Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר באור אדום בשוגג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קרה לי מקרה לא נעים,

בגלל שילוב של הצטברות של עייפות, צפצופים וחבר שלוחץ עברתי בטעות באור אדום.

המקרה הוא כזה - עצרתי ברמזור (הרמזור היה מעליי ולא יכולתי לראות) ועוד כמה מטרים היה עוד רמזור אדום.

חבר שלי לא ראה את הרמזור ושכנע אותי בתוספת של צפצופים של רכב מאחורה להתקדם לרמזור, ומסתבר שאכן היה שם רמזור.

מה שהכי הזוי בכל הסיפור הזה שממש ליד הרמזור האדום שעברתי בו, חנו 2 ניידות והתקבצו שם הרבה שוטרים, שהתעלמו מהעבירה שלי.:?

יש לי מה לחשוש?

חג שמח.

פורסם

אם יש מצלמה וצולמת- אין הרבה מה לעשות.

אם אין מצלמה- הרווחת.

מזכיר את צומת כנות לכיוון דרום, אשר יש בו 2 רמזורים מאוד קרובים אחד לשני, ולפחות כמה פעמים ביום אנשים מצולמים ברמזור הראשון מכיוון שהם לא שמים אליו לב.

פורסם

אני לא יודע אם הייתה מצלמה

המיקום הוא בצומת יציאה מחוף ניצנים (ישוב ניצן) כאשר פניה ימינה היא לאשקלון ופניה שמאלה לתל אביב.

הרמזור שעברתי בו הוא לא הרמזור של הפניה אלא רמזור לפניו

או בשפה יותר פשוטה - הצומת של כביש 4 וכביש 3631, צומת ניצנים?

• תוכן חדש...