Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילה מנהלתית במקום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עצר אותי שוטר (אקדח לייזר) במקום המסומן עד 70, במהירות של 101, הוא פסל לי במקום את הרישיון וזימן אותי לשימוע מחר...

הקטע דרך הוא בעליה בדיוק לאחר ירידה הוא החנה את הניידת שלו מאחורי שיחים בצד הדרך והוא ממש קפץ לכביש בשביל לתפוס רכבים (אני יודע שזה לא מצדיק את העניין אבל כולם נוסעים שם על 90 כי הרוב לא מאטים לפני העליה הזאת)

בכל אופן יש איזשהם טיפים לפני השימוע? הוא קבע לי משפט לנובמבר.

כל עזרה תתקבל בברכה...

פורסם

באיזה כביש נתפסת? באיזה מרחק לאחר התמרור הוא עצר אותך?

האם זאת הייתה דרך עירונית? שכן פסילה מנהלית היא מ41קמ"ש ומעלה בדרך בינעירונית.

פורסם

דרך עירונית אפשר לקרוא לזה, בתוך אריאל יש ירידה גדולה ואז ישר עליה...

כמעט כולם (שוב זה לא מצדיק את זה) טסים שמה.

כמו שאמרתי הוא התחבא לו שם בין השיחים ויצא זינק לכביש ירה טוב שלא דרסתי אותו.

פורסם
בכל אופן יש איזשהם טיפים לפני השימוע? הוא קבע לי משפט לנובמבר.

אין יותר מידי טיפים בנושא, הדם שעומד מולך הוא קצין שמתץפקידו להקשיב לך לפני החלטתו האם לקחת את הרשיון או שלא.

לעיתים המפגש מסתיים שהרשיון נשאר ביד ולפעמים הקצין שולל אותו, הכל תלוי בנסיבות המקרה ולשיקול דעתו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עדכון:

נסעתי הבוקר לשימוע במשטרת אריאל, ישב מולי הקצין (שיש לציין היה נחמד) הקשיב למה שיש לי להגיד, והחזיר לי את הרישיון, עדיין יש לי משפט בנובמבר... ששם אני מניח רצוי שאקח עו"ד לא?

פורסם

אני נוסע בקטע הנ"ל יום יום, ואתמול בסביבות 4 אח"צ ראיתי גם את השוטר עם הממל"ז לפני המעגל הראשון. אני חייב להגיד לך כי הרוב המוחלט לא נוסעים שם 90. אני למשל אף פעם לא עובר את ה-80 גם בגלל השוטר עם הממל"ז במקמו הקבוע וגם בגלל שמדובר בקטע מפותל ויש שיגידו מסוכן. רבים לא מגיעים שם אפילו ל-70 המותרים, כי הרי מדובר גם בעליה תלולה.

המפגש עם התובע הפתח-תקווי עו"ד שולץ יכול להיות לא הכי נחמד. אני ממליץ לך להתעזר בעו"ד. לאחרונה אמינות הממל"ז ספגה מהלומות לא קלות. וכמובן כולי תקווה שלהבא לא אעוקף על ידך בפרעות, לפעמים זה מרגיז.

• תוכן חדש...