Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב שני לזוג עם ילד (רכב ראשון זה קורולה). הרכב יסע גם נסיעות קצרות אבל מדי פעם גם ארוכות יותר (כ-60 ק"מ לכל כיוון פעם בשבוע). כמובן שחשובים הדברים הרגילים: אמינות, בטיחות, צריכת דלק טובה. אשמח להמלצות!

פורסם

ממליץ לבדוק את הטויוטה יאריס (2005-6) - מכונית נעימה, מרווחת, אמינה מאוד וחסכונית בדלק. הרכב יעיל מאוד גם בנסיעות ארוכות ומספק תמורה טובה למחיר.

פורסם

בינתיים המליצו לי על אימפרזה. זה מעלה את השאלה: האם יש איזה שהוא יתרון לרכב קטן, ביחוד אם אין לי בעיית חניה? בכל מקרה אשמע לשמוע את דעתכם.

פורסם

החיסרון של אימפרזה מול רכבים קטנים הוא בצריכת הדלק.

קשה להגיד לך האם עגלת תינוק נכנסת לסיריון, מבלי לראות את העגלה מקופלת.

בכללי סיריון (מודל 2006 +) כן רכב מומלץ - אמין , חיסכוני ולא יקר לאחזקה.

אם תמצאו הונדה ג'אז, בטוח תוכלו להכניס עגלה לבגאז' שלה.

הונדה ג'אז מכונית מאוד חיסכונית ומרווחת. אבל היא יותר יקרה בביטוח ובטיפולים מאשר סיריון,

וקשה מאוד למצוא ג'אז במצב טוב (בדיוק כמו יאריס). הונדה ג'אז עם נתונים טובים נמכרת תוך ימים ספורים, לפעמים שעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז אם כך, מכיוון שהרכב הזה כרכב שני יסע לרוב מרחקים קצרים בלבד (כ-15 ק"מ ליום) ופעם בשבוע נסיעה ארוכה, נושא צריכת הדלק הוא פחות משמעותי. האם בכ"ז כדאי ללכת על רכב קטן?

פורסם

ב60K אתה יכול לקנות אלטו מהחברה. רק תראה אם יש שם מקום לעגלה (כי לתינוקות בטוח יהיה מקום).

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

אין מקום לעגלה באלטו, יש מקום בדיוק לקניות. חוץ מזה, האלטו לא מיועד למשפחה אלא יות לזוגות צעירים או סטודנטים, לא צריך להציע אותו לכל בנאדם שמבקש אוטו ב60K.

דווקא האימפרזה נשמעת מתאימה, שקול גם מזדה 3 שנכנסת בתקציב.

פורסם

לפי הביקורת כאן ראיתי שהוא לא מוצלח בנסיעות מחוץ לעיר. משום שהרכב מיועד לנסיעה שבועית כזו, אני לא בטוח שזו קניה נבונה בשבילי.

פורסם

הייתי ממליץ על הונדה סיוויק דגם הקודם(שזה באזור של 60K).רכב משפחתי.מרווח.חיסכוני מאוד.ובנוסף לכל זה.פשות מאוד לתחזוקה.מה צריך עוד?

• תוכן חדש...