Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

התקנת דיבורית TELIT


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רכשתי דיבורית משומשת טלית לרכב

הייתי אצל מתקין שאמר לי שחסר חלק

מהטלפון יוצאים 4 כבלים - האחד לאנטנה השני למיקרופון השלישי לרמקול והרביעי אין לי מושג זה כנראה החלק שחסר.

מצורפות תמונות

IMG00016-20100226-1559.jpg

IMG00017-20100226-1600.jpg

IMG00018-20100226-1601.jpg

פורסם

אין צורך לקנות חלק, וגם קשה לי להאמין שתשיג.

כל מה שאתה צריך לעשות הוא לחתוך את הפלאג ולייצר לבד המשך (הארכות חוטים+בתי פיוז). ב"השקעה" של גג 20 ש' אתה משמיש את המכשיר.

 

תצטרך רק לזהות לבד לאן כל אחד הולך (ACC,12V+ וכו').

 

כל מה שמתח-תוסיף בית פיוז ופיוז בערך המתאים. כדאי לחפש ברשת סכמת חיבורים של המכשיר. זה יעזור מאד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

 

פורסם

תלך למקום שעושה התקנות מורשות של חברת "פלא-פון". יש להם שם מלאי עצום של חוטים הם יתנו לך בחינם כל מה שאתה צריך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

רק שהמכשיר הוא טלית של אורנג'... אולי כדאי לגשת אליהם. בכל אופן פלאג המתח יהיה זהה.

ד"א - בטלית של חב' פלאפון - יש עוד מחבר לאנטנת GPS (נוסף על המחבר לאנטנה הרגילה). המכשיר קרוי על ידם לכן גם

טלית GPS.

אם תיגש למתקין מורשה, אני מאמין שישלימו לך את החסר (בדר"כ, ומנסיון, לא עושים בעיות עם זה).

alfa 156 2.5.

  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

במכשיר TELIT וכן קודמו ה-SPIRIT - יש להתחבר עם מחשב (+תוכנה ומתאם ייעודיים) אל המכשיר הנייד שלך ולהוריד קובץ של אנשי הקשר. לאחר מכן - יש להתחבר עם המחשב לקבוע ברכב, ו"להוריד" אליו את הקובץ.

שים רק לב - יש מגבלה של סה"כ רשומות /מס' טלפון בקבועים ברכב, והיא בדר"כ נמוכה ממה שניתן לאחסן בטלפונים הניידים.

alfa 156 2.5.

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברה אני ממש אודה לכם אם תפתרו לי ..

אני מחפש דיבורית כזאת! טלית של רשת אורנג השאלה היא האם יש בה כרטיס סים או שזה כמו טלית של חברת פלאפון ללא סים ??

×
×
  • תוכן חדש...