Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודל לעומת ק"מ - מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ותודה על העצות המועילות...

אני מחפש רכב כבר תקופה, בהתחלה חיפשתי רכב ממשפחה טובה - טויוטה פורד מאזדה וכד', אך ככל שעובר הזמן, אני מתפתה להתפשר על החברה אל מול המודל והק"מ.

אתן דוגמה כדי להסביר - במחיר בו אני רוכש מאזדה או פורד מודל 2001 בקושי עם 150 אלף ק"מ, אני יכול לרכוש יונדאי אלנטרה או אקסנט במודלים חדשים ועם 110 120 אלף ק"מ?

חיפשתי הרבה בפורום ואני יודע שהם רכבים פחות מומלצים, אבל בהמלצה כיצד לחפש רכב מופיע לא להיות נעול על הדגם, אז אולי גם פה לא כדאי להיות נעול?

האם אכן הפער בין חברות הרכב כ"כ גדול שלא משתלם להתפשר בחברה על מודל וק"מ?

תודה

פורסם

אתה ממש לא מתפשר, כשאתה קונה יונדאי.

השאלה כמובן היא - איזו יונדאי.

האקסנט היא מכונית פשרה, תקרא עליה קצת ותבין שהיא נופלת מהמאזדה 323 בכל תחום כמעט - לדעתי יש להשוות אותה למאזדה דמיו, ולא ל-323.

ההשוואה אם כבר היא בין אלנטרה ל-323. לדעתי מדובר ברכבים די דומים. האלנטרה טוחנת דלק, המאזדה תהייה חסכונית ב-5% בערך יותר ממנה. שתיהן יושבות על צריכת דלק בין 1:9 ל1:10 בתוך העיר.

היתרון הגדול ברכישת רכבי היונדאי, הוא העלות הנמוכה שאתה מקבל אם אתה רוכש אותם מחברות הליסינג.

אישית הייתי מעדיף אלנטרה 2006 יוצאת ליסינג, מאשר מאזדה 323 שנת 2001. מה לעשות, 5 שנים במונחים של רכב זה המון זמן - וזמן זה בלאי.

פורסם

אז תחפש רכב מהחברה / דגם שאתה רוצה, ותחפש אחד במצב טוב.

למה לחפש רכב שאתה לא רוצה במצב טוב ?

חפש רכב שאתה כן רוצה במצב טוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מעבר לעניין הבלאי, אני דווקא הייתי הולך על חברה כשמנגד רכב עם ק"מ ומודל,מהסיבה הפשוטה:

אני מוכן לשלם על איכות,גם אם זה יותר ישן,איכות חלקים ,ולפי דעתי אמינות נגזרת ברובה מאיכות.

ולראיה תסתכל סביבך איך רכבים X נראים על הכביש ואיך רכבים Y נראים אחרי תקופת זמן זהה.

רמז: לפי דעתי ישנם רכבים שאתה ישר רואה,בתום תקופת האחריות....עדיף להיפתר ממנו כמה שיותר מהר, אבל זאת רק דעתי והעדפתי, תעשה מה שאתה רואה לנכון לעשות.

דודי, אני מצטער אבל אני חושב שאתה טוחן נתונים קצת יותר מידיי, ואתה דיי נסחף עם זה,צריכת דלק,ביטוחים.....תכלס, אתה נסחף,הפער במחירים בין החברות השונות בשנתונים השונים הוא לא סתאם ככה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אל תשכח שיש גם עניין של ביקושים שנכנס כאן.

קח לדוגמא את הסיטרואן C4 שהמחירון שלה גבוה בטירוף וכמעט מקביל לזה של מאזדה 3, מול יונדאי אלנטרה שנופלת חזק במחירון.

יש גם עניין של הצפת שוק - תכנס עכשיו לאתרים של חברות הליסינג ותראה כמה גטס וכמה אקסנט וכמה אלנטרה הם דוחפים.

ברור לך שאתה יכול לפתוח את המו"מ ב-2000 שקל מתחת למחירון משוקלל ולסיים אותו עם 8000 אלף מתחת למחירון.

כשזה המצב, אתה יכול להוציא את הרכב בזיל הזול.

לא נראה לי שאלנטרה 2006 נופלת באיכות שלה מלאנטיס 2001.

אה, ואל תשכח שהסיכוי להוציא רכב במצב נורמלי אחרי 9 שנים אצל הנהג הישראלי - הוא כמעט אפס.

רוב הסיכויים שתיפול על רכב מוזנח מפוצץ בחלקים סיניים שהחליפו במוסכי קומבינה.

פורסם
האלנטרה טוחנת דלק, המאזדה תהייה חסכונית ב-5% בערך יותר ממנה. שתיהן יושבות על צריכת דלק בין 1:9 ל1:10 בתוך העיר.

כלומר, גם המאזדה טוחנת דלק?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

2006 הייתי חוטף אבל בד"כ מדובר ב2003 לעומת 2001.

עוד נקודה זה עניין הבטיחות, האם ההבדלים באמת משמעותיים, האם הם ניכרים גם ביציבות או רק בהגנה בתאונה ח"ו?

• תוכן חדש...