Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מאד מעוניין לקנות מכונית חדשה, מדגם פיג'ו 206, ידנית, אך לאחר בדיקה מהירה התברר לי כי כבר לא ניתן להשיג את הדגם הזה בארץ, אינני מעוניין במכונית יד שניה, ואני דיי נעול על הדגם הספציפי הזה (לא מעוניין בדגם 207).

השאלה היא אילו אפשרויות עומדות לפני במצב הזה? האם ניתן לבצע יבוא אישי של הדגם הנ"ל לארץ? (מכונית משנת יצור 2008 עד 2010) למי עלי לפנות? אני יודע שהמכונית נמכרה כאן בארץ במחיר של 100 אלף ש"ח, כמה יעלה לי לייבא אותה לארץ? האם מחירה הבסיסי בחו"ל זול יותר? (מאיפה קונים מאירופה? מארה"ב?) וכמה זמן יקח כל התהליך עד שהרכב יגיע אלי הביתה?

אשמח מאד לייעוץ והכוונה בנושא.

תודה מראש,

ערן.

פורסם

אני מאמין שקיים הדגם בן שנתיים . אבל לא משתלם בכלל ליבא אחת כזאת , לפי מה שהבנתי יבוא רכבים עדיפים עם מחירם עולה מעל 300K שם אתה מתחיל להרוויח על היבוא .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
אני מאמין שקיים הדגם בן שנתיים . אבל לא משתלם בכלל ליבא אחת כזאת , לפי מה שהבנתי יבוא רכבים עדיפים עם מחירם עולה מעל 300K שם אתה מתחיל להרוויח על היבוא .

מה זאת אומרת "לא משתלם", כמה יכול לעלות לי תהליך כזה בשקלים? והאם המחיר הבסיסי של הרכב הנ"ל לא זול יותר בחו"ל?

פורסם

האם יתכן שיבוא רכב פרטי לארץ יעלה פי 2 ממחיר הרכב ??

נתקלתי בדף הבא -

http://www.finance.gov.il/customs/rechev.htm

שמכיל טבלה שלפיה (אם אני מבין אותה נכון) עלי לשלם מכס בגובה של 113% ממחיר הרכב?? האם זה אומר שאם מחירה של המכונית בחו"ל הוא 100 אלף ש"ח, יהיה עלי לשלם עליה יותר מ 210 אלף ש"ח ביבוא אישי? זה נשמע לי ממש מטורף, איך הגיעו למחירים המטורפים האלה? איזה הגיון יש פה?

חשבתי שזה יגיע למקסימום 10% או 20% ממחיר הרכב, אבל פי 2 ? זה נשמע לי פשוט הזויי וחסר כל הגיון.

הבנתי נכון? אלו המחירים?

פורסם

תיהיה בטוח שהמחיר בחו"ל ובכלל בצרפת זה חצי מהמחירון בארץ ואין לך אחריות ביבוא אישי.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
תיהיה בטוח שהמחיר בחו"ל ובכלל בצרפת זה חצי מהמחירון בארץ ואין לך אחריות ביבוא אישי.

לא הבנתי, מה זאת אומרת "אין אחריות ביבוא אישי" ?

כמו כן האם אתה מכיר אתר אמין שבו אפשר לבדוק את מחיר המכונית הזו בצרפת?

תודה.

פורסם
המלצה קלה לגוגל...

peugeot 206 2009 1.6 manual price in - השלם את החסר.

בהצלחה.

תודה, בדיוק סיימתי לבדוק בכמה אתרים, ונראה שהמחיר הוא בסביבות ה - 10 אלף יורו, שזה אומר 50 אלף שקל, ואם המחיר אחרי המכס והמיסים עולה פי 2 אז המחיר הכולל יוצא בסביבות ה 100 אלף ש"ח (פלוס קצת) שזה נראה לי ממש סביר ודומה מאד למחיר המקורי של הדגם בארץ.

המגיב הקודם רשם ש - "אין אחריות ביבוא אישי", למה הכוונה אין אחריות? האם אני יכול לקבל רכב שנפגע במשלוח, או אפילו רכב תקול שלא נוסע, ואף אחד לא יפצה אותי על כך?

אשמח להסברים נוספים, תודה!

פורסם
שים לב שה206 שמיוצרת כיום אינה ה206 שהבאת בתמונה אלא נקראת 206 פלוס ובוצעו בה כמה שינויים לעומת ה206 המקורית

http://www.lincah.com/2009-peugeot-206-plus

תודה על המידע! ואם אני מעוניין בכל זאת בדגם הקודם, 206 רגילה ולא פלוס, אך עדיין חדשה ( לא אכפת לי אפילו משנת 2008 ) האם זה אפשרי? האם קיים עדיין מלאי של מכוניות חדשות מהדגם הנ"ל? (אני לא רוצה את הגריל השחור המגעיל הזה מקדימה שיש בדגמים החדשים)

פורסם

יהיה לך יקר מדי ובלגן מדי. מומלץ לוותר ולרכוש רכב חדש במקום, אם יש לך 100 אלף שקלים להוציא. לא תמיד ללכת עם הלב זה הפתרון הנכון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תודה, בדיוק סיימתי לבדוק בכמה אתרים, ונראה שהמחיר הוא בסביבות ה - 10 אלף יורו, שזה אומר 50 אלף שקל, ואם המחיר אחרי המכס והמיסים עולה פי 2 אז המחיר הכולל יוצא בסביבות ה 100 אלף ש"ח (פלוס קצת) שזה נראה לי ממש סביר ודומה מאד למחיר המקורי של הדגם בארץ.

שכחת עוד הוצאות כמו הובלה לארץ, אגרות ומיסי נמל למיניהם, דמי תיווך למקרה שתעדיף שמקצוען יעשה את התהליך עבורך במקום שתסתבך עם הביורוקרטיה ועוד ועוד.

אתה באמת רוצה חדשה עד כדי כך שאתה מוכן לעבור את הבלאגן הזה?

תמצא משומשת עם נתונים טובים וזהו.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

סליחה על הזלזול אבל זאת כולה 206,מה אתה צריך את כל הכאבי ראש בשביל הרכב הזה.

אם היית מוכן לשלם סכום יותר גבוה תכוון כבר לרכב הרבה יותר טוב שתוכל להביא בארץ,אולי איזו גרמניה.

פיג'ו 206 לא שווה את כל הטרטור הזה.

• תוכן חדש...