Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח, כמו כל מושג אחר, זה מושג יחסי. יחסית לכביש החוף הכביש הזה לא בטוח.

כשהוא עומד בפני עצמו, מזמן לא היו אירועים בטחוניים על הכביש, התנועה שם מורכבת בעיקר ממשאיות, רכבים פלשתיניים (הרבה מוניות) ויש גם תנועה ישראלית מדי פעם. לדעתי, הכביש הוא מסוכן לאו דווקא בגלל הסיבה הבטחונית אלה בגלל שהוא ללא הפרדה לכל אורכו, למרות שהתנועה בו יחסית דלילה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
האם בטוח לנסוע בכביש הבקעה?

זה תלוי על איזה רכב אתה נוהג, וכמה מהיר הוא.:twisted::-D

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הכביש בטוח לכל אורכו, ויש עליו הרבה יותר תנועה ישראלית מאשר פלסטינית. גם התשתיות שלו שופרו משמעותית בשנה האחרונה.

(אני נוסע שם כמעט מדי יום.)

פורסם

שניר אני מתכוון לחלק היותר צפוני, אחרי צומת קליה לכיוון צפון.

נסעתי בכביש לפני כשנתיים, אני זוכר אספלט ממש גרוע אבל הכביש מקצר באופן משמעותי את הדרך לצפון.

צביקי, תודה.

פורסם

הכביש די בטוח יוצא לעבור בו לא מעט, שים לב שיש הרבה ניידות לצידי הכביש ולכן חשוב לשמור שם על המהירות המותרת.

יש חלקים שהאספלט לא משהו וליש תנועה של פלשתינים, לא משהו בעייתי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

שבוע לפני ראש השנה (לפני כמעט חצי שנה) נסעתי מטבריה לאילת דרך הכביש הנ"ל (כמעט כל כביש 90) ולא הייתה שום בעיה. (אפילו לא היו ניידות משטרה כלל וכלל :idea:).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לדעתי, החצי שעה-שעה שהכביש הזה יקצר את הנסיעה לא שווים את תוספת הסיכון שיש בנסיעה בו. תלוי כמובן עד כמה קריטית לך תוספת הזמן בנסיעה בכביש אחר.

פורסם
לדעתי, החצי שעה-שעה שהכביש הזה יקצר את הנסיעה לא שווים את תוספת הסיכון שיש בנסיעה בו. תלוי כמובן עד כמה קריטית לך תוספת הזמן בנסיעה בכביש אחר.

על איזה סיכון אתה מדבר, נסעתי בו עשרות פעמים ללא שום בעיה, כביש ישראלי שזקוק לעוד נוכחות ישראלית. מה שכן הוא לא הכי מהיר מכיוון שרוב הכביש אסור לעקיפה ואם נתקעים אחרי רכב איטי לא ניתן לעקוף למשך זמן רב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כביש אדום לכל אורך הדרך הוא מבחינתי כביש מסוכן יותר מכביש אחר שהוא לא אדום לכל אורכו ויש בו יותר ממסלול אחד לכל כיוון.

גם אני נסעתי בו כמה פעמים, זה לא אומר שום דבר על הסיכון שלו ביחס לכבישים אחרים.

פורסם

כביש יותר בטוח מהרבה כבישים בארץ, מהסיבה הפשוטה שהתנועה בו דלילה.

פחות נהגים = פשוט מתאבדים על הכביש. ולא, אני לא מתכוון למחבלים.

בשעות של אפס עומסי תנועה הכביש חוסך חצי שעה,

בשעות של עומסי תנועה, הכביש יכול לחסוך גם שעה וחצי, לפעמים.

להיזהר מממל"זים, יש כמה נקודות קבועות שבהם צריך להסתכל טוב-טוב על הספידומטר.

בדרך כלל מסתתרים מאחורי טרמפיאדה או שלט בצד השני של הצומת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...