Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי היום רכב שנראה מעולה עם קיל' מעולה אלא שיש לו דפיקה קטנה בפגוש.

המוכר לא מוכן להוריד כלום.

יש פער של 1500 שקל בין לוי יצחק למחירון החינמי של יד 2, והמוכר מתעקש על לוי יצחק הוא טוען שזה מה שהציעו לו בטרייד אין, לקבל לוי יצחק. חברות טרייד אין מוכרות רכבים אלו בפחות אז איך הם מרווחים?.

למרות שמחיר השוק שלו הוא נמוך מזה, ראיתי שרכבי פוקוס 2001 נמכרים סביב ה28 והוא רוצה 3 יותר.

1. מדוע יש כזה פער?

2. האם כדאי להתגמש?

3. האם באמת הגיוני יתנו לו יותר בטרייד אין או שהוא מורח אותי?

תודה על העזרה נעזרתי הרבה בפורום ובנעוצים לצורך חיפוש הרכב, כל הכבוד לכולם.

פורסם

1. כי לוי יצחק הוא מונופול של איש אחד שדי מנותק מהשוק. מחירון יד2 משקף בצורה נאמנה יותר את הלך הרוח בשוק.

2. תלוי בך. בד"כ נהוג לערוך משא ומתן על הרכב.

3. בחיים לא. חברת טרייד אף פעם לא תרכוש רכב במחיר מחירון.

אם מדובר בפוקוס שמורה, יד נמוכה, תיעוד טיפולים, מכות זניחות וללא תאונות - בהחלט אפשר לשלם מעל המחירון. כמה מעל? תלוי בך ובמוכר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה, ברור שניתן לבקש מעל המחירון, אלא שמשגע אותי שהוא אמר שאמרו לו בטרייד אין מחירון, פשוט לא נשמע לי הגיוני.

חשבתי שאולי זה הגיוני אם הוא לוקח ממנו מחירון ומחזיר רכב אחר במחירון בלי תוספות ואז זה הגיוני...

האם לדעתכם דפיקה בפגוש זה סיבה להוריד?

תודה

פורסם

פוקוס זה לא רכב נדיר

ברכב שנת 2001 הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך הוא דפיקה בפגוש - אם שאר הפרמטרים תקינים - ספר טיפולים מלא

מצב מכאני מעולה וכל השאר בסדר - יש מצב לשלם מחירון או טיפה מעל.

ממש אין סיבה למוכרים להתחיל לעוף עם מחירי המכוניות שלהם - לא מדובר פה באיזה אקזוטיקה נדירה אלא פורד פוקוס

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...