Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פחות או יותר אני סגור על הסופרב אלגנס אבל יש לי 2 שאלות חשובות בנושא המכונית:

-מדוע האחריות של סקודה היא לשנתיים בלבד ולא ל3?

-הבנתי שהתחזוקה של הרכב יקרה מאוד, חלקי חילוף מאוד יקרים והביטוח יקר מהרגיל..האם הדבר נכון?

(השאלות הן בהשוואה למזדה6 חדשה ולמונדאו חדשה)

תודה,

דניאל.

פורסם

צמפיון מוטורס ידועים במחירי טיפולים וחלקי חילוף מאוד מאוד יקרים ,למה אחריות לשנתיים שאלה טובה,צריך להפנות אותה לצמפיון.

פורסם

תקופת אחריות של שנתיים היא דבר ידוע אצל צ'מפיון, למעט דגמי האודי אני חושב שכול שאר החברות שיבואן זה מיצג גם מגיעות עם שנתיים אחריות בלבד.

האם זה בגלל שהרכבים לא אמינים? כנראה שלא.

האם זה גורם לתחושה כזאת ולתחושה של דופקים אותי? כנראה שכן.

יחד עם זאת אני עדיין חושב שהסופרב היא חבילה משתלמת יותר מהמונדאו, אני לא מתייחס בכלל למאזדה 6 שלדעתי לא צריכה להוות שיקול בין השתיים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אמין? קצת קשה לענות על השאלה הזאת מכיוון שמדובר בדגם חדש יחסית, אבל בכול זאת יש כמה פרטים שניתן להתייחס אליהם.

גיר הDSG אני חושב שניתן להגדיר אותו אמין לא נתקלתי בתלונות עליו והוא קיים לא מעט זמן.

מנוע ה1.8T גם כן וותיק מאוד וגם עליו לא שמעתי תלונות מיוחדות.

לגבי שאר המכלולים אני לא יכול להגיד לך, מה שכן מותג סקודה בשנים האחרונות מציג מוניטין אמינות טוב, ראה מאות אוקטביות ופאביות שמככבות בשוק המוניות.

אך שוב למרות כול הכתוב עדיין לבחון אמינות של כזה רכב כרגע זה מאוד בעייתי.

פורסם

אני חושב שבבסיסם אלו אותם מנועים, לא שמעתי שVW בנו מנוע 1.8 חדש.

אם אני לא טועה מדובר באותו מנוע טורבו שמופיע בשלל דגמי VAG כבר כמה שנים טובות, הTSI הוא פשוט צירוף אותויות שנכנס רק בשנים האחרונות.

פורסם

אחריות - זה הסיכום בין היצרן ליבואן.

חלקי חילוף - תרים טלפון למוסכים ותשאל. אף אחד פה לא יוכל לתת לך תשובה מדויקת.

ביטוח - תתקשר לסוכן הביטוח שלך ובקש הצעות מחיר לשלושתן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה קילומטרז' המכונית עשתה?

(אל תדאג אני קונה רכב חדש...)

ההתלבטות האחרונה שלי היא רק לגבי עלות האחזקה של הסופרב שנראת לי מעט מדאיגה...

פורסם

הסופרב עדיפה על המונדיאו ובטח שעל ה - 6. עוד מספר חודשים מגיעה מונדיאו חדשה / מחודשת אבל עדיין אין לדעת איך היא תיהיה. אם אני לא טועה מנוע 2 ליטר טורבו.

מאחר ואתה קונה רכב חדש עם שנתיים אחריות, מבחינת אמינות אתה יחסית מוגן. בקשר לעלויות שוטפות, קל מאוד לבדוק. שאל את היבואן או עדיף את מוסך היבואן כל כמה זמן עושים טיפולים וכמה עולה כל טיפול.

תרים טלפון לסוכן הביטוח שלך ולעוד סוכן אחד ושאל כמה עולה לבטח. אגב, בתוך סוכנות סקודה ביגאל אלון נמצא סוכן ביטוח שישמח לתת לך הצעה. בזמנו, קיבלתי ממנו הצעה די אטרקטיבית (בסוף לא רכשתי את הרכב מסיבות אחרות)

פורסם
שלום לכולם,

אני גם מתעניין בקניית הסופרב אלגנס טורבו TSI ושןקל בין קניית רכב חדש (185,000 ש"ח על הכביש)

או שנת 2009 (156,000 ש"ח). מה לדעתכם עליי לעשות? מהם היתרונות והחסרונות?

תודה

למיטב ידיעתי בשני השנתונים מדובר בדיוק על אותו רכב. אם אתה יכול להשיג רכב עם ק"מ נמוך ממוכר אמין, לך על זה. נושא האמינות קריטי, וכדאי לבחון היטב, עד כמה שניתן, מדוע אדם בחר למכור את הרכב עוד לפני שעבר שנה על הכביש.

פורסם
כמה קילומטרז' המכונית עשתה?

(אל תדאג אני קונה רכב חדש...)

ההתלבטות האחרונה שלי היא רק לגבי עלות האחזקה של הסופרב שנראת לי מעט מדאיגה...

בבדיקה שעשיתי, עלות טיפול ראשון (קטן) במוסך החברה, בין 630 ל- 1000 ש"ח. עוזר במשהו?

פורסם
אחריות - זה הסיכום בין היצרן ליבואן.

נכון. יתר על כן, אין לזה כל קשר לנושא האמינות אלא לאופן תמחור הרכב. אחריות של שנה שווה כסף. היצרן בחר להוריד מחיר ולהקטין תקופת אחריות.

חלקי חילוף - תרים טלפון למוסכים ותשאל. אף אחד פה לא יוכל לתת לך תשובה מדויקת.

הלוואי והיה כל כך פשוט. הם מסרבים לתת מחיר אלא אם כן תזדהה עם מספר רישוי של הרכב.

ביטוח - תתקשר לסוכן הביטוח שלך ובקש הצעות מחיר לשלושתן.

בדוק מספר סוכנים. אפשר להיתקל בהבדלים של עד 100% (!!!) בין ההצעות השונות.

• תוכן חדש...