Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממשיכים לקרבן והפעם - מראות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני נפרד מהפונטו, החלטתי לתקן כמה דברים ואז להעביר אותה לאחי.

לפני חודשיים בכניסה לחניה שיפשפתי את כל הצד השמאלי, המדבקה באופן מאוד מפתיעה נשמרה שלמה אבל עם שריטות.

משכתי את התיקון כי לא כל כך נזרקו לעניים השריטות. לצערי הרב, לפני חודש הדלת האחורית פגשה עמוד. הלכתי לפחחית כולם בפה אחד לא הסכימו לתקן אלא רק להחליף. התקשרתי לדוד ( מעצב רכבים) וביקשתי ממנו שהוא יבצע השתלת דלת חדשה.

על הדרך דוד שוב פתח לי את הקטלוג ושוב תמונות וכרגיל התפתתי וקירבנתי את המראות בגוון אפור, קצת יותר בהיר מכל הרכב.

בהחלה עשינו קרבון לבן וזה לא ישב טוב אז שללנו את כל הצבעים הבהירים.

בכל אופן עכשיו שיש את כל הצבעים במגוון אני שוקל כמה דברים לפנים הרכב החדש, אבל ראשית אני אתן לדוד לעטוף את ההגה בעור, אני עדיין מתלהב מרכב הדגמה שעומד בחוץ.

מספיק עם הדיבורים. תמונות:

למי שלא זוכר איך הרכב היה נראה לפני:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=302467

056cl.jpg

073hd.jpg

תוצאה סופית:

imgp4704r.jpg

imgp4707.jpg

imgp4708d.jpg

לא להתיחס ללכלוך, לא היה זמן לשטוף.

סתם עוד כמה תמונות בזמן המתנה בתור:

דוד מקרבן אופנוע

058w.jpg

קירבון פנים רכב BMW לא זוכר את הדגם

067xy.jpg

066q.jpg

יש גם סירטונים, אני אעלה שהיה זמן.

לסיכום:

אין דבר שהבחור הזה לא עושה, אם זה בניית לדים, שיפוצי דשבורד, קרבון, פחחות, בודי קיט ובקיצור אומן אמיתי. למרות שאני נפרד מהפונטו, אני והיא מאוד מודים לך דוד על כל הקירבונים שהענקת.

ניפגש בקירבון הבא!

פורסם

עבודה יפה.

ידוע לך האם ניתן לרכוש את המוצר הזה באופן פרטי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העבודה יפה, אבל השרשורים האלה מתחילים לשדר אופי פרסומי.

מה גם שהמילה "קרבון" מעוררת אסוציאציות שליליות, לפחות אצלי.

איך מגיעים לדוד הזה?

את הפרטים ניתן למצוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2407893&postcount=78

הבחור גם חבר בפורום, אם כי לא זכור לי שם המשתמש שלו.

בהנחה ומדובר בחומרים של 3M (כפי שצויין בשרשור הקודם), סביר להניח שכן.

לפרטים נוספים, צרו קשר עם היבואן "גטר גראפיקס": http://www.getter-graphics.co.il/

פורסם
עבודה יפה.

ל'

בארץ מצאתי בחור שמוכר מדבקות כאלה בגודל של מטר על מטר במחיר של 90 שקל(ו-10 שקל על משלוח בדואר),אם את מעונינת אני יעלה קישור

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
בארץ מצאתי בחור שמוכר מדבקות כאלה בגודל של מטר על מטר במחיר של 90 שקל(ו-10 שקל על משלוח בדואר),אם את מעונינת אני יעלה קישור

אני גם אשמח לקישור,

תודה רבה דני,

לפותח השרשור, יצאה עבודה יפה מאוד!

תתחדש!

טיפ: תנמיך טיפה את הרכב ותשחים את הג'נטים!

סטייל Knight Rider

שבוע טוב!

פורסם
מה גם שהמילה "קרבון" מעוררת אסוציאציות שליליות, לפחות אצלי.

יש לך בעיות? תקרבן קוביות

האמת שהביצוע יפה, אפילו יפה מאוד, אבל בתכל'ס- האוטו מצופה במדבקה ענקית, ותחשוב שבמקום שפשופים בצבע יהיו לך קרעים.

חוצמזה- האם הרכב עובר טסט ככה? הרי צבע הרכב הוא כסף, וכרגע הוא לא ממש נראה בצבע כסף

ישיר כוח על העבודה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...