Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי רוצה לדעת איך מכיוונים דיסטרבוטור?

חוץ מלפתוח כמה ברגים ולהזיז את המפלג,זה נראה לי לא מדוייק ככה לעשות את זה,יש איזה מכשיר?

ואני אסביר מדוע אני שואל,הייתי בחברה ונתתי לאחד העובדים שם המוסמכים לבדוק לי את הרכב,הוא נסע ואמר לי שאני צריך לעשות קידום הצתה,והסביר לי מה לעשות,אבל זה נשמע קצת לא מקצועי ומדוייק,להזיז את הדיסטרבוטור ולראות מה זה עושה,טוב למרות זאת פתחתי את הברגים והזזתי,ונתתי סימן שבמקרה שזה לא יהיי טוב,אני יחזיר את זה למצב הקודם,וזה אכן נתן לי תגובה יותר טובה,עשיתי נסיעת מבחן,והתגובה השתנתה,אבל זה לא נראה לי מדוייק,ולכן אני שואל.ואיך יודעים בעצם שכיוונתי טוב?

ותודה רבה :-P

פורסם

אני מצטער שאני לא יכול לעזור לך.

רק שתדע הפתחת את השרשור בפורום הלא נכון!

להבא פתח שרשורים דומים בפורום טכני!

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

הפתרון ל"בעייה" שלך, הוא מכשיר לכיוון הצתה.

שינוי כיוון הדסטרבוטור מביא לשינוי בהצתה, לכיוון דסט'/הצתה

יש מכשיר מיוחד.

לדוג' :

portable-stroboscope-382666.jpg

לדעתי אם אין לך נסיון בנושא עדיף שתיגש לבעל מקצוע מוסמך

שיביא את המנוע לכיוונים האופטימליים ביותר.

בהצלחה.

פורסם

no-speed-limet (טל) - תודה וסליחה,להבא זה לא יקרה. (אשתדל) אני עדיין חדש כאן ולא כל כך שמתי לב

שפתחתי את השרשור במקום הלא נכון.

moshedj2005 - תודה רבה רבה :wink: עזרתה לי מאוד,ואני אכן אגש לבעל מקצוע מוסמך שיעשה לי את הכיוון הנכון.

שיהיי לכם המשך לילה טוב,רב תודות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...