Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני שואל בשביל חבר.

לפני מספר שבועות הוא עבר לגור ברמת גן, יש לו רכב שנת 96 יד ראשונה (323F) שרשומה על שם אבא שלו.

החבר פנה לעירייה כדי לקבל מדבקה(היתר) בשביל לחנות בכחול-לבן, בעירייה סרבו לתת לו את המדבקה משום שהרכב לא רשום על שמו ולמרות שהוא תושב רמת גן, הם מציעים להעביר בעלות לרכב בשביל שהוא יוכל לקבל היתר חניה.

החבר לא מעוניין להעביר בעלות משום שהרכב יד ראשונה משנת 96, וחבל לו להעביר בעלות זה משהו שמיוחד ברכב(מעבר לזה שהוא שמור מאוד!.

מה ניתן לעשות כדי לקבל היתר חניה חוץ מלהעביר בעלות, יש אפשרות לפנות לאנשהו לערער על כך?

תודה.

פורסם

אני לא יכול לומר לך לגבי רמת-גן ספציפית, אבל יש רשויות מקומיות שיקבלו תצהיר מאושר ע"י עו"ד/רו"ח שבו כתוב שמדובר ברכב המוצמד לעובד וכי העובד משלם משכרו עבור הטבת רכב צמוד.

אתה צריך להבין את ההגיון מאחורי הדרישה לבעלות על רכב, ואני אתן לך את הדוגמה המדגישה יותר בהתייחס לעיר ת"א - בת"א מדבקה של תושב אזור בעיר מקנה חניה חינם בערב/סופ"ש באזור המגורים + חניה במחיר של 50 אחוז בכל החניונים העירוניים בת"א + חניה במחיר של כ-65 אגורות לשעה (במקום כ-5 ש"ח) בכל כחול לבן שאינו אזור המגורים.

אם כל אחד היה מעלה את הטיעון של נוסע ברכב של אבא וכד' - בת"א היו מתווספות עוד 100,000 זכויות חניה למכוניות.

בעת האחרונה עלה לדיון בעיריית ת"א הנושא של בנים הגרים בת"א ומשתמשים ברכב של הורים ששאינם תושבי ת"א. העיריה החליטה שבכדי לאשר זאת הם יבדקו באמצעות רישום בת.ז. שאכן מדובר בהורים ובנים, כמו-כן הם אמרו שיפעלו לכך שרכב שכזה לא יקבל תוית חניה נוספת בעיר אחרת, כך שאם למשל ההורים גרים ברמת-גן, אזי עיריית ת"א תדווח לעיריית רמת-גן בכדי שתפסול את הזכות לרכב הזה. כך שלא יהיה מצב שרכב מסויים מקבל זכות חניה בשתי ערים שונות.

(זה לא שראש העיר ת"א שמח לחלק הטבות שכאלה, הוא פשוט נדחק לפינה ואולץ לעשות זאת - היה דיון על כך בפורום).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי התו ניתן רק לבעל הרכב הרשום, אלא אם מדובר ברכב חברה,

ואז יש צורך באישור שהרכב הנ"ל מוצמד לעובד באופן קבוע.

הדרך היחידה שאני רואה, זה שאבא שלו ישנה כתובת, לאותה כתובת כמו הבן,

וילך להוציא את התו, מה שלא הכי חוקי, וגם בטח אבא שלו לא מעוניין בזה.

שינסה לדבר עם העירייה, אולי תצהיר שלו ושל אבא שלו בפני עו"ד שהרכב בשימושו

הבלעדי של הבן, אבל אני בספק לגבי זה.

פורסם

הרכב בן 14. עוד יד כבר לא ממש משנה

אם זה ממש חשוב, בעת המכירה תאמר שהיד הועברה בתוך המשפחה והנהג נשאר אותו נהג.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...