Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בעת ביצוע פרסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתקנים את זה בעזרת מכשיר מיוחד שנראה כמו פן ליבוש שיער,

אבל המכשיר הזה מייצר חום גבוהה מאד.

החום מרכך את הפלסטיק,

ואז דוחפים את המכה החוצה.

זה יעלה לך בסביבות 100 (מאה) שח.

מכשיר כזה לא ייפגע בצבע?

פורסם
בתקנות התעבורה.

44. ( א ) לא יפנה נוהג את רכבו כדי להסתובב ולנסוע בכיוון הנגדי (להלן פניית פרסה) אלא בנסיבות שאין בהן הפרעה לתנועה או סיכון לעוברי דרך, ולא יפנה כאמור כשהוא מתקרב לעקומה או לפסגה תלולה או במקום שרכבו אינו נראה לעיני נוהג רכב אחר המתקרב מכל צד שהוא.

( ב ) בכפוף לאמור בתקנת משנה (א ), מותר לפנות פניית פרסה לשמאל מנתיב לפניה שמאלה ומכל נתיב אחר שלא הוצב בו תמרור או סימון האוסר פניית פרסה.

45. נוהג רכב לא יסיעו אחורנית אלא, אם יש צורך בכך, ובמידת הצורך, ולאחר שנקט באמצעים הדרושים בנסיבות הקיימות כדי למנוע-

(1) סיכון או פגיעה.

(2) הפרעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם הרכב הנפגע (השני שנכנס לצומת) לא בדיוק חף מאשמה, שהרי אסור להיכנס לצומת שאינה פנויה.

זאת אומרת שאם הרכב הראשון "נתקע" בצומת מסיבה כזאת או אחרת אסור היה עליו להיכנס לצומת ואז ממילא ברגע שהרכב הראשון היה מבצע נסיעה לאחור הוא לא היה נפגע.

פורסם
גם הרכב הנפגע (השני שנכנס לצומת) לא בדיוק חף מאשמה, שהרי אסור להיכנס לצומת שאינה פנויה.

זאת אומרת שאם הרכב הראשון "נתקע" בצומת מסיבה כזאת או אחרת אסור היה עליו להיכנס לצומת ואז ממילא ברגע שהרכב הראשון היה מבצע נסיעה לאחור הוא לא היה נפגע.

ככה היה המצב בוא תגיד לי איך אתה נוהג במצב כזה

נתיב מרומזר עם פניה שמאלה מחכים שיהיה ירוק בעת שיש רמזור ירוק הרכב נכנס לבצע פניית פרסה (בהתחלה הנסיעה אתה לא יכול לדעת מה הוא מתכוון לעשות אם הוא מעוניין לפנות שמאלה או לבצע פניית פרסה) אתה זוחל אחריו לתוך הצומת ואז הוא מבצע את פניית הפרסה אני נעצר מחכה שיסיים הוא לא מצליח לסיים את הפניה הוא עושה רוורס,אנשים שהיו במעבר החציה סימנו לו לעצור הוא לא עצר אני ציפצפתי מאחורה הוא לא עצר.

מי אשם?

פורסם

זאת סיטואציה בעייתית, שחברת הביטוח של הצד האשם (אישית אני חושב שהרכב הראשון שעשה רוורס הוא האשם) אוהבות מכיון שהם יכולות לטעון לרשלנות תורמת או כיו"ב כיד הדימיון הטובה עליהם.

צר לי שנתקלת בנהג רשלן שעושה רוורס מבלי לחשוב/להסתכל או לשים לב למה שמתרחש סביבו.

פורסם

במידה ובמקום רכב היה ילד חוצה את הכביש? (הארוע קרה על מעבר חציה) גם אז היו יכולים לטעון לרשלנות תורמת, במידה והרג את הילד? (למרות שהרמזור להולכי רגל היה אדום)

פורסם

מצד אחד הוא עשה רוורס, ועוד באמצע צומת

מצד שני, אתה נכנסת לצומת לא פנויה !!

בתאכלס ברור שהוא אשם כי היא נכנס בך ולא ראה או שמע אותך (בהנחה ומה שאתה אומר נכון), אבל לך תדע אם תצליח להוכיח ומה יחליטו במידה וזה יגיע לבית משפט

פורסם

הלכתי לבקש הצעת מחיר ולפי מה שאתם אמרתם אני ציפתי לסכומים נמוכים תראו את הצעת המחיר הגרנדיוזית הזאת

הצעת מחיר.jpg

פורסם
הלכתי לבקש הצעת מחיר ולפי מה שאתם אמרתם אני ציפתי לסכומים נמוכים תראו את הצעת המחיר הגרנדיוזית הזאת

שחיטה :shock:

פורסם

ככה זה כשהולכים למוסך מורשה יבואן עם אוודי, תלך למוסך פחחות רגיל שלא קשור ליבואן ותראה מחירים זולים בהרבה

חוץ מזה שמדובר בהחלפה של הטמבון + פנס לחדשים וזה מה שעולה כ"כ הרבה, מהתמונות אמנם קשה לראות אבל לדעתי ממש לא חייב להחליף את כל הטמבון, גם הפנס נראה שלם אבל קשה לראות מהתמונות..

לדעתי סיכוי גדול שניתן לתקן וזה יעלה מתחת ל1000. אם חייב להחליף פנס אז ברור שיעלה יותר, הטמבון לפי התמונה נראה בר תיקון, לדעתי.

פורסם

לפנס אין נזק שנראה לעין אך הוא טוען שאם מפרקים את הטמבון 99.9% שהפנס שבור בפנים ואי אפשר להחזיר אותו כי כרגע הוא תפוס על לחץ.

הוא טעון גם שאפשר אולי לנסות לתקן את הטמבון אבל יראו שהיית שם מכה וזה לא יצא טוב בגלל זה הוא רוצה להחליף את כל הטמבון.

פורסם

אני אישית תיקנתי מקרה דומה , במידה וזה פלסטיק ,עזרת פן לשיער מקצועי(ספר במקצועי), חיממתי את כל האיזור לאיזה חצי דקה דקה בודק אם החומר רך טיפונת , ודחפתי מבפנים החוצה בעזרת סמרטוט שקיווצתי לצורת כדור, עדיף בינתיים, תחסוך את הכסף עד שיהיה לך תשובות מהביטוח.

צרפתי זה הכי אחי

• תוכן חדש...