Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי טויוטה אוונסיס גיר רגיל. והמצמד חדש מצמד של איסין, עוד לפני שאחלפתי את המצמד איתה בעיה בהעברת הילוכים הרגשתי שכאשר אני לוחץ על הדוושה המצמד לא מפריד עד הסוף, עכשיו לאחר שלושה חודשים של שימוש במצמד החדש אני כבר לא יודע מה לעשות הבעיה לא ניפתרה וחשבתי שאולי זה הגיר, הלכתי למוסך עטרה בבאר שבע הם אומרים שזה לא הגיר הם כיונו את הדוושה הבעיה נפתרה לכמה שעות ואז חזרה , חבר אמר לי שאולי יש אוויר במערכת ההידרולית של המצמד. יכול להיות דבר כזה והם כן מה עושים וכמה זה יכול לעלות? תודה מראש

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

לי יש סובארו B4 ידנית והמערכת מורכבת משני חלקים עיקריים (מקווה שזה דומה למה שיש לך).

משאבה ראשית , שנראית כמו משאבה ראשית של בלמים. אליה מחובר צינור למשאבה קטנה שממנה יוצא מוט מתכת שדוחף את זרוע המצמד.

הטיפול הוא פשוט יחסית.

אם אתה מרגיש שאתה צריך ל"נפח" על מנת להחליף הילוך, או שיש רטיבות ליד אחת משני המשאבות ,או שמפלס נוזל הבלמים יורד במשאבה הגדולה,(להוריד גומיית אבק במשאבה הקטנה) אז יש להחליף גומייה.

בדרך כלל הולכת המשאבה הקטנה.

לאחר נסיון רע שהיה לי עם שולמן, שהכניסו לי גומיה לא מתאימה הלכתי למשפץ מערכות בלם , שנמצא ברחוב טברסקי בת"א ליד יצחק שדה ליד טופ קולור והוא החליף לי גומיה בעלות אפסית ובזה נגמר הסיפור.

בהרכבה יש לנקז נוזל בלמים כמו שמטפלים במערכת הבלמים

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

×
×
  • תוכן חדש...