Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW e34 שנת 92 525I - בלמים אחוריים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול אילו בלמים יש בe34- שנת 92 525I מאחורה, בלמי תוף או צלחות ודיסקיות?

אני שואל את השאלה מפני שיש לי רעידות חזקות בהגה בעת לחיצה על דוושת הבלם.

החלפתי צלחות ודיסקיות מקדימה ולא עזר בכלל.

אני תוהה אולי אני צריך להחליף גם מאחורה בהנחה שיש שם בלם צלחת.

בנוסף בדקתי את הרכב אצל מכונאי והוא ראה שיש לי תפוח הגה אחד גמור וחופש בהגה, האם רעידות בבלימה יכולות להיווצר מתפוח דפוק וחופש בהגה?

בברכה,

W202 C240

פורסם

אני לא יכול להגיד לך שהרעידות ברכב שלך נגרמות כתוצאה מהתפוח אבל באופן כללי, תפוח גמור בהחלט יכול לגרום לרעידות בבלימה (וגם לא בבלימה).

בכל מקרה, מאחר ואנחנו מדברים על מערכות בטיחותיות ממדרגה ראשונה (היגוי, בלימה), גש למוסך ותקן את הבעיות באופן מיידי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואילו בלמים יש לי מאחורה? דיסק או דראם?

דיסק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב, בדקתי והבלמים מאחורה הם אכן בלמי דיסק.

האם בלמים עקומים מאחורה עלולים לגרום לרעידה בבלימה מתונה במהירות גבוהה?

W202 C240

• תוכן חדש...