Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצינורות שאתה רואה בחזית,הם צינורות של צנרת הגדישה,המותקנות ברכבים שהחליפו את האינטרקולר המקורי(מצנן הביניים),באחד גדול יותר.

פורסם
תיקון קטן

8-10כ"ס

אביחי, להבדיל מהגודשות שם הצ'יפ עושה פלאים

בלא מעט אטמוספריות התקנת צ'יפ לא שינתה כלום מורגש

יתכן שעוד 7 כ"ס זה משהו לא מורגש בצורה מספיק חדה, אבל אם כך הדבר

לא בטוח שזה כדאי.

זאת דעתי בכל אופן, כל אחד שיעשה כמובן כראות עיניו, וכעומק כיסו.

במקרה הספציפי הזה אני עם אייל.

פורסם
אני אגיד לך מה הבעיה שלי עם גישת "פשוט תקנה רכב חזק יותר" במקרה הזה.

ולי יש בעיה עם אנשים שקונים גולף 1.6/2.0 ומתלוננים על חוסר כוח ברכב ומחפשים פתרונות.

כאילו מה,לא עשיתם נסיעה ברכב לפני זה? הוא היה מספיק חזק ואחרי העברת בעלות נחלש בדרך פלא?

המסקנה היחידה שניתן להסיק מהשרשור הנ"ל שדגם 1.6 אינו מתאים לצרכיו של פותח השרשור.

לכן זה טבעי,ולפעמים אפילו עדיף להמליץ למכור את הרכב הקיים ולעבור לגרסה חזקה משמעותית.

במיוחד שבגולפים לא חסר מבחר של מנועים חזקים הרבה יותר.

גילוי נאות: עשיתי את המעבר הנ"ל בעצמי (מ-1.6 ידנית ל-GTI).

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

תישמע , מעבר לרכב אחר כרגע לא פרקטי בשבילי,

גם מבחינה כלכלית (אין לי מאיפה להביא עוד 15K-20K), וגם להביא רכב עם GTI יהיה חלום בשבילי, אבל מסוכן בעבור חברה שלי שהרכב שייך גם לה.

בגלל זה, אני חושב על שיפורים בקטנה, עם תקציב מצומצם... לא להוציא 15K ולהחליף רכב,

אלא להוסיף 5K על מה שמומלץ, והשיפרו הקטן שאני יקבל יספק אותי בהחלט.

אם להוסיף 8-10 כ"ס ו2 קמ"ג ב1200 שקל אני חושב שזה נחמד מאוד..

אתם לא ?

מה עוד ניתן לעשות חוץ מתוכנת ניהול מנוע ?

אשמח לקבל כל תגובה שהיא !

תודה,ערן

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

לדעתי מבחינת כח , זה הרכב וזה מה יש אלא אם כן אתה מוכן להשקיע הרבה (ואז זה כנראה לא שווה).

אני מאמין שאתה יכול להתקין תכנה לנסיון לכמה שעות אצל כל אחת מהסדנאות אבל אל תצפה להרבה.

פורסם

בוא נגיד ואני אכן יעשה את תוכנת ניהול המנוע.

לאחר מכן גם פילטר פתוח ודוד זרימה חופשית.

מה עוד ניתן לעשות ?

מה זה בעצם לעשות "צנרת"?

מה העלות המורכת ?

תודה.

פורסם

לכמה סוסים אתה מצפה?

צנרת צריך בשביל זרימה טובה יותר וכמות פליטה גדולה יותר. אין לך צורך בזה וחבל על הכסף.

קח בחשבון דגם ספורטיבי לרכב שלך, לך שדרג עצמך.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

סליחה שאני מתעלק על השרשור, אבל יאשה יש מיקרים מאוד שונים כמו שלי למשל.

אני נכה צהל ויש לי רכב רפואי (איביזה 09) 1.6 ואני לא יכול לשדרג בגלל שאני לא יכול למכור את הרכב. אין לי ברירה אלה לעבוד אם מה שיש, מה אני יכול לעשות חוץ מ צ'יפ?

אני מדבר על שיפורי כוח, מתלים ובלמים זה מובן מאיליו.

פורסם

מבחינתי בין 15-20 סוסים יהיו שיפור אדיר, שיפור של 20% לעומת המקורי (וזה עוד לפני שהסוסים ברחו המחווה)...

גם שיפור במומנט... אפילו אם נגיע ל5+ קמ"ג זה יענה על כל הדרישות שלי.

לשדרג רכב, לא בשנה הקרובה - פשוט אין אפשרות ואני לא מעוניין לפרט למה.

ככה שמה שנשאר לי זה לנסות ולשפר קצת כל פעם, מה שניתן. החל מכח ועד להתנהגות.

שיפור גם אם קטן מבחינת כח, שיפור אחיזה ע"י בולמים וצמיגים לא אמורים לשפר מאוד את חווית הנהיגה ?

או שאתם פשוט אומרים לעזוב הכל וזהו ?

פורסם

אם אנחנו כבר פה אז, יש את הצ'יפ של אפסולוט שטוען לשיפור של כ 12 סוסונים, זה לא מה שבאמת מעניין אלה הטענה שהם שינו את עקומת המומנט לסלד נמוך יותר בשפת העם יותר סחיבה בסלד נמוך ובינוני.

יש אמת בדבר? שלחתי מכתב ל אפסולוט בבקשה לשלוח לי מבחן דיינו אבל הבחור כתב כי אין דיינו לרכב זה (איביזה 09 1.6).

מוזר...

במכתב שני התעקשתי שיציינו באיזה סל"ד נמדדו הנתונים, בינתיים מחכה לתשובה.

מה דעתכם על זה?

• תוכן חדש...