Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2010 - מה דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את רח' המסגר אני מעדיף לראות בזמני החופשי, בלי להדחף ובלי לשלם על זה.

פעם אחרונה שהייתי באוטומוטור, היה לי כרטיס VIP (אנאערף) והייתי מאוכזב.

משכנתא זה קל

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוכלו לראות תמונות באשכול שפתחתי ברכב כללי של מכוניות שברולט וכמובן קדילאק שצולמו היום מהמתחם בבני עי"ש.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

למשל שמרצדס ואאודי לא יהיו כמחאה למחיר שאותו גובים המארגנים מהמציגים,

למה שליבואן כלשהו יהיה אכפת ממחיר הכניסה לתערוכה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
למה שליבואן כלשהו יהיה אכפת ממחיר הכניסה לתערוכה?

לא אכפת להם ממחיר הכניסה,

גם הם (היבואנים) משלמים כסף כדי להציג בתערוכה את הרכבים שלהם. המארגנים של אוטומוטור דופקים את שתי הצדדים, את היבואנים ואת האורחים.

ד.א

הייתי שנה שעברה, למזלי הייתי במסגרת התנדבות למועדון ה-5 אז נכנסתי חינם + הגעתי לפני הפתיחה, וכל מה שרציתי ראיתי לבד בשקט וברכבים שרציתי ישבתי :-D ,

במהלך היום (אחרי ה12381923712 מיליון אנשים שהיו) הבנתי שלא שווה לשלם שקל אלא אם כן אתה נמצא שם לבד.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אם כבר בתערוכה עסקיינו, אז קניתי כרטיס דרך "חבר" ועל הכרטיס עצמו

רשום ה-30.03.10 יום ג' בשעה 10:00 האם זה אומר שאני יכול לבוא רק ביום שלישי או שזהו

כרטיס פתוח לכל יום שאבחר לבוא?

תודה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אכן, הכרטיס של "חבר" הוא רק ליום התערוכה הראשון - יום שלישי. אני לא יודע באמת עד כמה בודקים את העניין.

פורסם

אני מתכנן להיות שם בפתיחה בשעות הבוקר (10 -11).

עוד מישהו מתכנן לבוא מהפורום?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כמו בכל השנים האחרונות, אם יהיה לי כרטיס בחינם, אני אקח את האופניים שלי אעביר שם שעה שעתיים וארכב חזרה הביתה (פחות מ 2 ק"מ לכל כיוון :) ) אם לא, לא אגיע.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני לא מבין איך לא מעט מחברי פורום של חובבי רכב לא חושבים בכלל לבוא, כש450 אלף איש שאלוהים יודע מה הם מחפשים שם ומה הקשר שלהם למכוניות כן מוכנים להוציא מכספם ולהגיע לתערוכה.

חבל.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

בתור מי שעובד באחד הדוכנים בביתן 15 (מכירת דגמי אספנות - בואו בהמוניכם), הייתי שם היום והאמת היא שלא כזה גרוע...

נכון, אין משהו שיפיל את הלסתות שלכם לרצפה, אבל עדיין נחמד. ממה שראיתי, הביתן של סובארו מאוד מושקע ומאוד יפה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אני לא מבין איך לא מעט מחברי פורום של חובבי רכב לא חושבים בכלל לבוא, כש450 אלף איש שאלוהים יודע מה הם מחפשים שם ומה הקשר שלהם למכוניות כן מוכנים להוציא מכספם ולהגיע לתערוכה.

חבל.

כי אנחנו באים לראות מוטוריקה ולהנות. אבל לצערי, במתכונת של התערוכה הדבר כמעט ובלתי אפשרי.

מחיר גבוה+צפיפות מטורפת+חוסר תרבות אצל 80 אחוז (לפחות) מהמבקרים מוציאים את כל הרצון ללכת. במקרה שלא היה את שתי הסיבות האחרונות אז עניין המחיר הגבוה היה מתקזז אבל במציאות זה לא כך ולכן המחיר גורע מהחוויה.

פורסם
כי אנחנו באים לראות מוטוריקה ולהנות. אבל לצערי, במתכונת של התערוכה הדבר כמעט ובלתי אפשרי.

מחיר גבוה+צפיפות מטורפת+חוסר תרבות אצל 80 אחוז (לפחות) מהמבקרים מוציאים את כל הרצון ללכת. במקרה שלא היה את שתי הסיבות האחרונות אז עניין המחיר הגבוה היה מתקזז אבל במציאות זה לא כך ולכן המחיר גורע מהחוויה.

מי שמתלונן על מחיר גבוה פשוט לא רוצה ללכת. אין שום בעיה להשיג כרטיס בפחות מ-90 ש"ח דרך חברים בקבע, ועדי עובדים, או כל קומבינה אחרת. צפיפות קיימת בכל תערוכה. אפילו בנתב"ג צפוף, אז מה, לא לטוס?

חוסר תרבות מורגש בכל פינה ולא רק כשמגיעים לתערוכת רכב. זה פשוט משהו שקיים. אני מגיע כדי להנות ולא כדי להתלונן על חוסר התרבות.

התערוכה הזו היא התערוכה היחידה מסוגה שיש בארץ, והיא נערכת פעם בשנתיים. זה לא כזו הוצאה גדולה.

פורסם

גם עם המחיר המלא אפשר להסתדר אבל הבעיה היא שזה פשוט לא שווה את זה. אני כל שנה הייתי בתערוכה הזאת משנת 2000 אבל השנה פשוט אין לי חשק. אין שום סיבה ללכת לשם.

בנתב"ג הצפיפות ממש לא כזאת נוראית והיא נגמרת תוך זמן ממש קצר אחרי שעוברים את התור הראשון. בתערוכה, הצפיפות היא על יד כל רכב פתוח או מיוחד.

חוץ מזה שהשנה אין ממש מה לראות ולכן אין שום סיבה גם שתצדיק ללכת לשם.

• תוכן חדש...