Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לנושא הקודם שלי, התקנתי על המחשב שלי AUTODATA 3.24.

יש שם שרטוט של פירוק הרכבה של הרדיאטור הנ"ל?

למישהו יש אולי שרטוט של זה?

רפי לין, קיבלתי את המייל שלך, אבל לא הצלחתי להשיב לך בחזרה, כנראה בגלל בעיה באימייל.

התחלתי לפרק את הפלסטיקים, פירקתי את הפלסטיק שמתחת לידית בלם, ועוד משהו כמו 4 ברגים מהפאנל שמקיף את המתגים של המזגן מאפרה מצית וכו. פה נעצרתי.

פורסם

למיטב זכרוני אינך זקוק לכל הפירוקים הללו.

רדיאטור החימום מתפרק מתוך בית מע' האורור/חימום, בצד שמאל.

מעל דוושת התאוצה (גז), הפנה מבט ימינה אל בית המע' ותראה את דופן רדיאטור החימום שמתחבר אליו ברז חימום.

הרדיאטור מתחבר עם 2 ברגים ויוצא במשיכה שמאלה (לכוון דלת הנהג), כמובן לאחר שפירקת קודם את 2 צנורות הגומי של

נוזל קרור/מיים.

הפעם, אין לי שרטוט/צילום מתאים לשלוח לך.

בברה - רפי לין

פורסם

אתה צריך לפרק את הכבל המכני שמתחבר אל ברז החימום ואת הצנורות שמתחברים בתוך תא הנוסעים ואז את ברגי רדיאטור החימום ולהוציאו.

איני זוכר במדויק, אבל אולי צריך לפרק רק את ברגי צד שמאל של הקונסולה המרכזית ולהזיזה קצת.

בברכה - רפי לין

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי היום לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי להתעסק עם זה, סוף סוף מצאתי את הבעיה, והיא סדק בברז החימום, הפלסטיק שאחראי על לסגור ולפתוח את מעבר המים (הבורר בתא הנהג של האוויר חם\קר), מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה?

תודה מראש.

פורסם

שלום וערב טוב.לבעל השירשור אודה לך מאוד אים תוכל להעלות תמונות של הפרוק והברז .ולרפי האים גם בטמפרה שלי יש ברז למ"ע חימום.טמפרה 93,מיזור מקורי,(בקייץ החם, הרגשתי אויר מאוד חם ליד הרגל הימנית,ראיתי שזה מגיע מאיזה צינור מתכת שמאוד חם ,אז בודדתי את האזור עים ספוג דבק ולא הרגשתי יותר את החום,השאלה אים צריך ליזרום נוזל קרור חם דרך הרדיאטור הקטן באופן קבוע?,ותודה על העזרה.

פורסם

גם בטמפרה עם מע' אקלים מקורית יש ברז חימום שנמצא בצד שמאל של הקונסולה, בערך מעל דוושת התאוצה,

מחובר אל רדיאטור החימום.

ברז חימום זה מופעל ע"י מנוע סרבו חשמלי באמצעות מוט מקשר.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי נכון צודק,בדקתי וראיתי גם בחומר ששלחתה לי על בדיקת ברז חימום.עכשיו השאלה אים זה נורמלי שהצינור החם שמחמם את הרגלים גם בקיץ?ואני עכשיו יוצא ליבדוק,מניע,מפעיל מערכת על אוטומט,מכבה מדחס,מוריד ט"מ למינימום ,מפעיל ונטה פנימית על מקסימום.האים האויר שיוצא מהפתחים צריך להיות חם?כמה חם?האים הברז צריך להיות סגור ,ואז אמור להיות הפרש בחום של הצינורות.אבדוק ואחזור עים תוצאות,תודה על העזרה.

פורסם

מחר אני אצלם ואעלה לפה, וכמו שהבנתי מהפירוקים של היום, ברגע שאתה מעביר את המתג מהחום לקור, המעבר מים חמים לרדיאטור חימום מופסקים.

פורסם

טוב בדקתי למרות שהצינורות היתחממו במידה שוה(מצב קרור בלי מדחס)האויר שיצא מהפתחים היה כ24מעלות,כשבחוץ15 מעלות.אבל כשהעלתי את החום היתחמם האויר שיוצא מהפתחים.מזה אני מבין שכניראה הברז לא עובד ורק התריסי אויר עובדים,תקן אותי או תדריך אותי הלאה,תודה שוב. והאים ניתן ליראות את פעולת הברז (מבלי לפרק כלום) במעבר מחימום לקרור?(וצביקה עים הטמפרה אמר שהחליפו לו ברז ,שיפרט קצת,תודה.)

פורסם

לא זה לא אפשרי, יש לך מצד הנהג איפה שהרדיאטור מכסה לפסטיק שמכסה את כל העיניין, אתה יכול לפרק רק אותו ולראות אם ע"י סיבוב הבורר חם\קר בתא הנוסעים זז הכבל המכני שמסובב את הפתח של היציאה\פתיחה של המים החמים לרדיאטור, עובד בדומה לכבל של הצ'וק הידני. אם אתה רוצה לראות יותר לעומק אתה יכול לפרק את 2 האומים ע"י בוקסה 10 ולהסיר את הברז המתחבר לרדיאטור וליראות אם הפתח נפתח\נסגר.

פורסם

טוב פרקתי חצי אוטו והגעתי לרדיאטור ,הנעתי ,הפעלתי מצב איורור בלי מדחס,העברתי מחום לקור והברז זז ופועל .עכשיו השאלה אים זה ברז שסוגר לגמרי כי יש מעבר חלש של נוזל(יש אפשרות לויסות אורך המוט אבל הכול פלסטי עדין ומעדיף לא ליגוע). כשהברז סגור ,צינור אחד חם (חזרה),ובצינור השני אי אפשר לגעת כי הוא חם מאוד(קו לחץ).

• תוכן חדש...