Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב טיולים עם גג פתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לעשות טיול לכ10-20 חבר'ה במיניבוס או רכב שמיועד למספר כזה של אנשים. מכיוון שאנחנו חובבי צילום יהיה לנו טוב אם הרכב יהיה ללא גג, קיימים בחול אוטובוסים ללא גג, השאלה אם יש גם דבר כזה בארץ? אם יש איזו חברה שמשכירה מיניבוסים ללא גג??

אם יש משהוא שיודע, אשמח לרעיונות.

צביקה

פורסם

יש את הדיפנדר הפתוח שמיועד ל-7 נוסעים.

ויש בנגב את המשאיות עם הכסאות בארגז שנועדו לכמות של מטיילים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בררתי לגבי דן קו 100, קיים כזה אופציה, זה רכב ל33 אנשים(טיפה הרבה בשבילי אז בטח יצא יקר) מחר יחזרו אלי אם זה אפשרי בכלל, בעיה שאני צריך לאיזור המרכז אז רכבים בדרום כנראה לא יעזרו לי ו7 אנשים זה קצת מעט מדי.. בכל מיקרה משהוא יודע איפה אפשר למצוא פרטים גם לגבינהם או איך הם מסווגים כדי שיהיה לי את מי לשאול ולברר?

פורסם

גם האופציה הזאת ירדה מהפרק :(

זה מוגבל לסיור של שעתיים ורק בתחום האירגון שלהם.. אין יותר מדי איך להתגמש.. באסה..

פורסם

מיאטות? אני מוכן להתנדב ליהיות הנהג :wink:

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...