Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOMCAR המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

///ALPINEזול ? תבדוק שוב .

מה זה אמור להביע כן יש לו מחירים טובים ואפילו טובים מאוד

ויש לו גם בחור חדש יחסית שעובד אצלו וההתקנות שלו הם לא כמו שהיו פעם :idea:

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגידו לי לא נמאס לכם?

בכל פעם שיעלה הנושא תמשיכו להשוות התקנות באלפי שקלים להתקנות פשוטות?

אני לא עובד במקום! ואין לי אינטרס לומר את זה אבל לפי מה שאני מכיר ויודע חצי מההתקנות שהוא עושה הוא עושה בחסד ובכמעט שללא רווח עבור ההתקנה!

מי שמחפש התקנה בסיסית אני דווקא כן ממליץ ללכת לתומכאר, אין שום מקום ושום דרך להשוואה בין סוגי ההתקנות של ישראל ויוסי לבין זה!

אם רק הייתם יודעים כמה רכבים מרוצים יוצאים מהמקום הזה בכל יום? אני גר במרכז וחצי מההתקנות ברכבים שאני מכיר פה הם פרי ידיו!

ועכשיו בואו נחשוב טיפה הגיוני, במידה והוא היה מתקין גרוע כמו שאתם אוהבים להציג אותו, האם עדיין הוא היה עולה פה כל פעם בפורום או שהוא היה מאבד ישר לקוחות? אנשים היום מודעים למה שהם עושים ובודקים 200 פעם לפני שהם מוציאים כסף, הרוב המוחלט ביניהם, ואיפה לא קצת מהם מוצאים את עצמם? אצלו בסופו של דבר!

עוד משהו קטן, ישראלים לא אוהבים לפרגן.. הישראלי המצוי מחפש מה עשו לו לא טוב.. ובכמה מקרים כאלה אנחנו נתקלים אצלו? בהתחשב בעובדה שהוא עושה עשרות התקנות ביום?

בוא נראה אם המנהלים יהיו חכמים גם הם וינעלו את הנושא.

כרגע כלום =[

פורסם

איזו התפרצות,לא אמרו שהוא מתקין גרוע,הוא בסדר לגמריי אבל כמו שאתה אומר כמות לא קטנה של רכבים יוצאים משם לכן אין לו זמן להתקנות רציניות והוא מתפשר על התקנה ממוצעת כניראה, שכל בעל ידע בתחום יכול לעשות רמה כזאת של התקנה בביתו,ולכן עדיף לחסוך לעצמך את הכסף אם יש לך זמן וידיים טובות וסבלנות לעשות זאת לבדך.מה הטעם לשלם אפילו סכום קטן על משהו שאתה יכול לעשות לבדך,לעומת לשלם על התקנה טובה סכום אולי יותר גדול אבל ברמה כזאתי שלעולם לא תצליח להגיע לבדך ללא נסיון קודם.

פורסם

שהוא אומר עשרות התקנות זה לא בהכרח מה שאתה חושב "בעשרות התקנות כלולים גם אנשים שבאים רק לשים רדיו או רק רמקולים אחוריים שזה התקנות יחסית פשוטות ולא מצריכות זמן :idea:

יותר מידיי אתם מחפשים לירדוף אותו אתה לא יכול להיכנס עם חמישים אלף שקל לסוכנות של מרצדס ולצאת עם S600 חדשה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני לא מחפש אף אחד. פעם קניתי אצלו משהו, קבלתי מחירים טובים ויחס הוגן. אבל מקום לא נראה כמו אחד, שעוברים שם עשרות התקנות ביום (גם אם מדובר ברדיו או רמקולים אחוריים). במשך הזמן שהייתי (קרוב לשעה), עבדו רק על רכב אחד.

פורסם

אני מלא מבין איך אתם משווים התקנות באלפי שקלים אצל מתקיני על,להתקנה אצל תומקאר,דובר על זה רבות שביחס למחיר ההתקנה לא מפתיעה זה הכל!

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מניסיון אישי שלי עם תומקאר, המחירים שלו מעולים היחס מצויין ולפי מה שהבנתי מעוד אנשים גם האמינות ככה שיש למי לפנות.

לגבי ההתקנות,אתה יכול לראות את ההתקנה שנעשתה אצלי פה

ההתקנה ממוצעת, אני אישית התקנתי אצלו כי עלויות החיווט היו יוצאות כמו ההתקנה אז הוא התקין ושיניתי אחכ דברים קטנים ובסופו של עניין יצאתי מרוצה.

באופן כללי זה אינדיוידואלי, זה תלוי מה הציפיות והדרישות שלך מההתקנה ועד כמה תרד לדקויות.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

מחדד מה שנאמר לגבי המתקין הנוסף , בחור שיודע לעבוד ובאמת הרמה השתפרה

שוב , אדם שישקיע 200 ש"ח בהתקנה שלא יצפה לקבל פיבר בדלתות או קורות .

ברמת המחירים באמת שתומר הוא אחד הזולים שנתקלתי בו

פורסם

לתומר יש את המחירים זולים

אם אתם יודעים מה אתם מחפשים תקו אצלו ותתקינו במקום אחר

אני מעבודות שראיתי אצלו התקנה סבירה ביחס לזה שהוא כמעט לא

לוקח על זה כסף.

השירות שלו אחלה.

זה דעתי האישית ואין לי שום אינטרס או קשר אליו.

רוצים התקנות מעל לממוצע?

לכו לישראל,ליוסי,סאונדסטורם,אפי ויחיאל ויסלחו לי המתקינים הטובים ששחכתי.

הת'רד הזה נפתח לפחות פעם פעמיים בחודש וחוזר על עצמו אותו דבר 10 עמודים של ויכוח

של מחירים טובים אל מול התקנה בינונית.

הנושא הזה נטחן מכל הכיוונים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

גם אני התקנתי אצלו מערכת שלמה ויצאתי מרוצה חוץ ממגבר אחד שהוא היה תקול ובאתי והוא הביא חדש

הינה תמונות מההתקנה שלו

DSC_0002.jpg

DSC_0003.jpg

DSC_0011.jpg

DSC_0010.jpg

DSC_0009.jpg

20081230_222303.jpg

p112575m.jpg

DSC00033.jpg

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

אחרי כל התקלים

יש סוף סוף תמונות

ולפי תמונות נירא לי הוא עושה התקנות טובות+ לעומת הרבה "מתקינים בארץ"

פורסם

הבן אדם עושה עבודה מהלב . אני לא יודע למה כולכם חושבים שהוא לא עושה את העבודה לא טוב .

כל התקנה שאני רואה הוא שם דיינמייט עושה הגבהות .

מעביר כבלים מינימום 4גייג'.

התקנה לכל כיס.

אז נכון הבן אדם לא עושה התקנות של פיבר .

והבן אדם לא עושה פלאקינג או איך שקוראים לזה .

והבן אדם לא עושה התקנה יומיים שלושה .

אבל הוא יודע את העבודה מעולה .ועובדה שהוא עדיין בתחום .

ושוב לא להשוות התקנה של 3.500 ל1.500 ש"ח לא ריאלי .

בחור שרוצה מערכת נחמדה ב2000 ש"ח אין לו מה לחפש אצל לכו לישראל,ליוסי,סאונדסטורם,אפי ויחיאל .

הרבה אינטרסנטים .

עבודת שיווק ממש לא חכמה .

תפסיקו ללכלך על הבן אדם .

אין לי אינטרס לשווק אותו או לתת מילה טובה אליו .

עשיתי אצלו כמה התקנות . כבר מכיר אותו 4.5 שנים .

וואלה הבן אדם מיום ליום רק עושה עבודה יותר טובה.

שהיה בהצלחה .

לכל המתקינים . ביינתיים יש פרנסה לכולם .

שבוע טוב

נתי.א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...