Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר פרט חשוב, האם הרכב אוכל שמן?

אם לא, לדעתי לך על שמן 10W-40 איכותי.

אם כן, תשקול מעבר לשמן צמיג יותר,כלומר 20W-50 איכותי.

בקשר להמלצות על חברות, הנושא נטחן בפורום.

פורסם

השמנים של דלקול די בסדר, במאוחד עבור קליאו 94.

אם אתה רוצה לקנות שמן ברמה טובה יותר, לך על מוביל, מוטול, קסטרול וכל חברה מוכרת.

בהצלחה!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חברה בבקשה תעזרו לי לגבי השמן.

שאלתי את המוסכניק שלי איזה שמן הוא שם והוא אמר 15W40.

באוטודיפו אמרו לי לשים 10W40 אך על מכסה המנוע רשום שהשמן המומלץ הוא 20W50.

אינני יודע להגדיר אם הרכב אוכל שמן אך תנסו אתם לומר.

לפני שלושה חודשים עשיתי טיפול ושמו לי שמן 15W40. לאחר הטיפול קו השמן היה על המקסימום. מאז עברו כ-5 אלף קילומטר ואתמול בדקתי ומפלס השמן ירד לקצת מעל האמצע בין הMIN לMAX. מה זה אומר? איזה שמן עלי לקנות? תודה.

Renault clio RT 1994

פורסם

אלכס, צריכת השמן ברכב שלך סבירה, אפשר לאמר אפילו קטנה.

לכן אתה לא חייב לעבור לצמיגות יותר גבוהה ולשמן מינראלי.

אתה הרי לא הולך להחליף שמנים כל 5 אלפים ק"מ - אולי להוסיף, במידה ומפלס השמן יירד למינימום.

ומה שמומלץ מאוד - זה להוסיף בדיוק את אותו סוג השמן שמילאו לך בטיפול האחרון.

אני במקומך הייתי בטיפול הבא קונה שמן של ELF בצמיגות 10-40W ומשאיר איזה ליטר-ליטר וחצי להוספה עד לטיפול הנוסף:

elf_Competition_GT_10W-40_sm.jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...