Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שבכותרת מאז שהתקנתי את הסאב הבמה הקידמית נשמעת חלשה נורא הסאב כמובן מישטלת.

מה אפשר לעשות? להחליף לסט יותר חזק או להוסיף סט נוסף מאחור? (יש להדגיש אני מעוניין להשעיר את הסאב בעוצמה שלו לא להוריד אותה)

תודה מראש רכב סקודה פליסיה 1.6

ג'ינו.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשבתי שאני רואה לא טוב בגלל השעה המאוחרת אז שיפשפתי שוב את העיניים, יש לך BTL מוגבר על SAZ1500 ואתה טוען שהבמה הקידמית נעלמה ?

זה סאב SPL שנועד לשבור רכבים איך אתה מצפה שהוא ישתלב לך עם הבמה הקידמית?

אתה תצטרך להתקין וופרים ממש אבל ממש חזקים ועם הגברה חזקה בשביל להצליח איכשהו לעמוד עם הBTL. 

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

כן ברור :wink: לא היית צריך להגיד לי ת זה לכן אני מריץ פה תשאלה לאיזה סט כדאי לעבור או לשני וופרים של 8אינטש מקדימה עם בניות... אשמח לכמה רעיונות. שוב הרכב הינו סדוק פיליסיה (לא סטיישן). לילה טוב לכולם.

ג'ינו.

פורסם

אחי , אתה שם למעלה - מאיפה להתחיל לתקן אותך ?

אכן תנסה הגברה אקטיבית לפני , כדי שישמעו משהו עם סאב כזה - צריך לפחות 3WAY עם הגברה רצינית , כאן וופר נורמאלי חזק (ועדיין לא שמעתי את ה DLS שלך) יחד עם מיד טוב וטוויטר צורם יחסית יחזיק נחמד לדעתי .

סטים להצעה - גם אני בסוג של בעיה כזאת , אתה מוזמן להצטרף אלי לבדיקת הוופרים שאני מנסה לערוך .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אחי , אתה שם למעלה - מאיפה להתחיל לתקן אותך ?

אכן תנסה הגברה אקטיבית לפני , כדי שישמעו משהו עם סאב כזה - צריך לפחות 3WAY עם הגברה רצינית , כאן וופר נורמאלי חזק (ועדיין לא שמעתי את ה DLS שלך) יחד עם מיד טוב וטוויטר צורם יחסית יחזיק נחמד לדעתי .

סטים להצעה - גם אני בסוג של בעיה כזאת , אתה מוזמן להצטרף אלי לבדיקת הוופרים שאני מנסה לערוך .

יעקב

אתם צריחים לבחור אחד מסתים הבאים iridium 8.3i או iridium 6.3i הסתים הם (3-WAY)

פורסם

מפלצת כמו הBTL שואבת את המונובלוק שלך עם קשית

גם אם תיקח סט קדמי שיכול לעמוד בהספקים הרבה יותר גבוהים - מאיפה בדיוק תספק אותם? מהמצבר?

כמה אמפר כבר מוציא אלטרנטור של סקודה פליסיה שאתה חושב שהמצבר שלך ואולי גם האלטרנטור יצליחו בכלל להאריך ימים אל מול מערכת עם מפלצת כמו הBTL שיושב על מונו לא פראייר + סט קדמי 2WAY או 3WAY שגם ישבו לך על ערוצי הגברה שמנים מאוד?

חוץ מזה אם אתה רוצה במה קדמית - תיצור שתי צורות עבודה עם הBTL - בהספק נמוך שהוא "ישתלב" עם המערכת ובהספק גבוה כשכל מה שאתה רוצה זה רק באס חזק וזהו.

למזלך - הפליסיה חולקת מנוע ומכלולים של גולף, אם אני לא טועה גולף דור 3 - אני חושב שיש סיכוי רציני שלסדר לך אלטרנטור 150 אמפר זה בר ביצוע - תתחיל משם לדעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן הם של DLS שנהם 91 db נצילות מתימים להגברה אקתיבית יש סתים שניתן להגביר בלי קרוס אבל צריך מגבר ים חיתוחים רצינים שבמיוחד

פורסם

וואו - מר אוהבי שי - לא שאני רוצה שתבין אותי לא נכון או משהו כזה - אבל חשבת אולי לכתוב את מה שאתה כותב קודם כל על מסמך של WORD כשמתקן האיות פועל???

אוי - לא שמתי לב?

קבל 15 פאראד?!?!

או קיי - אני דורש שתסביר בדיוק למה ואיך זה יעזור ויפתור לו את הבעיות.

אה כן - להוסיף פאראדים לסט הקדמי - זה יגרום לו להשתלט על הBTL - תגיד, הכל בסדר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 אדי..

אהובי שי, שמעת את הסאב המדובר? שום הגברה אקטיבית לא תפתור לו את הבעיה. ומה שאדי הציע זה נכון, לשדרג את האלטרנטור קודם ואז את המצבר. קבל של 15 פאראד? בשביל מה זה טוב?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שהוא התכוון כנראה לקבל של 1.5 פאראד - נתחיל בזה.

זה יתן לסאב שכזה עוצמה לפעימה אחת או שתיים מלאות מבלי שהוא יגרום בטעות מפל מתח על המצבר ואז הבעיה תחזור...

והאלטרנטור והמצבר הם עדיין אותם האלטרנטור והמצבר

והחיווט הוא עדיין אותו החיווט

ועכשיו נוסף עוד קבל שצריך להטעין כמו איזה טפיל...

לא רק שלא נפתרה כאן הבעיה, היא הוחמרה.

ומעבר לזה - אם אתה כן היית פותר בזה את הבעיה של צריכת הזרם של הסאב - יופי!!! עכשיו אתה במצב עוד יותר גרוע ממה שהתחלת כי עכשיו הסאב הזה עוד יותר ישתלט על הבמה הקדמית.

לא פוטרים בעיות בעזרת דחיפת מוצרים שאתה לא מבין מה הייעוד שלהם! מספיק!

בוא תקנה קבל ב1.5 פאראד ב900 שקלים והעולם שלך יראה אחרת - יום אחרי זה אתה מקבל עוד לקוח לא מרוצה!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...