Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, אין לך מושג כמה.

2006 ידני זה דבר נדיר מאין כמוהו, בשנה האחרונה יצא לי להיתקל בעוד אחת בלבד (במצב לא טוב אחרי תאונה).

דווקא הייתי דיי נעול על DSG, בדרך לראות את זו עמדתי שעה וחצי בפקק ונשבעתי שלא אקנה יותר ידני.

זה לא הפריע לי ,אחרי סיבוב קצר על הרכב, ללכת על ידנית כמו תמיד :)

עם כל הכבוד ל DSG, אין חיבור יותר טוב בין הרכב לנהג מאשר גיר ידני (לדעתי)

אני לא אומר שהבאה לא תהיה DSG , אבל ימים יגידו :)

תתחדש ותהנה. נראת נהדר.

מעניין איך תסתדר עם הצבע השחור אחרי הכסוף שעוזר "לבלוע" את הליכלוך הקל.

בכל השרשור לא מצאתי איזכור של הקילומטראז' שהיא נסעה עד לרכישה, סתם סקרנות.

שלי (TSI דור V) עלתה לכביש ב-9/10/2007 [מודל 2008] כבר עם MP3.

הצבע השחור קצת בעייתי, אבל אין הרבה בחירה בדורות האלה. (אדום/לבן/שחור פלוס 3 יחידות בצבעים שונים לפי מה שעומר אמר לי)

כשאתה קונה רכב יד 2, אין לך אפשרות לבחור את הצבע...

בנוגע לפרטים, זה לא סוד :

הרכב יד 1 עם 65 אלף ק"מ טופל כל חייו בצ'מפיון (יד1 גם היתה אחת הדרישות שלי ,בכל זאת - זה רכב דיי חדש)

נרכש מבעלים שהחזיקו מצבור ווקסים ופרפומריה לרכב אפילו יותר גדול משלי :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל קנית אקזמפלר נדיר - שמהכירות איתך ישמר ושיתפר עם השנים !!

תתחדש ותהנה, והכי חשוב דבר עם שי לפני שאתה מוכר :)

פורסם

כרגיל, צירוף המילים "נדיר" , "מציאה", "אקזמפלר שמור ומיוחד" ו"רכב הולם" הולכים יד ביד עם אייל.

כל הכבוד! יישר כוח! אתה שומר על המסורת האישית של שדרוגים נכונים וחכמים עוד מימיי הפולו 16V.

כשאני חושב על זה, עברו 5 חודשים מאז חיפשתי רכב ואמרתי לך שאני ממתין לרכב שלך עד שתמצא GTI חדשה.

אם לא היית היאריס TS שמספקת את כל צרכיי, כנראה שהיית נפטר מהרכב שלך מוקדם מהצפוי :-) .

אז עכשיו, לפי הספר, אני צריך לחכות עם היאריס עד שתמכור את הגולף הזאת?? :-D

תתחדש איש, תהנה ותצא מכל נסיעה עם חיוך. מגיע לך!

אמיר.

פורסם

מסכים לגמרי לגבי השוני!

הרעיון היה לשדרג את ה-306 המזדקנת לרכב שיספק לי פאן בימי מסלול שאני מאוד אוהב ויתן את התחושה של הוט האץ' מהנה ובנוסף ישלים את העובדה שהרכב צריך להיות פרקטי ככל האפשר לסטודנט חסר זמן פנוי וכסף נזיל.

הרעיון המקורי התמקד בקליאו ספורט שירדה בגלל שיקולים אישיים ועבר ל-GT שירדה בגלל האחזקה.

הגולף של אייל הייתה מבחינתי כניסה לתחום המוגדש (שמאוד חשקתי בו) אבל בגולף MK4 ידעתי שלא אקבל את הפאן הנדרש במסלול והאחזקה תהיה יקרה יותר.

לבסוף, קפצה לה הזדמנות ל-TS שלא חשבתי עליה קודם לכן.. הספיקה לי נהיגה אחת ומספר בירורים/התייעצות וקריאה כדי להבין שהיא מתאימה לי לשנתיים הבאות עד שההגדרה "סטודנט" תחלוף.

פורסם

אייל- אין עליך. מגיע לך צל"ש על הנחישות וההתמדה.

אתמול נתקלתי במודעת המכירה של הMK4 וחשבתי לעצמי- מה הבחור זומם?? (תכל'ס, זה לא שיש עוד אפשרויות :-D)

בהחלט חדשות טובות

תתחדש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אייל, אין לך כניסת USB במשענת היד במרכז?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קודם כל תתחדש!

דבר שני סופסוף תעמוד מכונית יותר מראויה, מאחורי המילים אין-סוף שאתה שופך בהערצה לקונצרן.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

תודה ירון,

היה שווה לקנות את הרכב רק כדי לקבל פעם ראשונה (בכמעט עשור) פרגון ממך :)

אייל- אין עליך. מגיע לך צל"ש על הנחישות וההתמדה.

אתמול נתקלתי במודעת המכירה של הMK4 וחשבתי לעצמי- מה הבחור זומם?? (תכל'ס, זה לא שיש עוד אפשרויות :-D)

בהחלט חדשות טובות

תתחדש

דווקא היו עוד אפשרויות ואפילו כמעט סגרתי על אאודי ספציפית (מדהימה לטעמי) אבל אני שמח שזה לא הסתדר וקיבלתי מה שבאמת רציתי.

אייל, אין לך כניסת USB במשענת היד במרכז?

לא בדקתי, נראה לי שלא. יש שם כניסה לקירור כמו בתא כפפות שאפשר לפתוח ולסגור אם רוצים לקרר שם משהו.

תחשוב על זה, זה לא הגיוני שלנגן שלא תומך בMP3 תהיה כניסת USB ,כי אם כן- מה הוא בדיוק ינגן שם ? :)

איזו שנה הרכב שלך?

אמיר ידידי, תודה - עוד לא מאוחר לקנות את ה MK4 :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אמיר ידידי, תודה - עוד לא מאוחר לקנות את ה MK4 :)

מאוחר, מאוחר..

אני כבר מתכנן על החדשה שלך :-P

עכשיו מחובתך לארגן יום מסלול !

פורסם
וה-5 יותר יפה מה-6.

לדעתי ה-GTI MK5 נראית הרבה יותר טוב מה-MK4 גם מה-MK6.

תבלה!

כשאני טענתי(הקלדתי) כך חשבו, שהתחלקתי על השכל :shock::lol:

תתחדש בחור :) סע בדרכים טובות.

נ.ב - עכשיו חייבים מפגש רק של גולפים ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...