Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה לחובבי וולוו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - ראיתי באתר קלאסיקאר (מצטער שאני בוגד לפעמים אצל המתחרים...) מודעה על מכירת וולוו 262 ברטונה לחלקים.

למרות שרבים סבורים שהדגם לא היה מוצלח (ומספרית הם צודקים), לדעתי זו הוולוו היפה ביותר בשנים שבין ה-P1800/121 ועד סדרות ה-S המודרניות.

ועכשיו להצעה - מכיוון שהרכב הוא לחלקים בלבד, ומכיוון שלמיטב זכרוני היתה לו שלדה נפרדת, האם לא ניתן לקחת את הקליפה ו"להלביש" אותה על בסיס של 144/244 עם מנוע וגיר קיימים, וכך לפתור את הבעיה?

אני בספק אם יש בארץ הרבה 262C (אם בכלל...) והסיכוי שמישהו יקנה אותה חלקים כדי להשלים רכב אחר הוא די נדיר.

מה דעתכם? אני יודע שזה לא הכי חוקי שבעולם, אבל מצד שני אני תומך בגישה האמריקאית - כל מה שחב' הביטוח מוכנה לבטח יכול לעלות על הכביש, בכפוף לבדיקת בטיחות ותקינות מכאנית כמובן.

שבת שלום, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הוולבו 262C עוצבה ע"י וולבו ויוצרה ע"י ברטונה האיטלקי.

לו הסדר היה הפוך סביר להניח שהמכונית היתה נראית שונה..

ה 262C לא היתה אלא וולבו 262( בעצם 264 בעלת 2 דלתות) סטנדרטית שעברה הנמכת גג, מה שהפך את המראה שלה ללא פרופרוציאונלי בעליל, ושמשות הצד שלה נראו כחרכי ירי.

לאף מכונית של וולבו מאז סדרת ה PV אין שלדה נפרדת, ולמרבה הצער אין הרבה מה לעשות בחלקים שיפורקו ממנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה דעתכם? אני יודע שזה לא הכי חוקי שבעולם, אבל מצד שני אני תומך בגישה האמריקאית - כל מה שחב' הביטוח מוכנה לבטח יכול לעלות על הכביש, בכפוף לבדיקת בטיחות ותקינות מכאנית כמובן.

שבת שלום, מיקי

חבל שבמשרד התחבורה לא תומכים בדעה שלך.

פורסם

הדגם הזה זכה בתואר המפוקפק של אחד מעשרת המכוניות המכוערות ביותר של המילניום

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי הוא פשוט מדהים!

הלוואי והייתה לי האפשרות להעלות משהו כזה חזרה על הכביש.

אני חושב שהוא ממש יפה.

:mm_yeah: גם לדעתי (אמנם זה עניין של טעם וריח).

יותר מיפה - היא מיוחדת, וזה מה שיפה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הוולבו היחידה שהיה לה ערך עיצובי, לפחות עד הופעת ה S80, היתה ה 780 קופה שנמכרה בעיקר בארה"ב.

VOLVO780-medium-2293_4.jpg

פורסם

לא שכחתי.

הוולבו ההולנדיות לא ממש "נחשבו", גם עבור וולבו, שלא ממש ייחסה להן חשיבות יתרה.

ה 460\480 נולדו כתוצאה משת"פ בין וולבו לרנו, וכולן צויידו במנוע ה 1.7 של הרנו 21, מנוע שהיה המנוע המודרני הראשון של רנו בנפח שפחות מ 2.0.

האמת היא שוולבו מעולם לא רוו נחת מהמפעל ההולנדי מאז השתלטו עליו ב 75' כחלק מתהליך השתלטות כללית על דאף, שלא ממש צלח - חטיבת המשאיות שהיוותה תחרות חזקה לחטיבת המשאיות שלו וולבו נותרה עצמאית - ולמעט בהולנד, לא הפכו מכוניות וולבו ההולנדיות ללהיט, בלשון המעטה.

גם השת"פ המאוחר יותר עם מיצובישי היפנית, שהוליד את המיצובישי כריזמה והוולבו S40 שיוצרו זו לצד זו במפעל בנדקאר לא זכה להצלחה גדולה, וההפסדים הגדולים היו בין הסיבות לאובדן עצמאותה של וולבו.

• תוכן חדש...