Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להבנתי חוק הספורט המוטורי החדש אינו מאפשר להתחרות במכוניות סטנדרטיות במסלול סגור.

המשמעות המיידית היא שאני ואתם לא נוכל להשתתף יותר בג'ימקאנות, דריפטים וכו'?

האם מטרת חוק הספורט המוטורי היא להשמיד את הספורט המוטורי?

האם מישהו מנסה לארגן את התחרות הראשונה?

האם רק יחידי סגולה ובעלי ממון רב יוכלו להתחרות (נדרש למשל להסיע את הרכב אל התחרות בגרירה)?

האם מת הספורט המוטורי העממי?

מישהו יודע איך מוציאים רישיון לתחרויות אלו ומה הדרישות? פעם ממסי היו עושים את זה. אולי טסט על קארט?

כנראה שהחוק הנולד הוא מפלצת!

משה

פורסם

וממי בדיוק הבנת את זה???

קרא את התקנות.

בכדי שאתה תוכל לעלות עם הרכב שלך על מסלול - מה שנקרא ספורט עממי - התקנות התעכבו בחודשים.

התקנות מפורסמות בימים אלו ברשומות - יהיו גם באתר משרד הספורט.

אלון

פורסם

אלון,

הודעתך נערכה ונמחקו הערות פוגעות.

קח טיפ. כרגע אתה מחזיק בתפקיד בכיר, הגיע הזמן שתתחיל לענות בממלכתיות ולא כעוד בחור מהשכונה...

:?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תודה על הטיפ... תשאיר לי לדאוג לממלכתיות שלי.

מה בדיוק היה פוגע שם?

על זה נאמר איפה ואיפה (תודה על התגובה בפומבי). מעניין למה? אם היה לי זמן להשקיע - הייתי מברר מה עומד מאחרי זה.

זה ממש מקדם את הפורום (התפתחה פה יופי של הפלייה - אני מבין ש"בחורים מהשכונה" לא רצויים פה? - לא שאני מהשכונה, אבל, פשוט בשביל להודיע לאלירז... :lol:).

אלון

נ.ב.

1. התפקיד שלי לא בכיר.

2. אני מזדכה עליו בקרוב, בעזרת השם - אחרי שאני מסיים את החלק הצנוע שלי בתרומה לכך שיהיה פה ספורט מוטורי חוקי בישראל.

3. וכן, מה שעשיתי - עשיתי קודם כל בשביל עצמי - אבל לא רק. הפורום הזה נהנה מכך זמן רב ובהתאם לכך, הכרת התודה של המנהלים פה בפורום פשוט מעוררת הערכה...

אלון

נ.נ.ב

אם נשארה פה טיפת יושר - אז הודעה זו לא תיערך.

אלון

פורסם

באם אתה עונה שלא בכבוד לשאר הגולשים, אזי תגובתך תערך.

לגבי רגשי הנחיתות או כל ההזיות שיש לך, לא ממש מעניין אותי. מצטער.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...