Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בן 19 ויש לי מאזדה 3 שנת 2005 דגם קומפורט משלי .משאני קטן אני תמיד חלמתי לדעת לבצע דריפטים צלחות ועוד כל מיני דברים מאותו סוג :twisted:..על המאזדה אני רוצה לשמור ולא לפגוע באיכות שלה ,לכן החלטתי שאני רוצה לקנות רכב מיוחד שיחכה לי ליד חניון מסויים ששם אני יתנסה בנהיגת אקסטרים.אני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף לכן אני חושב על כוון הסובארו ג'אסטי (כמובן שאני ישפר לה מנוע וכל מה שהיא תצתרך כדי להמשיך לסוע) אני לא רוצה לעבור את ה 6 אלף בכל הסיפור הזה ..רציתי לדעת אם הסכום שאני מציב הוא הגיוני או נמוך מידי/גבוהה מידי (אני יודע שאת הרכב עצמו ניתן להשיג ב 1500) ,ולקבל כל מידע שיעזור לי בהחלטתי ,אני פתוח לכל הצעה על רכב אחר :-D

תודה רבה !!!

פורסם
עדיף שתיקח קורס במסלולים מאשר השטויות האלו..

http://www.maslulim.co.il/p-23/

אחי זה נראה לי יותר מידי יקר אוינ מעדיף ללמוד לבד ..חוץ מזה יש לי חבר שכבר יודע לעשות את הדברים האלה והוא ידריך אותי ...כל מה שאני צריך זה הצעה לרכב ...

פורסם

לעשות דריפטים בחניון זה לא חוקי בעליל. חבל לך על הרישיון נהיגה שלך בשביל שטויות שכאלה.

יש לך אופציה של ללכת לקורס מקצועי וללמוד דברים על נהיגה ולא לקנות סובארו ג'אסטי ולעשות שטויות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תודה על העצות אבל באמת שאני רוצה לעשות את זה לבד בלי קורס ...אני עוד שוקל את האפשרות..לגבי העניין של החוקיות יש מגרשים שבהם ניתן ללמוד ולהתנסות בזה (זה אומנם לא חוקי אבל יש מלא פרצות בחוק ובעלי המקום לוקחים את זה על עצמם ..כמובן שמשלמים על שימוש במגרש אבל רק על זה) ..

פורסם

סליחה אבל חבל שאתה מעלה את השאלה בפורום הלא נכון.

זה פורום טכני בלבד.

לעצות לפני קניה או על רכב כללי יש פורומים ייעודיים.שם תקבל תשובות.

אתה מוכן לשלם 6K בשביל להרוס רכב ולא לשלם עשירית ללימוד אמיתי ?!? חבל

פורסם

החמסין הגיע, והתלמידים הבריזו מהבספר, ומחפשים לעשות דריפטים בחניון של הבניין.

יש פרצות בחוק, אך אין פרצות בפורום והוא עומד לדעתי להנעל ויתכן גם להחסם, כל כללי הפורום נעברו בו, והכי החשוב הפורום לא מעודד ולא מיעץ לעבור על החוק, ובוודאי לא מה שקשור לבטיחות.

הפורום בדרך לנעילה !

1- 2- 3 נעול !!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אני מעוניין לקבל פרטים תכניים על הרכב .לא אני הסתתי את הנושא לחוקי /לא חוקי ואם ללמוד או להתנסות אני רק ביקשתי לקבל מפרט תכני או המלצות על מכוניות ...

פורסם

טופי שלום רב !

אתה אכן צודק לא אתה הבטת את הגיון מקניית גאסטי, עריכת דריפטיים לא חוקיים.

אך עריכת הכותרת ואי שימוש ב+ מיותר בכותרת, תיקון שגיאות כתיב, ושימוש מוגזם, בשלוש נקודות....

הוא היא עילה טובה לנעול לך את השרשור.

לגבי הדריפטיים ביצועים ושפורים ברכב, בגאסטי שלא מיועד לשפורים שברצונך לעשות, פנה לפורום שפורים, ולא כאן בפורום טכני.

בברכה

צביקה

פורסם

אם כבר בצלחות עסקינן , רכב עם הנעה אחורית יאפשר לך לעשות יותר צלחות,

לך בכיוון של פורד או משהו כזה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

רוצה סובארו גאסטי אני מוכר מנוע מיבוא עם קבלה גיר משופץ עם קבלה ראדיטור חדש,סטאטר חדש לא משופץ ציריות חדשות לא משופצות בולמים חדשים לא משופצים צלחות עם חריטה חדשות +רפידות של OMP מערכת שווה 6000 שח חדשה יש אחריות אזעקת ביפר חדשה יש אחריות גיר ידני צמיגים של מישלין משאבת מים מחזירי שמן רצועת תזמן ורצועת אלטרנטור חדשה ועוד הרבה דברים שאני לא זוכר יש כול הקבלות משופצה בצורה שלא שווה למכור ב18,000 אלף במזומן שחכתי לציין שאגזוז זרימה חופשית בבניה מיוחדת של ספרינג שעונים ,לחץ שמן,טעינה,ודלק,+לוח שעונים חדש +מנורות חדשות ירוקות פשוט רכב מדהים יש עוד הרבה תוספות שאני לא זוכר אתה בטוח שאתה רוצה את הגאסטי שלך??

ונזכרתי מזגן חדש חום קור עשיתי אוברול למזגן רק זה עלה לי 2500 שקל ,מוט מייצב תחתון

אל תשכח שאני עושה טיפול בעצמי ושם הכול מקורי ברכב רק השמן עולה לי 200 שקל חצי סינטטי שמים אותו בפורמולה

מצתים של בוש והכול אורגינל

ויש עוד המון תוספות אבל 18 אלף אתה בטוח שתרצה לסובארו גאסטי

נ.ב יש שטר מעכר על המנוע שהוא מיבוא מאירופה שהוא עשה עד 70 אלף קילומטר לא אוכל שמן ולא אוכל גרם שמן הכול חדש תחליט בעצמך עכשיו מה אתה רוצה?

בקשר לדריפטים שלך אני עשיתי לאוטו איזון גלגלים כיוון גלגלים וכיוון פרונט!!

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

צביקה שלום,

אני שמח שבאמת ראית שלא אני האשם בכוון שאליו הפורום זרם ,באמת מעניין אותי איפה השימוש המוגזם ב 3 נקודות (מופיע רק פעמיים וגם שם זה ממוקם בצורה טובה ) אני עברתי עכשיו שוב ולא ראיתי שגיאת כתיב אחד בנוגע ל פלוסים אולי אתה צודק אבל אני באמת לא חושב שיש צורך לנעול ..אם תוכל בבקשה תעביר אותי לתת-פורום מתאים

תודה תומר.

פורסם
אחי זה נראה לי יותר מידי יקר אוינ מעדיף ללמוד לבד ..חוץ מזה יש לי חבר שכבר יודע לעשות את הדברים האלה והוא ידריך אותי ...כל מה שאני צריך זה הצעה לרכב ...

טופי שלום רב !

שלא תבין אותי לא נכון, אין לי שום דבר אישי נגדך, יתכן ואתה בחור מצויין, אך בתור בחור שסיים 12 שנות לימוד לפני עידן ועידנים, חורה לי וצורם לי בעין, אי שימוש בסימני פיסוק, כמו למשל:פסיק,נקודה, סימן שאלה, סימן קריאה!

מלבד זאת , אינך קורא את כללי הפורום, שבו חל אישור להעזר באחיך("אחי"), שבו אתה יכול להעזר בבית.

המלצתי תעביר את שאלתך לכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=54

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...