Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הייתה ברשותי יונדאי אקסנט 03 אוט' , סה"כ הרכב היה מעולה בשבילי ועלות האחזקה והטיפולים שלו מצויינים .

הדברים שהפריעו לי זה שהאוטו מרגיש לפעמים נוקשה וחלש , אחיזת כביש לא משהו , נראה לי גדול מדי והדלתות האחוריות בקושי היו נפתחות .

לפני יומיים מיהרתי דחוף הביתה ותקפתי פניה שהייתי לוקח בעיניים עצומות שהפעם לקחתי קצת יותר מהר , נכנסתי לפניה ב70 קמ"ש בזווית של 140 מעלות בערך , בזמן הפניה הרכב התחיל להחליק כתוצאה מכביש רטוב והתחיל להיסחף והציר האחורי התחיל להיסחף לכיוון הנגדי לפניה , וכתגובה סובבתי את ההגה לכיוון ההחלקה על מנת ליישר את התחת בתוספת גז על מנת להחזיר את האחיזה לציר האחורי , ברגע שכבר יצאתי מהסיבוב וכמעט ולקחתי נשימה הרכב פשוט עף לכיוון הנגדי בלי שום שליטה ונכנסתי בX , למזלי לא קרה לי שום דבר אבל לרכב כן , לא נפתחו כריות אוויר ולא היה שאסי אך השמאי רכב קבע נזק מעל 40% מערך הרכב ומגיע לי 25K (בגלל תאונה קודמת לא שלי ובגלל ליסינג בעבר )

אני יודע שהייתי יכול למנוע את זה בקצת יותר מיומנות ובקורס נהיגה מתקדמת ששקלתי מזמן לקחת פשוט לא היה לי את הכסף .

עכשיו לעניין

תמיד פזלתי על למכור את הרכב ולרכוש 206 XS 02 עם 110 כ"ס , רכב מושלם בשבילי עם כל הפינוקים שיש , סאנרוף ו3 דלתות :lol:

מכיוון שהתקציב לא מספיק לזה כרגע , אני מחפש רכב קטן , אמין , רצוי 3 דלתות , חסכוני בדלק כמה שאפשר , מעל שנת 98 , אחזקה זולה יחסית וביטוחים זולים , שתיהיה אטמוספרית אבל שקצת יותר סוחבת , רק ידני הפעם .

*מה שלא מודגש אני מוכן להתפשר

פולו 16V 1.4 מצויינת לי , מפחד מעלויות ביטוחים - טיפולים פחות כי יש את מוסך רון בת"א

סיאט קורדובה 1.6 SX 98 , מהממת ומתאימה מבחינת אחזקה אך הדש בורד נורא מפריע לי , במיוחד שלחבר שלי יש בול אותו דש בורד בסיאט איביזה 94 וכולו מתפרק , סיאט לא חשבו לשדרג קצת ?

פיאט פונטו מצויינת לי גם כן מבחינת אחזקה , אבל נשמעת לי חלשה מדי , 60 כ"ס

אשמח לחוות דעת / הצעות נוספות

ומצטער שזה יצא כזה ערוך

פורסם

יוני תודה על התגובה

בסוף הוחלט ללכת לכיוון הסיאט איביזה / קורדובה - שניהם רק 3 דלתות משנים 00-01 (איביזה צורה חדשה)

חוות דעת וביקורות עליהן לא חסר , אז אפשר לנעול את הדיון , גם ככה לא מגיבים לו :-o

• תוכן חדש...