Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOMCAR המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק טוב מה קנית כי תומר מוכר מורל מקורי והוא זול , אז זה לא הגיוני שקנית דוטק חדש מקורי ב350 שח פחות ממה שתומר מוכר .

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טומקר מוכר מוראל דוטאק ב 1050 שקל אני קניתי את שלי ב 700 זה זול באמת

אני מאוד סקפטי לגבי מה שאמרת, כי ב700 ש" בטוח לא שווה למכור לך את הרמקול הנ"ל.

אם קנית מערכת שלמה אצל מישהו אז יכול להיות שהמחיר שרשם לך על הרכיב הספציפי הזה הוא 700 ש"ח אך זה ממש לא המחיר כאשר תרכוש ממנו סט נוסך!

אני מכיר הייטב את מחירי הרכיבים כך שאני לא סתם זורק אוויר.

ואם יש לך מישהו שמוכר דוטאק אוביישן MKII ב 700 ש"ח, מקורי ועם אחריות פרגן לכל החברים פה...

ואגב :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=150456

תסתכל בכמה הוא מוכר.

גילוי נאות, אני חבר של תומר ולכן אני לא מגיב על הנאמר בתרד.

רק חשוב לציין שתומר עובד על כך שהרמה של ההתקנות תשתפר (עלות מול תפוקה, איכות, וכו'...)

ושאכן הייתה בעיה בעבר עם ההתקנות.

כפי שכבר אמרתי בלא מעט הזדמניות,

למי שלא ניראה להתקין, לא חייב (ואפילו לא ניראה לי שתומר יתאכזב..)

כיום ההתקנות ברמה גבוהה, כמובן שלא ברמת פדנטיות של ישראל וכו'..

אך בהחלט ישנה כאן מגמת שיפור ורצון להשתפר בכל הנוגע לרמת ההתקנה.

חג פורים שמח!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
מה הקשר לבאס?

לא קונים משהו שלא מבינים בו לפניי התייעצות ככה זה עובד בכל תחום שקיים בעולם ,לרוב נובע מכך שקניתה זבל שתמכור אחרי יומיים,תיתחרט,ותביא משהו אחר יותר טוב,רק שבדרך הפסדתה הרבה כסף ואי ידיעה לא פותרת את הבעיה שהוא קנה זבל של מערכת!וזה קרה אני מאמין לכל אחד ואחד פה שניכנס בהתחלה לתחום האודיו לרכב ואין מה לעשות מי שזה תחביב עבורו-מפסיד נקודה!גם לי זה קרה ולא התבאסתי שאמרו לי קניתה מגבר סיני,להפך,זה גרם לי להבין איפה טעיתי ולמדתי על מה לא לחזור שוב.

אז אומרים לו אתה צריך להתייעץ לפניי קנייה,וכל מה שהוא יכול להתנחם בו זה שהמערכת שלו נשמעת טוב (לפחות לאוזן שלו) כי לכולנו ידוע שהרכיבים שהוא הביא לא יחזיקו מעמד שנה כי הם זבל סיני(ופה אני סתם קיצוני כן?)

למה לבאס ? כי לא כל אחד לוקח את זה כתחביב !

רוב החברה שבאים לפורום כאן הם צעירים ומה שמאפיין צעירים זה גם פזיזות, אז מה ?

הרבה מהם באים לפורום כדי לקבל טפיחה על השכם, זה שאולי הם עשו טעות ברכישה לא אומר שצריך גם להוריד להם סטירה לפנים.

מדברים כאן בפורום איך להגדיל את הקהילה ואיך לשפר את הידע, לא יודע מה הגישה שלך אבל לדעתי כאפה לפנים זה לא דבר שיעודד תוצאות כאלה...

זבל סיני או לא זבל סיני מה זה משנה? העיקר שהבנאדם נהנה מהסטאפ שלו ? ( טוב לא בטוח שאפשר לקרוא לזה סטאפ :twisted:)

לא כולם הופכים את זה לתחביב ולא כולם רצים לשדרג את המערכת שלהם כל שני וחמישי.

לגבי עמידות הרכיבים, יש זבל סיני שכן מחזיק מעמד יפה, אני בטוח שיש חברי פורום שיעידו על כך (הבעיה היא שחלקם מתביישים בציוד ה"נחות" שהם רכשו כי ככה גורמים להם להרגיש )

הכל עניין של עלות מול תועלת ככה זה עובד בכל תחום וזה לא פוסח על התחום הזה

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אף אחד לא צריך להיתבייש משום ציוד שהוא עשה או משום עבודה שהוא ביצע . אך אם זאת גם אף אחד לא צריך לצפות

שעל כל דבר הוא יקבל רק תגובות מפרגנות על מנת שהוא - סך הכל רוב חברי הפורום יודעים לפרגן שצריך , אך צריך גם לדעת

לקבל ביקורת בונה . הרי התגובות ה "לא מפרגנות " הם לא בכדי לפגוע בבן אדם ולגרום לו להרגשה לא טובה , אלה בכדי ללמד

אותו משהו לעתיד . מי שירצה יפנים מי שלא - אז לא .

זה לא פורום מעודדות פה . :lol:

נכון שלפעמים נוצרים וויקוחים אבל לרוב מטרתם היא לא לפגוע באנשים - פשוט אין מה לעשות וכל אדם זכאי להביא דעה

( כמובן כל עוד זה לא יוצה מגבולות הטעם הטוב ) .

:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
אף אחד לא צריך להיתבייש משום ציוד שהוא עשה או משום עבודה שהוא ביצע . אך אם זאת גם אף אחד לא צריך לצפות

שעל כל דבר הוא יקבל רק תגובות מפרגנות על מנת שהוא - סך הכל רוב חברי הפורום יודעים לפרגן שצריך , אך צריך גם לדעת

לקבל ביקורת בונה . הרי התגובות ה "לא מפרגנות " הם לא בכדי לפגוע בבן אדם ולגרום לו להרגשה לא טובה , אלה בכדי ללמד

אותו משהו לעתיד . מי שירצה יפנים מי שלא - אז לא .

זה לא פורום מעודדות פה . :lol:

נכון שלפעמים נוצרים וויקוחים אבל לרוב מטרתם היא לא לפגוע באנשים - פשוט אין מה לעשות וכל אדם זכאי להביא דעה

( כמובן כל עוד זה לא יוצה מגבולות הטעם הטוב ) .

:-)

+1לאלכס,כל מילה שלך זה סוכר:-o.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...