Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות

שחור , אדום ולבן

יתרון של השחור - פנים האוטו מגיע עם גימור בז' מאוד מאוד יפה ומעניק מראה יוקרתי מכל שחור הרגיל שבא בצבעים האחרים.

אדום - לדעתי הצבע הכי מעניין אך אני חושש מדהייה של הצבע אחרי תקופה ממושכת באקלים בישראל.

לבן - אין יתרונות מיוחדים

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1493682/553563/5/@@/media

כאן יש את הצבעים

מה דעתכם ?

השחור מאוד מושך הוא מכיוון שהדש בורד והדלתות בגימור בז' שנראה הרבה יותר טוב מהשחור הרגיל .

פורסם

עם ווקס טוב כל כמה חודשים אין לך מה לחשוש מדהייה של הצבעים, שיכולה אגב להיות גם בשחור ולא רק באדום.

אישית דווקא אהבתי את הלבן, אבל אתה אמור לבחור את הצבע האהוב עליך, אל תחשוב עכשיו על סחירות או על מה שיקרה לצבע, אלא פשוט צבע שתהנה להיות איתו כמה שנים.

בהצלחה ותעדכן בבחירה

פורסם

לדעתי האדום הוא הצבע הכי מיוחד מבין הצבעים.

ולאחריו הלבן.

האם אפשר לקבל את הגימור הבז' שבפנים האוטו רק עם הצבע שחור?

בכל מקרה תתחדש ותעדכן בבחירתך.

פורסם

הגימור הבז' מגיע רק בצבע השחור \:

אם הוא היה מגיע גם בלבן הייתי לוקח את הלבנה בלי ספק

אבל הבז' משדר כל כך יוקרה שזה מעלה את תא הנוסעים ב2 רמות לפחות מהשחור הרגיל

פורסם

אם כך אז באמת כדאי לקחת את הצבע השחור,

גם לדעתי צבע בז בפנים הרכב עושה הבדל ענק בהרגשת היוקרה בפנים הרכב.

חוץ מזה ששלושת הצבעים שציינת מאוד מחמאים לרכב.

פורסם

הייתי שוקל אופציה בין שחור לאדום.

האדום צבע יותר חיי וצעיר ומראה שיש לרכב מה להציע,השחור מביא לרכב קצת יותר רצינות שאומרת סוג של חצי יוקרתיות.

אישית הייתי לוקח את השחור.

פורסם
שחרו אופציה נהדרת

+1

נראה מעולה בשחור.

אך אל תשכח לרכוש כיסוי לרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מומלץ לבחור צבעים אקזוטיים כמו אדום, אחרי שנה וחצי/שנתיים אפילו הווקס הכי טוב לא יגן על צבע הרכב מהשמש המזרח תיכונית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...