Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי איך לנסח כותרת שתסביר בצורה נכונה.

בעת נסיעה למשל בחנייה, נניח לשם הנושא, עד 10 קמ"ש (יכול להיות במהירויות יותר גבוהות גם, אבל לא נשמע לי לאוזן), כאשר אני מסובב את ההגה ימינה, מגלגל שמאל נשמעת כמו חריקה כזאת אבל לא רציפה, נניח כמו שתקועה לי אבן בצמיג, אז הגלגל מסתובב עושה חריקה, מסתובב עוד קצת עושה חריקה.

הרעש עצמו נשמע כמו איזה קפיץ גמור, קפיץ שחורק.

למישהו יש מושג מה הבעיה? ציריה?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אם בסיבוב של ההגה מנעילה לנעילה בעמידה כשהאוטו מונע וישנו רעש.

בדוק מצב תפוחי הגה שלא קרועים, (יותר שכיח).

תושבות בולם עליונות, גם כן שלא סדוקות\קרועות\יבשות.

פורסם

לא לא מנעילה לנעילה.

זה גם לא קורה בעמידה, אלא רק בזמן שהאוטו בתזוזה, נשמע היטב במהירויות נמוכות 5-15 קמ"ש.

לא חייב הגה מסובב עד הסוף, מספיק סיבוב אחד, או סיבוב וחצי, וזה נשמע תק תק תק אבל כמו חריקה של קפיץ בלוי

פורסם

אכן מדובר בצירייה. ככל הניראה פעמון הצירייה גמור ואני גם על הדרך מתאר לעצמי שגומייית הצירייה בחלק הקרוב לגלגל קרועה וברח משם כל הגריז! בדוק זאת.

:)
פורסם

זו ציריה? משום שזה רק בנסיעה.

אגב יש סיכון רב לנסוע ככה? הרכב יכול לסחוב בנתיים? כי כבר מחר יום שישי, לא נראה לי אני יספיק, שבת סגור, אולי יום ראשון לפני הצבא.

או שזה לא כלכך מסוכן בינתיים?

אגב מה עלות של ציריה כזו?

פורסם

אם אתה לא מרגיש משהו לקוי בהיגוי כמו הגה רועד אני לא מאמין שהמצב קריטי ויש סיכון חלילה.

תלוי איזה צירייה אתה לוקח,ובכלל תברר קודם מה הבעיה,צירייה מקורית או תחליפית הם הבדל כספי לא קטן לפעמים.

פורסם

משום שהרכב במצב טוב, אני חושב שאני אחכה עוד טיפל'ה כדי שאוכל לרכוש ציריה ייעודית ומקורית, ולא איזה משהו סיני.

תודה רבה על התשובות!

• תוכן חדש...