצבע במגוון סוגי מדפסות ולאחר מגוון "בדיקות" שנעשו על מנת לקבוע איזו מדפסת תספק את התמורה הגבוה ביותר ביחס למחיר, לא הייתי מזלזל בקלות כו רבה בהמלצה שהופקה מניסיונם של עשרות אנשים.

כאשר אני ממליץ על מדפסת דיו כזו שתבצע את העבודה זה אחרי שאני מדפיס מאות עמודים בצבע מלא (פוטו) בכל חודש כשנה וחצי ומצליח להשאיר את העלויות נמוכות, כמו כן יוצא לי להשוות את התוצ' לאלו של מדפסות לייזר יקרות ממגוון החברות.

מדפסת איכותית תיתן לך תמורה טובה בהרבה ממדפסת לייזר שתעלה פי 5 או 6 ואני מוכן לבודק זאת "מחקרית", שוק הדיו החלופי בארץ מוצף והמחירים ברצפה, מי שמוכן לשלם עוד שקל או שניים לראש דיו יקבל מוצר ששואף ברמתו לאיכות הדיו המקורי.

עלויות ההדפסה שלי גבוהות בכ10% מאלו של מדפסות הלייזר (במדפסות לייזר דיו חלופי יכול להיות מזיק ביותר).

הכי פשוט זה להשוות את הנתונים של מדפסות הלייזר למדפסות הדיו ולמצוא כי האחרונות מובילות באיכות ההדפסה וכי לדוג' המדפסות שמרק המליץ לא ראויות להיקרא צבעוניות

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

rgunv,

אתה בעצם אומר שמדפסת צבע לייזר שעולה 5,000 ש"ח, תהיה פחות איכותית ממדפסת הזרקת דיו צבע שעולה כ-1,000 ש"ח ?

האם הבנתי נכון?

אם להתייחס למה שמרק כיוון, הרי שהמדפסת היחידה שמדפיסה בצבע/לייזר היא זאת שבקישור הרצ"ב:

http://www.karat.co.il/catalog.php?id=244

למרות הכתוב באתר, מחירה בקרט כ-5,200 ש"ח כולל מע"מ כולל ערכת טונרים מלאה.

למען ההבהרה, ערכת טונרים לבדה עולה כ-1,300 ש"ח כולל מע"מ. (הספקתי לבדוק).

.

פורסם

מצטרף להמלצות על רכישת מדפסת לייזר ולא הזרקת דיו.

שני חברים שלי רכשו מדפסות לייזר שמדפיסות דפים בקצב מסחרר ואחת מהמדפסות כבר יורה דפים למעלה משנתיים מבלי צורך ברכישת טיונר.

2 המדפסות המדוברות הם של brother, האחת פשוטה מדגם HL2030 והשניה כוללת סורק DCP7010 אאל"ט.

פורסם

אמיר שליט: כן, הרזולוציה המקסימלית (DPI) של מדפסת ב600 ש"ח גבוהה מזו של מדפסת לייזר ב5000 ש"ח.

הדור החדש של מדפסות HP לדוג' (עולות כ800 ש"ח) מוציא יותר מ1000 דפים (שחור לבן) עד להחלפת מחסנית צבע שתעלה גג 200 ש"ח.

אני מסכים עם העובדה שמדפסות לייזר כאשר מדובר בהדפסה בשחור לבן יכולות לחסוך עלויות למי שאין לו כוח להתעסק בטיונרים חלופיים אך גם כאן מדפסות הדיו המודרניות כבר מצמצמות את ההבדלים, בהדפסה צבעונית אין בכלל מקום להשוואה.

לדעתי עבור המשתמש הבייתי הפשוט אין צורך להשקיע 6000 ש"ח ועדיין לא לקבל את התוצאה הרצויה, ניתן לעשות זאת גם ב500 ש"ח.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...