Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOMCAR המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעביר כבלים מינימום 4גייג'.

כבר באמת נמאס להתעסק בנושא הזה, אבל בוא לא נגזים, הוא יכול לקרוא לזה 4 גייג, אבל אני בעצמי ראיתי במפגש רכבים שיצאו מבית היוצר של רינתיה, ולחבר מגבר שעובד עם גישור ומחזיק סט עם 10 גייג (שרובו גומי) זה לא נחשב עבודה, ורמקולים שלא מקרקשים בדלתות זה לא התקנה באלפי שקלים אלא זה תנאי כניסה להגדרה של התקנה.

מישהו פה זוכר את הרכב עם המגבר JBL עם הפרוטקשנים? וזאת לא הייתה הבעיה של המגבר...

אז אפשר להמשיך להגיד מה שרוצים, הרבה פה ראו התקנות אבל כבר אין להם כוח להגיב על העניין הזה. מי שרוצה לשלם כפול, פעם להתקנה ופעם לתיקון התקנה, מוזמן.

יש עוד הרבה מתקינים טובים חוץ מיוסי, ישראל יחיאל והידועים האחרים. חבל להשקיע את מיטב הכסף ברכיבים ולבסוף התוצאה (מבחינת שמע ולאו דווקא אסטטיקה) אינה משביעת רצון.

נ.ב

לא מכיר את המתקין "החדש" ולא ראיתי התקנות שלו, אשמח לשנות את דעתי.

בשיפוצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה זה חוזר .

אתה ראית משהו שנתנו לו 8 גייג'.

בוא אני יגלה לך את האמת. רוב האנשים שמדברים על תומר רע לא היו אצלו מעולם.

לא רכשו ולא התקינו כלום .

הכל שמועות .

בוא נסתכל על הדוגמא שלך אחרת .

יש מצב שהבחור עם ה 10 גייג' לא היה תקציב ?

אולי בגלל זה שמו לו 10 גייג' ?

אולי הוא רצה להוזיל עלויות?

תעשה לי טובה . ביינתיים חברים שלי נדפקים אצל חנויות אחרות .

רק אחרי זה הם מגיעים לתומר והם מקבלים טיפול כמו שצריך .

לך תראה מה רדיו שרון עושה . לך תראה את עדי התקנות .

קודם מחירים בשמים ודבר שני רכיבים משומשים הוא דוחף התקנות ממש ממש גרועות על סף מסוכנות.

אז תבדוק את השטח .

אני ממליץ לך לקפוץ לתומר .

תיתרשם ותבוא תרשום מה אתה חושב.

תודה רבה

נתי .א

פורסם

אני אף פעם לא מדבר באוויר. כל מה שרשמתי ראיתי בעיני. שוב, גם הרכבת הרמקולים בדלתות (כולל הקרוסים בדלתות) הייתה לא רצינית, ולזה אין שום קשר לתקציב.

אשמח להתבדות, אני מקווה שיגיע למפגשים רכב שיצא מהתקנה ברנתיה וישנה את דעתי.

בשיפוצים

פורסם

4 גייג'? פשש הוא התקדם מההתקנה האחרונה שלו שראיתי לפני כחצי שנה; מידבס'ים "זרוקים" בדלתות ללא הגבהות, הרבה פלסטיקים שבורים ורעשים במערכת.

פורסם
4 גייג'? פשש הוא התקדם מההתקנה האחרונה שלו שראיתי לפני כחצי שנה; מידבס'ים "זרוקים" בדלתות ללא הגבהות, הרבה פלסטיקים שבורים ורעשים במערכת.

אתה רוצה הגבהות בהתקנה של 200 ש"ח?

תהיו רציניים!

זה לא שבן אדם בא ושילם כמה אלפי שקלים על התקנה סופר איכותית וקיבל את מה שהוא קיבל

בן אדם רצה התקנה של 200-300 ש"ח,זה מה שהוא מקבל

אתה רוצה הגבהות-תשלם

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

יאן - כולם עובדים במבצע :D, חבל שאנשים לא מבינים שמה שמשלמים זה מה שמקבלים, איטום עולה כסף, עבודה עולה כסף, חומרים טובים עולים גם כן לא מעט כסף, כולם פה חושבים שכל התקנה שמעלים לפורום צריכה להיות איזה היילייט שלא ייאמן כי יסופר, חבל שלא מבינים שסט בסיסי של 200 ש"ח חיווט עם התקנה לא יהיה סט חיווט AUDISON של 600 ש"ח,בשורה התחתונה - חנות צריכה להרוויח כי אם לא היא תיסגר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הגבהות למידבס'ים בדלתות זה לגמרי לא "הייליט" - זה בסיסי לגמרי. רמקול לא צריך לנגן על הפח של הדלת.

לשמור על פנים הרכב בזמן התקנה (משמע, לפרק ולהרכיב בזהירות ובאחריות) זה גם בסיסי לגמרי ומובן מאליו, לפחות לי.

אין טעם לפרט יותר. מי שאכפת לו מאיך שמתייחס המתקין לרכב ולציוד אודיו שלו יודע איפה להתקין ואיפה לא.

פורסם

על הפירוק והרכבה של הפלסטיקה בחזרה למקום ללא נזק זה הMUST של כל מתקין וכל התקנה גם אם קיבלת אותה בחינם

אחרי קנית ציוד

הגבהות,פלטה,איטום,חיווט איכותי,החלפת חיווט מקורי של הרכב לחיווט איכותי יותר גם בתוך הדלת וגם דרך קונקטור ועוד הרבה דברים אחרים -כל זה עולה כסף,אין פה ניסים.

אני,כשעשיתי את ההתקנה,אז רק חיווט,פלטה,RCA,מפצלים,נעלי כבל ועוד דברים עלו לי מעל 1K,

ואת העבודה עשיתי לבד (6 שעות רק על הקטע של המגברים בבגז)

בד"כ אין לאנשים מודעות לערך התקנה איכותית בתוצאה הסופית של המערכת,לכן אנשים משקיעים על המותגים יקרים ומנסים לכסוך בהתקנה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
הגבהות למידבס'ים בדלתות זה לגמרי לא "הייליט" - זה בסיסי לגמרי. רמקול לא צריך לנגן על הפח של הדלת.

לשמור על פנים הרכב בזמן התקנה (משמע, לפרק ולהרכיב בזהירות ובאחריות) זה גם בסיסי לגמרי ומובן מאליו, לפחות לי.

אין טעם לפרט יותר. מי שאכפת לו מאיך שמתייחס המתקין לרכב ולציוד אודיו שלו יודע איפה להתקין ואיפה לא.

אל תסביר את זה לי, האוטו שלי בקושי נוסע בגלל הדינאמייט ( צוחק ), פירקתי באלק על שתי דלתות וזה עם היריעות הגדולות ככה שאני יודע מה זה לאטום דלת וברוך השם ברובר יש דלת גדולה, גם חוטים חדשים העברתי, תאמין לי שרק הבאלק והחיווט עלו לי יותר מאשר כל השרשורים של תבנו לי מערכת ב2.5K וזה בלי לזלזל ולהעליב אנשים, מה לעשות שחומרים טובים עולים כסף וגם עבודה איכותית עולה כסף ויעידו ישראל ויוסי, ככה שאם מתקין עושה לך על הדרך התקנה הוא לא חייב לאטום את הרכב להעביר חיווט חדש, לשים כבל 4G אמיתי וכל זה בעלות של חלקים שגם ככה במחירי בדיחה, באלק היום יעלה לך במינימום 800 ש"ח וזה אני מדבר כשעושים לך טובה, תוסיף חיווט טוב לרמקולים ולטוויטרים ותראה שוואלה ההתקנה שעושה לך מר בחור פלוני אלמוני ממש לא נורא.

בדבר אחד אתה צודק - גם התקנה פשוטה לא צריכה להגמר בפלסטיקים שבורים וזה הקו האדום.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני מקווה שאתם מבינים שאם כל השירשורים הפוגעים והלא מועילים האלו אתם פוגעים בפרנסה של הבן אדם שחלק גדול ממכם אפילו לו מכיר .

תהיו קצת ריאליים הפורום הזה קיים כבר הרבה שנים כמו גם TOMCAR אז אם הבן אדם צריך המלצה על מתקין מסויים שיריץ חיפוש ,ולא יפתח כל חודש נושא כזה או אחר על כמה מתקין טוב או כמה הוא רע .

אם אתם רוצים להגיד משהוא על מתקין תפתחו תרד חדש תעלו תמונות וביסוסים נוספים לטענות שלכם בכדי שהבן אדם המעוניין יוכל לראות את האינפורמציה שהוא מחפש בצורה אוביקטיבית ושהיה בסיס למילים שלכם וכל זאת בכדי לא לפגוע באף אחד מהמתקינים בארץ שדרך הגב יש מעט מהם.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם
אני מקווה שאתם מבינים שאם כל השירשורים הפוגעים והלא מועילים האלו אתם פוגעים בפרנסה של הבן אדם שחלק גדול ממכם אפילו לו מכיר .

תהיו קצת ריאליים הפורום הזה קיים כבר הרבה שנים כמו גם TOMCAR אז אם הבן אדם צריך המלצה על מתקין מסויים שיריץ חיפוש ,ולא יפתח כל חודש נושא כזה או אחר על כמה מתקין טוב או כמה הוא רע .

אם אתם רוצים להגיד משהוא על מתקין תפתחו תרד חדש תעלו תמונות וביסוסים נוספים לטענות שלכם בכדי שהבן אדם המעוניין יוכל לראות את האינפורמציה שהוא מחפש בצורה אוביקטיבית ושהיה בסיס למילים שלכם וכל זאת בכדי לא לפגוע באף אחד מהמתקינים בארץ שדרך הגב יש מעט מהם.

יש כאן יותר מידיי ניגוד עניינים של חברים בפורום.

הרבה אנשים מנסים להציג את עצמם או מתקינים/חברים שלהם כיותר טובים, לפעמים גם באמצעות "דריכה" על מתקין אחר.

לכל אחד יש את הדרישות המינימליות שלו.

יש שידרשו הגבהות ובידוד ויש שידרשו התקנה מינימלית ללא כל תוספת ( כן, רמקול על פח הדלת, רחמנה ליצלן )

כל אחד ומה שהוא רוצה ומוכן להשקיע.

הרי לכל משתמש חדש בפורום שבא בדיעבד וכותב:

"קניתי את ה SETUP הנל .... מה אתם אומרים"

כולם עונים בד"כ :

חבל שלא התייעצת לפני הרכישה. אבל עכשו זה לא משנה ומה שחשוב זה איך המערכת נשמעת לך"

מה שאומר שאותו משתמש חדש אינו אודיופיל ולא יודע לעמוד על הדקויות.

אז למה לבאס ?

משל:

אם אני צריך להבריג בורג לא בטוח שהבחירה הנכונה עבורי היא מברגת איפקט של מקיטה.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

הרי לכל משתמש חדש בפורום שבא בדיעבד וכותב:

"קניתי את ה SETUP הנל .... מה אתם אומרים"

כולם עונים בד"כ :

חבל שלא התייעצת לפני הרכישה. אבל עכשו זה לא משנה ומה שחשוב זה איך המערכת נשמעת לך"

מה שאומר שאותו משתמש חדש אינו אודיופיל ולא יודע לעמוד על הדקויות.

אז למה לבאס ?

מה הקשר לבאס?

לא קונים משהו שלא מבינים בו לפניי התייעצות ככה זה עובד בכל תחום שקיים בעולם ,לרוב נובע מכך שקניתה זבל שתמכור אחרי יומיים,תיתחרט,ותביא משהו אחר יותר טוב,רק שבדרך הפסדתה הרבה כסף ואי ידיעה לא פותרת את הבעיה שהוא קנה זבל של מערכת!וזה קרה אני מאמין לכל אחד ואחד פה שניכנס בהתחלה לתחום האודיו לרכב ואין מה לעשות מי שזה תחביב עבורו-מפסיד נקודה!גם לי זה קרה ולא התבאסתי שאמרו לי קניתה מגבר סיני,להפך,זה גרם לי להבין איפה טעיתי ולמדתי על מה לא לחזור שוב.

אז אומרים לו אתה צריך להתייעץ לפניי קנייה,וכל מה שהוא יכול להתנחם בו זה שהמערכת שלו נשמעת טוב (לפחות לאוזן שלו) כי לכולנו ידוע שהרכיבים שהוא הביא לא יחזיקו מעמד שנה כי הם זבל סיני(ופה אני סתם קיצוני כן?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...