Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את הלגאסי הישנות השפיציות

עכשיו ה- B4 זה כמו ההמשך של הלגאסי..

השאלה היא מה יש באמצע??

שנת 98 למשל??

מה הצורה שלה??

תמונה תעזור מאוד!

לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר!!!

פורסם

במה הפגוש היה שונה???

ועוד שאלה..

מומלץ לקנות רכב מלימוד נהיגה??

הרכב במצב מצויין..בדוק!

פורסם

הפגוש שונה במעט (מה זה משנה במה? הצורה הבסיסית זהה) והגריל בלי כרום.

רכב מלימוד נהיגה? לרוב יש להם ק"מ גבוהה, והמחירון מוריד אחוזים רבים. קח בחשבון שלא יהיה קל למכור אותו בעתיד.

גיא

פורסם
יש את הלגאסי הישנות השפיציות

עכשיו ה- B4 זה כמו ההמשך של הלגאסי..

השאלה היא מה יש באמצע??

שנת 98 למשל??

מה הצורה שלה??

תמונה תעזור מאוד!

שנת 98 זה הצורה הקודמת..שניקאת כבר B4(בארץ)

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

לא נכון.

ה B4 היא הדור השלישי של הלגאסי (כרגע מדובר על שנת 2004 - דור רביעי) והיא משנת 2000~ עד 2003~.

שנת 98 זה הדור השני. הרבה רכבי לימוד נהיגה יש כאלה. מדובר באחת המכוניות הנוחות (אם לא הנוחה ביותר) בכל קטגוריית המשפחתיות הגדולות באותן שנים. צריך לנסוע בשביל להבין שמדובר בקפיצת מדרגה אדירה ובמכונית איכותית (ומבוקשת) בסגמנט שלה - קשה מאוד להשוות אותה עם משפחתיות רגילות של אותן השנים - פשוט ליגה אחת מעל.

בידוד מעולה, מרווח פנים מצויין, הגה מעולה והתנהגות למופת. מדובר באחת היפאניות שזה באמת תענוג לנסוע ולנהוג בהן - גם בעיר ובמיוחד מחוצה לה.

קשה מאוד להשיג את המכוניות האלו - אך מלימוד נהיגה (במחיר הנכון) שווה לקנות.

אגב, רובן שורדות מעולה את תלאות השנים - רק צריך לשים דגש על ציריות (יש לי חבר עם אחת כזו - עדיין משרתת לימוד נהיגה, אוטומטית) שעברה 144K ק"מ שנת 1999. חשוב לציין שאם הרכב עבר את הק"מ הזה, לבדוק ב 7 עיניים את הציריות (כל אחת עולה 600 שח במוסך, כולל עבודה - לא נורא). הבחור החליף ציריה ראשונה אחרי 144K ק"מ. שאר הרכיבים מקוריים והרכב מגלה אמינות פנטסטית. היתה לבחור גם אחת ידנית כזו, שנת 97, שנמכרה כבר ממזמן עם 190K ק"מ דאז - וגם ההיא הפגינה אמינות מעולה.

בצע נסיעת התרשמות מאחד המכוניות שאתה הולך לראות - ותבין על מה אני מדבר (בעיקר על סעיף הנוחות, בידוד, הגה ומרווח הפנים).

אפרופו לגאסי דור שני - אם מצאת אחת אוטומטית פרטית (שנת 95-97, מנוע 1800-2000 סמק) שלח לי ה"פ.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני רק לא מבין למה בארץ החליטו לקראו לכל הלגאסי B4 כי בעיקרון אני יודע שהB4 זה רק איזה דגם אחד מכל הלאגסי... מה היבוא רצה לעשות בזה שהוא קרא למכונית אחרת מכל העולם?

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם
אני רק לא מבין למה בארץ החליטו לקראו לכל הלגאסי B4 כי בעיקרון אני יודע שהB4 זה רק איזה דגם אחד מכל הלאגסי... מה היבוא רצה לעשות בזה שהוא קרא למכונית אחרת מכל העולם?

ללגאסי יש שוק לא טוב...

אני לא היתי קורא לזה שם רע...אבל השוק לא טוב.

אז היבואן קרא לה-B4 כדי לנסות להראות לישראלים שזה אוטו חדש(דגם חדש ולא מתיחת פנים...)

ואולי בכך שהשוק יגדל...

צחי

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

לא נכון.

ה B4 היא הדור השלישי של הלגאסי (כרגע מדובר על שנת 2004 - דור רביעי) והיא משנת 2000~ עד 2003~.

שנת 98 זה הדור השני. הרבה רכבי לימוד נהיגה יש כאלה. מדובר באחת המכוניות הנוחות (אם לא הנוחה ביותר) בכל קטגוריית המשפחתיות הגדולות באותן שנים. צריך לנסוע בשביל להבין שמדובר בקפיצת מדרגה אדירה ובמכונית איכותית (ומבוקשת) בסגמנט שלה - קשה מאוד להשוות אותה עם משפחתיות רגילות של אותן השנים - פשוט ליגה אחת מעל.

בידוד מעולה, מרווח פנים מצויין, הגה מעולה והתנהגות למופת. מדובר באחת היפאניות שזה באמת תענוג לנסוע ולנהוג בהן - גם בעיר ובמיוחד מחוצה לה.

קשה מאוד להשיג את המכוניות האלו - אך מלימוד נהיגה (במחיר הנכון) שווה לקנות.

אגב, רובן שורדות מעולה את תלאות השנים - רק צריך לשים דגש על ציריות (יש לי חבר עם אחת כזו - עדיין משרתת לימוד נהיגה, אוטומטית) שעברה 144K ק"מ שנת 1999. חשוב לציין שאם הרכב עבר את הק"מ הזה, לבדוק ב 7 עיניים את הציריות (כל אחת עולה 600 שח במוסך, כולל עבודה - לא נורא). הבחור החליף ציריה ראשונה אחרי 144K ק"מ. שאר הרכיבים מקוריים והרכב מגלה אמינות פנטסטית. היתה לבחור גם אחת ידנית כזו, שנת 97, שנמכרה כבר ממזמן עם 190K ק"מ דאז - וגם ההיא הפגינה אמינות מעולה.

בצע נסיעת התרשמות מאחד המכוניות שאתה הולך לראות - ותבין על מה אני מדבר (בעיקר על סעיף הנוחות, בידוד, הגה ומרווח הפנים).

אפרופו לגאסי דור שני - אם מצאת אחת אוטומטית פרטית (שנת 95-97, מנוע 1800-2000 סמק) שלח לי ה"פ.

בהצלחה

איציק

איציק אחי..

מצאתי או יותר נכון חבר של ההורים שלי מצא לגאסי 98 שהייתה בלימוד נהיגה

ועברה 120K. יד ראשונה

האוטו במצב מצויין. החבר של ההורים מוסכניק ואני סומך מיליון אחוז על המילה שלו!

בעיקרון, בתיאוריה אין בעיה לרכוש את הרכב - הוא דורש 35K מחיר התחלתי

הבעיה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה זה המכירה של אוטו כזה אח"F היות והאוטו הוא מלימוד נהיגה.

מה אתה אומר??

נ.ב.

האימפרזה שנדונו עליה באיי.סי ירדה מהפרק בגלל שאסי

פורסם

מצטרף לדברים של איציק...

לפני כמה שנים היתה לנו בבית לגאסי MK2 שנת 95, מנוע 2.0 ליטר אוט'.

נסעתי הרבה על האוטו הזה, רכב חזק יותר ממה שנתון ה-115 כ"ס מלמד אבל עדיין כבד בתחושה, נוח מאוד, גיר פשוט שנענה להורדת הילוך (אפילו שנים) בלחיצה חזקה על הדוושה.

הלגאסי מאוד יציבה בסיבובים מהירים וארוכים, זויות גילגול לא רעות יחסית למשפחתית גדולה.

תא הנוסעים פשוט מאוד ומאוד מוצק, אין קירקושים גם ברכב שעבר חיים קשים (הרכב שהיה בבעלותנו עבר חיים לא קלים).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איציק אחי..

ועברה 120K. יד ראשונה

הבעיה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה זה המכירה של אוטו כזה אח"F היות והאוטו הוא מלימוד נהיגה.

מה אתה אומר??

נ.ב.

35K מחיר התחלתי לרכב ששוה 53K במחירון זו התחלה מצויינת. הדגם הספציפי הזה מאוד סחיר, מעטות מגיעות לעיתונים - לרוב נמכרות עם פתק עליהן.

קח בחשבון שמדובר במכונית שהיא בליגה אחרת (לטובה כמובן) מכל משפחתית קומפקטית (כולל האימפרזה ודומותיה).

אגב, בנוגע לאימפרזה שדיברנו עליה ב ICQ, אמרתי לך שמשהו כאן מסריח... צ'ופרים נותנים אולי בצבא - לא במכוניות. מוכר שמוכן לרדת אלפי שקלים והאוטו שלו מושקע צריך להדליק לך 17 נורות אדומות במוח. אם הייתי הולך לקנות משומשות כזו שלדבריך נראית מעולה, עם קלאץ' חדש, שלל תוספות/שיפורים, מערכת סטראו יקרה מאוד באלפי שקלים מתחת למחירון - מייד הייתי מרגיש שיש כאן משהו מסריח. צריך להיות סופר נאיבי בשביל לחשוב אחרת.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אחי..

ועברה 120K. יד ראשונה

מה אתה אומר??

נ.ב.

35K מחיר התחלתי לרכב ששוה 53K במחירון זו התחלה מצויינת. הדגם הספציפי הזה מאוד סחיר, מעטות מגיעות לעיתונים - לרוב נמכרות עם פתק עליהן.

קח בחשבון שמדובר במכונית שהיא בליגה אחרת (לטובה כמובן) מכל משפחתית קומפקטית (כולל האימפרזה ודומותיה).

אגב, בנוגע לאימפרזה שדיברנו עליה ב ICQ, אמרתי לך שמשהו כאן מסריח... צ'ופרים נותנים אולי בצבא - לא במכוניות. מוכר שמוכן לרדת אלפי שקלים והאוטו שלו מושקע צריך להדליק לך 17 נורות אדומות במוח. אם הייתי הולך לקנות משומשות כזו שלדבריך נראית מעולה, עם קלאץ' חדש, שלל תוספות/שיפורים, מערכת סטראו יקרה מאוד באלפי שקלים מתחת למחירון - מייד הייתי מרגיש שיש כאן משהו מסריח. צריך להיות סופר נאיבי בשביל לחשוב אחרת.

איציק

נאיבי אמרת??? לצערי צדקת!

כנראה שמרוב התלהבות סונוורתי מהתוספות על הרכב שבאמת נראה מצויין מבחוץ.

שטויות.מטעויות לומדים!!!

ולשאלתי העיקרית

למעשה אתה אומר כי לא תהיה בעיה יותר מדי קשה למכור לגאסי 98 יד שנייה כשאר הראשונה הייתה בלימוד נהיגה??

נ.ב.

למישהו יש תמונה של הרכב הנ"ל??

רצוי לבן

פורסם

אכן סונוורת. מה שכן, כבר אמרתי לך שבאופן אישי לא הייתי קונה אימפרזה 1600 שעברה מקצה "שיפורים" כמו אותה אחת עם שאסי (מדבקות, אגזוז "לחץ" כפול, צמיגים רחבים ולא תיקניים וכד'). ממכוניות משפחתיות כאלה צריך להתרחק, נקודה !.

בנוגע ללגאסי - הנה כמה תמונות (רק תוריד את הפנסי ערפל, כונס, ריפודי עור, ספויילר והג'אנטים שבתמונה).

חזית/צד

DSCF0002.JPG

אחור

Dscf0007.JPG

פנים הרכב 1

Dscf0013.JPG

פנים הרכב 2

Dscf0012.JPG

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אפשר לפיהן לחפש רכבים דומים בגוגול.

4 שניות חיפוש, לא צריך להביא לך כל פעם מחדש תמונות , ועוד בצבע לבן כי אין לך כוח לחפש.

אני הבאתי בתחילת השירשור, איציק הביא עכשיו, להבא תשקיע 10 שניות בגוגל, בטח אחרי שאתה כבר יודע לפי התמונות בהתחלה איך הרכב נראה.

גיא.

פורסם
אכן סונוורת. מה שכן, כבר אמרתי לך שבאופן אישי לא הייתי קונה אימפרזה 1600 שעברה מקצה "שיפורים" כמו אותה אחת עם שאסי (מדבקות, אגזוז "לחץ" כפול, צמיגים רחבים ולא תיקניים וכד'). ממכוניות משפחתיות כאלה צריך להתרחק, נקודה !.

איציק

אחח איציק..

פשוט כל הכבוד לך!!!!!

כל פעם אתה עוזר לי מחדש!!!

תודה תודה תודה תודה...

נ.ב.

למה אתה לא באיי.סי?

ובתמונות ... הסאנרוף זה חלק מהמודל?? :lol:

• תוכן חדש...