Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי)

לפני כמה ימים נגמר לי המלווה , האם אני צריך ללכת למשרד הרישוי ולקחת מהם את הרישיון (כרטיס ולא נייר) או שהוא אמור להגיע אליי בדואר, כרגע הרישיון שלי הוא נייר .

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

לי ולחברים שלי זה הגיע שבועיים לפני סיום המלווה

נסה להתקשר למשרד הרישוי כי אני התקשרתי בקשר לחידוש והיא שלחה לי והגיע תוך יומים צלצל מה יש לך להפסיד

בהצלחה סע בזהירות

פורסם
אני ישמח מאוד אם תביא לי טלפון שדרכו אני יוכל להתקשר.

קודם כל - אם לא הצטלמת מעולם לרשיון, אתה צריך ללכת ולהצטלם. אם כבר הצטלמת ויש תמונה שלך במחשב, יישלחו לך את הרשיון. אם לא קיבלת אותו אתה באמת צריך להתקשר.

יש לך רשיון מנייר אמרת? יופי!

על רשיון הנייר מצד שמאל (מתחת לברקוד) יש מספר טלפון לבירורים. אצלי הטלפון הוא 08-9949700 כי אני שייך למשרד רישוי רחובות.

מאחורי רשיון הנייר יש טלפונים נוספים לבירורים-

מענה ממוחשב - 03-5024000

או מספר חינם - 1-700-70-43-70

כמה נחמדים משרד התחבורה שמספקים לך נייר שאפשר לקבל ממנו את ככל הפרטים אם רק מסתכלים - הא? :wink:

פורסם
קודם כל - אם לא הצטלמת מעולם לרשיון, אתה צריך ללכת ולהצטלם. אם כבר הצטלמת ויש תמונה שלך במחשב, יישלחו לך את הרשיון. אם לא קיבלת אותו אתה באמת צריך להתקשר.

איך יכול להיות שאין לו תמונה במחשב?

הרי כבר בתופס התיאוריה מצטלמים ע"מ לקבל את התופס-ומשם זה גם מגיע לכרטיס המגנטי.. לא??

פורסם

הרי כבר בתופס התיאוריה מצטלמים ע"מ לקבל את התופס-ומשם זה גם מגיע לכרטיס המגנטי.. לא??

ואללה? כשאני עשיתי רשיון, לפני כמה שנים - טופס התיאוריה היה סתם טופס. כדי להוציא רשיון מפלסטיק הייתי צריך ללכת להצטלם אחרי שכבר היה לי רשיון.

ואגב, כל הכבוד למשרד הרישוי שמחזיקים במאגר שלהם תמונות מהתיכון...

אני מצולם ברשיון עם שיער ארוך וזקן, שכבר ירדו לפני 10 שנים בערך, ויש לי חברים שמצולמים שם עם שיער שמכסה את הפנים, והיום כבר אין להם שערה אחת בין הגבות לתחת.

די מצחיק להוציא רשיון ולהראות לשוטר, ולקלוט אותו בוהה בתמונה ובי עשרים פעם עד שיוצא לו עשן מהמחזיק כובע שלו (נו, הדבר הזה שיש לו על הכתפיים, עם האוזניים בצדדים).

פורסם

שלום

הרישיון מחכה לך במשרד הרישוי אליו אתה שייך

וישנה אפשרות להתקשר ולבקש שישלחו לך את הרישיון לבית

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

הרישיון יגיע אלייך בדואר כשבועיים לאחר סיום המלווה כמו שאמרו קודמי, במידה והוא יאחר קצת אל תילחץ כי הרי הרישיון הזמני תקף לחצי שנה שלמה.

אם אחרי חודש הוא לא מגיע תתקשר אליהם ותזכיר להם (תיקח בחשבון שעוד מעט יהיה פסח והם בטח בחופש ...)

פורסם

ואללה? כשאני עשיתי רשיון, לפני כמה שנים - טופס התיאוריה היה סתם טופס. כדי להוציא רשיון מפלסטיק הייתי צריך ללכת להצטלם אחרי שכבר היה לי רשיון.

ואגב, כל הכבוד למשרד הרישוי שמחזיקים במאגר שלהם תמונות מהתיכון...

אני מצולם ברשיון עם שיער ארוך וזקן, שכבר ירדו לפני 10 שנים בערך, ויש לי חברים שמצולמים שם עם שיער שמכסה את הפנים, והיום כבר אין להם שערה אחת בין הגבות לתחת.

די מצחיק להוציא רשיון ולהראות לשוטר, ולקלוט אותו בוהה בתמונה ובי עשרים פעם עד שיוצא לו עשן מהמחזיק כובע שלו (נו, הדבר הזה שיש לו על הכתפיים, עם האוזניים בצדדים).

:lol::lol::lol::lol::lol:

(אני חייב להפסיק להגיב לכל אחד שמצחיק אותי פה)

כפי שכבר אמרו קודמי

זה יגיע אליך בטח עד שתראה את ההודעה הזאת

ואם לא , זה יגיע עוד שבוע

אלי לפי מה שאני זוכר זה הגיע תוך חמישה ימים בערך

אל תדאג , תנהג :D

וואלק אתתתתה

פורסם

תסתכל ברישיון הזמני יש שם תוקף אתה תקבל את הרישיון סמוך לתאריך שכתוב בתוקף שזה בדרך כלל חודש או חודשיים מסיום המלווה לא זוכר בידיוק.

:mad: מה זה גנבו לי את שם המשתמש :mad:

• תוכן חדש...